parastāko palete matu krāsu uz baltiem blondiem matiem...Motherofdragons @ 18.03.2022 14:53Lai kaut ko ieteiktu, jāsaprot sākumā, ko tu uzjauci?
ak dievs. Labi, ka zaļgani nesanācaBlondeBarbie @ 18.03.2022 14:59parastāko palete matu krāsu uz baltiem blondiem matiem...
BlondeBarbie @ 18.03.2022 14:59parastāko palete matu krāsu uz baltiem blondiem matiem...
Ko lai saka, tev dārgi izmaksās atgriezt blondus matus. Lētāk būs nokrāsot brūnus, bet ar friziera palīdzību - tur būs uzmanīgi jāpiemeklē neitralizējoši toņi.
paldies, ļoti labs ieteikums. Paldies, pat neaizdomājos.Motherofdragons @ 19.03.2022 17:08Vari tikmēr mēģināt matus paārstēt mājās - aizej uz profesionālās kosmētikas veikalu, tev tur ieteiks mājās lietojamos treatmentus. Ja tāds nav pieejams, no sevis varu ieteikt pasūtīt Olaplex nr.3 un Philip Kingsley Elasticizer. Varbūt tajā frizētavā, kur tevi pierakstīja, administratore kaut ko ieteiks, ko palietot līdz vizītei.
Nākotnei - nekad neliec balinātos matos permanentu krāsu no tām gatavajām kastītēm, viņās ir ļoti augsts oksīda procents un mati tiks nafig nodedzināti. Ja gribās pāriet uz brūniem matiem, tad tikai tonējošo, ja par izvēli ir pārliecība, frizieris uzjauks saudzējošu krāsu (jā, viņa mazgāsies nost, bet tas ir labāk, nekā palikt bez matiem).
Tagad vari mēģināt ielikt matos eļļu un paturēt kādu stundu pirms mazgāšanas, eļļa nedaudz mazgā nost pigmentu.
eju pasūtīt 😁Shayk @ 19.03.2022 21:18Es esmu pargajusi tikai uz Olaplex produktiem kops atsaku balinat matus un tiesam neko labaku ieprieks neesmu lietojusi. ?
Lietoju 0, 3, 4, 5, 6 & 7.
Visi produkti loti patik, vajag loti maz, tapec sanak izdevigi.
6 un 7 kopa sajaucot ir bomba.
ko tie Tevis minētie 0,1,2,3 utt. Nozīmē? Toņi vai kā?:DShayk @ 19.03.2022 21:18Es esmu pargajusi tikai uz Olaplex produktiem kops atsaku balinat matus un tiesam neko labaku ieprieks neesmu lietojusi. ?
BlondeBarbie @ 19.03.2022 22:08ko tie Tevis minētie 0,1,2,3 utt. Nozīmē? Toņi vai kā?:D
0 ir divu veidu, viens kā ar snuķi (😬😬😬) un otrs ir smidzināms. Kāda tekstūra ir? Šķidrs vai kā pašķidrs losjons matiem, vai kā eļļa?Shayk @ 19.03.2022 21:18Es esmu pargajusi tikai uz Olaplex produktiem kops atsaku balinat matus un tiesam neko labaku ieprieks neesmu lietojusi. ?