Sveikas.
Padalieties lūdzu ar savu pieredzi pie privātā uzņēmēja.
Cik dienas strādājāt? Vai darba devējs Jums lika palikt ilgāk vai nē? Kādi bija apstākļi?
Vai ieteiktu strādāt pie privātā vai tomēr valsts uzņēmumā?
Cik privātais uzņēmums bija liels? Cik filiāles? Cik darbinieki?
Kā darba devējs pret Jums attiecās?
Kā piemēram nomanas pieredzes, pie privātā strādājot, piemēram man pat nebija laiks pusdienas paēst un nedēļā nostrādāju vairāk, kā vajadzēja. Kā runāju ar vienu paziņu, kura arī strādā pie privātā, arī teica, ka strādā vairā h nekā vajag ar piebildi "Ko tu gribi, tas tak ir privātais uzņēmums." Cik esmu dzirdejusi, privātais arī viena rītā pieceļas un atbrīvojas no darbiniek, bez brīdināšanas un pasaka tu esi atlaists.
Padalieties ar savu pieredzi.
Padalieties lūdzu ar savu pieredzi pie privātā uzņēmēja.
Cik dienas strādājāt? Vai darba devējs Jums lika palikt ilgāk vai nē? Kādi bija apstākļi?
Vai ieteiktu strādāt pie privātā vai tomēr valsts uzņēmumā?
Cik privātais uzņēmums bija liels? Cik filiāles? Cik darbinieki?
Kā darba devējs pret Jums attiecās?
Kā piemēram nomanas pieredzes, pie privātā strādājot, piemēram man pat nebija laiks pusdienas paēst un nedēļā nostrādāju vairāk, kā vajadzēja. Kā runāju ar vienu paziņu, kura arī strādā pie privātā, arī teica, ka strādā vairā h nekā vajag ar piebildi "Ko tu gribi, tas tak ir privātais uzņēmums." Cik esmu dzirdejusi, privātais arī viena rītā pieceļas un atbrīvojas no darbiniek, bez brīdināšanas un pasaka tu esi atlaists.
Padalieties ar savu pieredzi.
16.03.2022 20:33 |