tājaugan @ 15.03.2022 18:28Kas ir MA?
Ja runa ir par spontāno, tad vēlākais man bija 10. nedēļā, veda ar ātrajiem uz tīrīšanu, jo papildus asiņošanai vēmu un ļoti mocījos sāpēs, nebūtu bijusi spējīga čiliņā gaidīt un staigāt pa ginekologiem :D
Laimiigaa @ 15.03.2022 18:37
Augļa attīstība apstājusies. Tev bij 10nedēļas no mr? Vai tieši attīstība apstajusies uz 10nedēļām? Ko ātrie - deva kādas zāles? Cik ātri atkopies?
tājaugan @ 15.03.2022 18:45
Bija 10. nedēļa pēc MR. Aizveda uz slimnīcu, bet nevarēja uzreiz tīrīt, jo pirms iemidzināšanas bija jāgaida cik tur stundas, līdz kuņģis būs tukšāks. Vairs neatceros, vai man deva pretsāpju līdzekļus vai ne pirms iemidzināšanas. Šķiet, ka nākamajā pēcpusdienā biju ārā no slimnīcas un tas arī viss.
Bet ir reizi dabiski iztīrījies mazākā grūtniecības termiņā - 6. nedēļā pēc MR.
Vai var kāda, lūdzu, paskaidrot priekškam tīra? Šajā tematā nav man nekāda info, tāpēc intereses pēc vēlos uzzināt, kāpēc tas tā.
tājaugan @ 15.03.2022 19:54
Ja viss neiziet dabiski, iekšā palikušais ''atmirums'' izraisa infekciju, saindēšanos.
Bordo @ 15.03.2022 20:41Kad viss iztīrās dabiski, tad tas ir spontānais (jo nu reāli sākas asiņošana). Ja attīstība ir apstājusies, bet tīrīšanās dabiski nenotiek, tad to sauc par missed abortion. Klusais aborts laikam būtu latviski.
Katrā ziņā izsaku līdzjūtību. Man pašai arī tā ir bijis 10 nedēļā- man taisīja mehānisko tīrīšanu (abrāzija). Procedūra vienkārša, emocionāli grūtāk nekā fiziski. Aizmiedz, pēc pusstundas augšā un var jau doties mājās. Lai viss izdodas citu reizi! No sirds novēlu to
Laimiigaa @ 16.03.2022 19:08Tā kā ticu, ka kādai citai arī šis info varētu būt derīgs, tad padalīšos savā pieredzē.
Jau iepriekš es zināju to, ka mans ķermenis zina ko dara. Naktī sākās nelielas kontrakcijas, līdz ar to baigi pagulēt nesanāca. Ap 6 35 nogāja augļūdeņi un satikos ar savu mazulīti. Pēc tam lēnām nāca placenta. No fiziskās puses, jā, ir sāpīgi, jo šīs kontrakcijas nevarēju izelpot, bija vienkārši jāiztur, bet noteikti nebija neciešami. Emocionālā - to jau rādīs laiks.
Tā kā paļaujaties uz sevi un savu sirdsbalsi. ?