Šķiršanās sāpes

Reitings 20
Reģ: 13.03.2022
Sveiki!
Ehh,pat nezinu,ar ko sākt. Laikam iedošu mazu ieskatu...
Pirms nedēļas beidzās attiecības,kam tūliņ būtu 2 gadi. Patiesībā šī šķiršanās vilkās pāris nedēļas, jo tad saņēmāmies un sarunājām,ka mainīsimies,bet,jā nesanāca ievērot norunāto.
Mūsu attiecības pameta draugs,sakot,ka ir izdedzis,ka viņā vairs nav dzirkstelīte,kā arī beigās paziņoja,ka mani vairs nemīl.💔
Protams,ka par izdegšanu viņš teica jau no decembra. Taču man likās,ka viņš ir vienkārši pārguris no darba un reizēm arī ikdienas kašķiem, kas ne no kā uzradās.😕
Principā esmu vainīga es...puisis ļooooti centās visu laiku. Mani ļoooti mīlēja,būtu gatavs visu man atdot, iepriecināja, lutināja. Viņš bija ļoooti mīļš,gādīgs,rūpīgs,sirsnīgs,labsirdīgs utt. 🥺Protams,ka šo visu (cik ļoti viņš mani patiesībā mīlēja,cik īpaša es viņam biju) es sapratu tikai tagad,kad jau ir par vēlu. 🤕Pareizs ir tas teiciens,kad zaudē,tad saproti tikai to īsto vērtību! Diemžēl, esmu zaudējusi savu cilvēciņu. Un es nespēju to pieņemt,nespēju piedot sev,ka to neievēroju,ka biju pārņemta ar sevi un savām jūtām neredzot,cik ļoti viņu sāpinu ar kašķiem un velkot ikdienā līdzi pagātnes notikumus.
Vēršos pie jums,nevis lai iztirzātu manas attiecības, bet gan ar lūgumu pēc padomiem- kā piedot sev? Kā samierināties,ka esmu vienkārši sava stulbā rakstura dēļ palaidusi jeb atdevusi kādai citai tik fantastisku puisi? Kā atrast mieru? Zinu,ka teiksiet ir jāizsāp,bet...sāp nežēlīgi. 😢
Esmu arī izdarījusi secinājumus, kas noveda pie strīdiem, kāpēc tie bija utt. Manī ir vaina. Manī ir daudzas vainas. Taču,kā es varu sevi mainīt? Kā mazināt greizsirdību, privātīpašnieciskumu,negatīvismu,aizdomas/iedomas,sīkumainību? Kā pacelt pašnovērtējumu? Es ļoti gribu sakārtot sevi,lai pati sev nebojātu nākotni.
Kaut arī esmu ļoti pārliecināta, ka otrreiz dzīvē man tā nepaveiksies.😔 Es tik ļoti gribu viņu...🥺
Jā,noteikti šeit atradīsies cilvēki,kas teiks,ka esmu lose - jā,esmu!
Ka esmu neglīta,tādēļ pameta-jā,esmu!
Es pati to visu zinu,esmu sapratusi, ka tā otru cilvēku nevar sāpināt, ka esmu briesmonis.
Un tieši tas arī ir iemesls,kādēļ vēršos šeit...
Es vēlos ieteikumus vai padomus,lūdzu.
13.03.2022 15:43 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
TeaPot @ 14.03.2022 09:10
nu nē, ja ir neatrisinātas problēmas pašai ar sevi, arī pret īsto var izturēties pretīgi. nespēj citādāk reaģēt vai tikt ar sevi galā, apzinies, bet pieļauj tās pašas kļūdas. tur nav nekāda sakara ar īsto cilvēku.

Tieši tā arī ir.
Autorei vispirms ir jāsaprot, kāpēc viņai ir tāda uzvedība,kas tieši to izraisa un to var izdarīt ejot uz terapiju pie speciālista.
14.03.2022 09:22 |

Reitings 416
Reģ: 06.03.2022
Sun.shine @ 13.03.2022 15:43
Sveiki!
Ehh,pat nezinu,ar ko sākt. Laikam iedošu mazu ieskatu...
Pirms nedēļas beidzās attiecības,kam tūliņ būtu 2 gadi. Patiesībā šī šķiršanās vilkās pāris nedēļas, jo tad saņēmāmies un sarunājām,ka mainīsimies,bet,jā nesanāca ievērot norunāto.
Mūsu attiecības pameta draugs,sakot,ka ir izdedzis,ka viņā vairs nav dzirkstelīte,kā arī beigās paziņoja,ka mani vairs nemīl.?
Protams,ka par izdegšanu viņš teica jau no decembra. Taču man likās,ka viņš ir vienkārši pārguris no darba un reizēm arī ikdienas kašķiem, kas ne no kā uzradās.?
Principā esmu vainīga es...puisis ļooooti centās visu laiku. Mani ļoooti mīlēja,būtu gatavs visu man atdot, iepriecināja, lutināja. Viņš bija ļoooti mīļš,gādīgs,rūpīgs,sirsnīgs,labsirdīgs utt. ?Protams,ka šo visu (cik ļoti viņš mani patiesībā mīlēja,cik īpaša es viņam biju) es sapratu tikai tagad,kad jau ir par vēlu. ?Pareizs ir tas teiciens,kad zaudē,tad saproti tikai to īsto vērtību! Diemžēl, esmu zaudējusi savu cilvēciņu. Un es nespēju to pieņemt,nespēju piedot sev,ka to neievēroju,ka biju pārņemta ar sevi un savām jūtām neredzot,cik ļoti viņu sāpinu ar kašķiem un velkot ikdienā līdzi pagātnes notikumus.
Vēršos pie jums,nevis lai iztirzātu manas attiecības, bet gan ar lūgumu pēc padomiem- kā piedot sev? Kā samierināties,ka esmu vienkārši sava stulbā rakstura dēļ palaidusi jeb atdevusi kādai citai tik fantastisku puisi? Kā atrast mieru? Zinu,ka teiksiet ir jāizsāp,bet...sāp nežēlīgi. ?
Esmu arī izdarījusi secinājumus, kas noveda pie strīdiem, kāpēc tie bija utt. Manī ir vaina. Manī ir daudzas vainas. Taču,kā es varu sevi mainīt? Kā mazināt greizsirdību, privātīpašnieciskumu,negatīvismu,aizdomas/iedomas,sīkumainību? Kā pacelt pašnovērtējumu? Es ļoti gribu sakārtot sevi,lai pati sev nebojātu nākotni.
Kaut arī esmu ļoti pārliecināta, ka otrreiz dzīvē man tā nepaveiksies.? Es tik ļoti gribu viņu...?
Jā,noteikti šeit atradīsies cilvēki,kas teiks,ka esmu lose - jā,esmu!
Ka esmu neglīta,tādēļ pameta-jā,esmu!
Es pati to visu zinu,esmu sapratusi, ka tā otru cilvēku nevar sāpināt, ka esmu briesmonis.
Un tieši tas arī ir iemesls,kādēļ vēršos šeit...
Es vēlos ieteikumus vai padomus,lūdzu.
vins bija bagats?
14.03.2022 11:35 |

Reitings 154
Reģ: 17.03.2021
Autorei jāizlasa grāmata “Sievišķais narcisms”, tur šī uzvedība labi iztirzāta.
14.03.2022 12:32 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Sun.shine @ 13.03.2022 17:19
Man bija tik ļoti palaimējies! Tik ļoti... un es to vienkārši iznīcināju. Kā jau minēju - otrreiz man tā nepaveiksies...
Jau tagad zinu,ka visu dzīvi varēšu to nožēlot. Ka esmu stulbene!
nu tu arī otrreiz nebūtu pelnījusi tādu gādīgu cilvēku
14.03.2022 12:37 |

Reitings 19
Reģ: 13.12.2019
Anta2021 @ 14.03.2022 12:32
Autorei jāizlasa grāmata “Sievišķais narcisms”, tur šī uzvedība labi iztirzāta.

Piekrītu. Pati šobrīd iesāku lasīt šo grāmatu. 👍
14.03.2022 12:39 |

Reitings 416
Reģ: 06.03.2022
lillirose @ 14.03.2022 12:39

Piekrītu. Pati šobrīd iesāku lasīt šo grāmatu. ?
janis roze var dabut? Kada cena?
14.03.2022 12:40 |

Reitings 238
Reģ: 26.01.2014
Iesaku terapiju, ļoti palīdz, vismaz man.
14.03.2022 13:16 |

Reitings 19
Reģ: 13.12.2019
Mezavavere @ 14.03.2022 12:40
janis roze var dabut? Kada cena?

Jā, tur arī nopirku. :)
Maksāja 16 eiro.
14.03.2022 17:51 |

10 gadi
Reitings 324
Reģ: 12.06.2012
TeaPot @ 14.03.2022 09:10
nu nē, ja ir neatrisinātas problēmas pašai ar sevi, arī pret īsto var izturēties pretīgi. nespēj citādāk reaģēt vai tikt ar sevi galā, apzinies, bet pieļauj tās pašas kļūdas. tur nav nekāda sakara ar īsto cilvēku.

Pilnīgi piekritu. Es arī esmu tā uzvedusies. Tāpēc es tik skarbi izsakos - jo es esmu bijusi tā meitene. Un es joprojām esmu ar to cilvēku kopā, jo es paspeju laiku attapties. Es arī simts reizes krameju koferi un reiz man arī ļāva aiziet. Un tad es nobijos. Un mainījos. Un viss ir laimīgi. Bet es mācēju pilnībā nomainīt savu uzvedību
14.03.2022 18:27 |

Reitings 273
Reģ: 13.10.2021
Kā var par sevi tā domāt, ka esi pie visa vainīga?
Vecais labais teiciens, ka pagale nedeg viena ir šeit vietā. Neticu ka viņš bija svētais, bet tu briesmonis.
Un tagad sevi vainot visā, tā domāt par sevi, ka esi lose, neglīta, ka nevienu neatradīsi, nu prātiņ nāc mājās.
Tas nav tavs pēdējais džeks. Dod sev laiku un viss normalizēsies. Pārstaj sevi šaustīt par to, ka esi vainīga.
Aizej pie kāda terapeita, pacel savu pašapziņu, uzvelc skaistāko kleitu, kurpes, aizej uz salonu un izej kaut kur ar draudzenēm nevis sēdi un šausti sevi.
Ja aizgāja tātad nebija īstais. Būs cits un citi, par to nestreso. Galvenais jābeidz sevi stresīt par kaut kādu čali, kas aizgāja. Ne jums bērni, ne laulība, ne ko dalīt, nesagāja nesagāja. Paskaties yt kādus video par pašvērtējuma celšanu, motivācijas video un beidz bimbāt😃 tici man tu vēl mīlēsi citu, un būs tev sekss ar citu, un būsi laimīga ar citu, ar viņu pasaule nebeidzas😃
Protams ir viegli to teikt, bet esmu tam gājusi cauri, bet mana pašapziņa nekad nelika man vienai pie visa justies vainīgai. Paraudaju , pardzivoju, saņēmos un strādāju.
14.03.2022 22:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits