Sveiki!
Ehh,pat nezinu,ar ko sākt. Laikam iedošu mazu ieskatu...
Pirms nedēļas beidzās attiecības,kam tūliņ būtu 2 gadi. Patiesībā šī šķiršanās vilkās pāris nedēļas, jo tad saņēmāmies un sarunājām,ka mainīsimies,bet,jā nesanāca ievērot norunāto.
Mūsu attiecības pameta draugs,sakot,ka ir izdedzis,ka viņā vairs nav dzirkstelīte,kā arī beigās paziņoja,ka mani vairs nemīl.💔
Protams,ka par izdegšanu viņš teica jau no decembra. Taču man likās,ka viņš ir vienkārši pārguris no darba un reizēm arī ikdienas kašķiem, kas ne no kā uzradās.😕
Principā esmu vainīga es...puisis ļooooti centās visu laiku. Mani ļoooti mīlēja,būtu gatavs visu man atdot, iepriecināja, lutināja. Viņš bija ļoooti mīļš,gādīgs,rūpīgs,sirsnīgs,labsirdīgs utt. 🥺Protams,ka šo visu (cik ļoti viņš mani patiesībā mīlēja,cik īpaša es viņam biju) es sapratu tikai tagad,kad jau ir par vēlu. 🤕Pareizs ir tas teiciens,kad zaudē,tad saproti tikai to īsto vērtību! Diemžēl, esmu zaudējusi savu cilvēciņu. Un es nespēju to pieņemt,nespēju piedot sev,ka to neievēroju,ka biju pārņemta ar sevi un savām jūtām neredzot,cik ļoti viņu sāpinu ar kašķiem un velkot ikdienā līdzi pagātnes notikumus.
Vēršos pie jums,nevis lai iztirzātu manas attiecības, bet gan ar lūgumu pēc padomiem- kā piedot sev? Kā samierināties,ka esmu vienkārši sava stulbā rakstura dēļ palaidusi jeb atdevusi kādai citai tik fantastisku puisi? Kā atrast mieru? Zinu,ka teiksiet ir jāizsāp,bet...sāp nežēlīgi. 😢
Esmu arī izdarījusi secinājumus, kas noveda pie strīdiem, kāpēc tie bija utt. Manī ir vaina. Manī ir daudzas vainas. Taču,kā es varu sevi mainīt? Kā mazināt greizsirdību, privātīpašnieciskumu,negatīvismu,aizdomas/iedomas,sīkumainību? Kā pacelt pašnovērtējumu? Es ļoti gribu sakārtot sevi,lai pati sev nebojātu nākotni.
Kaut arī esmu ļoti pārliecināta, ka otrreiz dzīvē man tā nepaveiksies.😔 Es tik ļoti gribu viņu...🥺
Jā,noteikti šeit atradīsies cilvēki,kas teiks,ka esmu lose - jā,esmu!
Ka esmu neglīta,tādēļ pameta-jā,esmu!
Es pati to visu zinu,esmu sapratusi, ka tā otru cilvēku nevar sāpināt, ka esmu briesmonis.
Un tieši tas arī ir iemesls,kādēļ vēršos šeit...
Es vēlos ieteikumus vai padomus,lūdzu.