Šķiršanās sāpes

Reitings 20
Reģ: 13.03.2022
Sveiki!
Ehh,pat nezinu,ar ko sākt. Laikam iedošu mazu ieskatu...
Pirms nedēļas beidzās attiecības,kam tūliņ būtu 2 gadi. Patiesībā šī šķiršanās vilkās pāris nedēļas, jo tad saņēmāmies un sarunājām,ka mainīsimies,bet,jā nesanāca ievērot norunāto.
Mūsu attiecības pameta draugs,sakot,ka ir izdedzis,ka viņā vairs nav dzirkstelīte,kā arī beigās paziņoja,ka mani vairs nemīl.💔
Protams,ka par izdegšanu viņš teica jau no decembra. Taču man likās,ka viņš ir vienkārši pārguris no darba un reizēm arī ikdienas kašķiem, kas ne no kā uzradās.😕
Principā esmu vainīga es...puisis ļooooti centās visu laiku. Mani ļoooti mīlēja,būtu gatavs visu man atdot, iepriecināja, lutināja. Viņš bija ļoooti mīļš,gādīgs,rūpīgs,sirsnīgs,labsirdīgs utt. 🥺Protams,ka šo visu (cik ļoti viņš mani patiesībā mīlēja,cik īpaša es viņam biju) es sapratu tikai tagad,kad jau ir par vēlu. 🤕Pareizs ir tas teiciens,kad zaudē,tad saproti tikai to īsto vērtību! Diemžēl, esmu zaudējusi savu cilvēciņu. Un es nespēju to pieņemt,nespēju piedot sev,ka to neievēroju,ka biju pārņemta ar sevi un savām jūtām neredzot,cik ļoti viņu sāpinu ar kašķiem un velkot ikdienā līdzi pagātnes notikumus.
Vēršos pie jums,nevis lai iztirzātu manas attiecības, bet gan ar lūgumu pēc padomiem- kā piedot sev? Kā samierināties,ka esmu vienkārši sava stulbā rakstura dēļ palaidusi jeb atdevusi kādai citai tik fantastisku puisi? Kā atrast mieru? Zinu,ka teiksiet ir jāizsāp,bet...sāp nežēlīgi. 😢
Esmu arī izdarījusi secinājumus, kas noveda pie strīdiem, kāpēc tie bija utt. Manī ir vaina. Manī ir daudzas vainas. Taču,kā es varu sevi mainīt? Kā mazināt greizsirdību, privātīpašnieciskumu,negatīvismu,aizdomas/iedomas,sīkumainību? Kā pacelt pašnovērtējumu? Es ļoti gribu sakārtot sevi,lai pati sev nebojātu nākotni.
Kaut arī esmu ļoti pārliecināta, ka otrreiz dzīvē man tā nepaveiksies.😔 Es tik ļoti gribu viņu...🥺
Jā,noteikti šeit atradīsies cilvēki,kas teiks,ka esmu lose - jā,esmu!
Ka esmu neglīta,tādēļ pameta-jā,esmu!
Es pati to visu zinu,esmu sapratusi, ka tā otru cilvēku nevar sāpināt, ka esmu briesmonis.
Un tieši tas arī ir iemesls,kādēļ vēršos šeit...
Es vēlos ieteikumus vai padomus,lūdzu.
13.03.2022 15:43 |

Reitings 1126
Reģ: 15.02.2022
.Eksperte. @ 13.03.2022 18:20

Sieviete patstāvīgi ir neapmierināta un piekasās, kā pati saka, par visādiem sūdiem un vīrietis nedrīkst no tā nogurt? Nevajag jaukt smagas grūtniecības ar psiholoģiskiem traucējumiem.
oi, nabadziņš, izdega no kašķīšiem.
Cita veida grūtībās, noteikti būtu parādījis citu raksturu. 😁
Tak padevās pie pirmajām grūtībām. Pilna pasaule ar tādiem memļakiem.
Autore, degunu augšā, strādā pie savas pašapziņas pacelšanas,un viss tev būs kārtībā. ☀
13.03.2022 20:57 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Zinna @ 13.03.2022 20:57
Cita veida grūtībās, noteikti būtu parādījis citu raksturu. ?
Autore, degunu augšā, strādā pie savas pašapziņas pacelšanas,un viss tev būs kārtībā. ☀

Pārsteidzoša dzīves uztvere.
13.03.2022 21:00 |

Reitings 1126
.Eksperte. @ 13.03.2022 21:00

Pārsteidzoša dzīves uztvere.
kāda? Ka mammas izaudzina memmīšus, kas nespēj pastāvēt kaut kādās minimālās grūtībās un izdeg ‼ no kašķiem?
Es nesaku, ka ir jādzīvo kašķos, bet ja redzi, ka tavai dzīvesbiedrei ir sūdīgi, tu vienkārši pagriezies un aizej?
13.03.2022 21:26 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Zinna @ 13.03.2022 21:26
kāda? Ka mammas izaudzina memmīšus, kas nespēj pastāvēt kaut kādās minimālās grūtībās un izdeg ‼ no kašķiem?
Es nesaku, ka ir jādzīvo kašķos, bet ja redzi, ka tavai dzīvesbiedrei ir sūdīgi, tu vienkārši pagriezies un aizej?
ir 21 gadsimts, čalim apnika - pameta.
Manai GF es apniku - pameta.
Viss normāli, tā jābūt.
13.03.2022 21:30 |

Reitings 2703
Reģ: 17.01.2021
Ja, varbūt liekās, ka tas nav pareizais solis, bet tad atkal - bendet sevi toksiskās attiecības un cerēt, ka cilvēks izmainīsies, vai mēģināt izmainīt cilvēku ir bezjēdzīgi. Un parasti dzirdam, ka vīrieši ir tie toksiskie, un meitenes malacis, ka pamet, bet visai bieži arī sievietes ir abusers un tas mūsu sabiedrībā paliek nepamanīts, jo vīrietis, kas arī ir cilvēks, un kāda brīdī vairs nav spējīgs to izturēt, ir memmīši. Un nē, es nedomāju, ka strīdu un grūtību dēļ attiecības uz reiz ir jāpārtrauc. Bet ja autore nesaprata problēmu, nebija gatava runāt par to, kas liek viņai tā rīkoties un arī uzklausīt otru cilvēku, tad šis attiecības turpināt būtu bezjēdzīgi.
13.03.2022 21:54 |

Reitings 116
Reģ: 25.02.2022
Taču,kā es varu sevi mainīt? Kā mazināt greizsirdību, privātīpašnieciskumu,negatīvismu,aizdomas/iedomas,sīkumainību?

Bet varbūt tai greizsirdībai bija intuīcijas līmeņa pamats, un puisis tevi apstrādāja, ka viss esot tavas iedomas? Tā arī mēdz notikt, ka tikai pēc attiecību beigām visādi brīnumi atklājas un intuīcijai izrādījās taisnība.
13.03.2022 22:01 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022

Aļo? Tur bija minēts ka attiecības ilga divus gadus. Neviens tāpat neizdomā aiziet. Tās ir toksiskas attiecības, ja nes galvu ārā otram.
13.03.2022 22:05 |

Reitings 116
Reģ: 25.02.2022
To, vai tev ir vajadzīgs terapeits vai ne, manuprāt, noteiks nākamās attiecības. Ja ar nākamo partneri tu izjutīsi tādas pašas negatīvas emocijas, tad jā, vaina ir tevī. Bet ja ne, tad varbūt ar bijušo tiešām kaut kas nebija tīrs/jūs bijāt nesaderīgi.
13.03.2022 22:10 |

10 gadi
Reitings 884
Reģ: 09.06.2012
Zinna @ 13.03.2022 20:57
Cita veida grūtībās, noteikti būtu parādījis citu raksturu. ?
Koa 😀Tur taču reāli čali indēja nost 2 gadu garumā.
13.03.2022 22:13 |

Reitings 1126
Kur jūs ņemat, kaut kādus izdomājumus par toksiskām attiecībām divu gadu garumā?
Viņa turklāt raksta nereti kašķi ikdienas jautājumos. Tās, jūsuprāt, ir toksiskas attiecības? 😁
13.03.2022 22:22 |

Reitings 7
Reģ: 01.01.2022
Destruktīva attieksme pret sevi neko tev nepalīdzēs. Labi, ka izdarīji secinājumus un labi, ka gribi doties pie terapeita. Un tagad jādzīvo tālāk. Šobrīd tev liekas, ka labāku nekad neatradīsi, bet tu nezini, kas būs tas, kas tev būs vajadzīgs pēc pāris gadiem, neviens mēs to nezinam un nevajag pareģot nākotni. Ar laiku arī emocijas mazināsies un varēsi objektīvāk paskatīties uz situāciju, viss nav tikai melns vai balts. Katrā ziņā tādās situācijās, kad pati netiec galā, vajag vērsties pēc atbalsta pie ģimenes, draugiem, ārstiem- ar to arī sāc.
13.03.2022 22:38 |

10 gadi
Reitings 884
Reģ: 09.06.2012
Zinna @ 13.03.2022 22:22
Kur jūs ņemat, kaut kādus izdomājumus par toksiskām attiecībām divu gadu garumā?
Viņa turklāt raksta nereti kašķi ikdienas jautājumos. Tās, jūsuprāt, ir toksiskas attiecības? ?
Viņa taču pati teica, ka zāģēja viņu par katru sūdu, bija max greizsirdīga un visu laiku piesauca kaut kādus pagātnes notikumus. Un iemesls nebija izmētātas zeķes. Autore, palabo lūdzu, ja kļūdos.
13.03.2022 22:52 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Ieteiktu atrast psihologu un strādāt ar sevi.
13.03.2022 23:04 |

Reitings 1126
Simbinja @ 13.03.2022 22:52
Viņa taču pati teica, ka zāģēja viņu par katru sūdu, bija max greizsirdīga un visu laiku piesauca kaut kādus pagātnes notikumus. Un iemesls nebija izmētātas zeķes. Autore, palabo lūdzu, ja kļūdos.
tak autore idealizē visu, kas saistīts ar bijušo un viņa ir tā sliktā.
Saucas zems pašvērtējums.
Jautājums, kurš vēl tajās attiecības kādā lomā bija. Bet tam vairāk nav nekādas nozīmes.
Un vēlreiz, es teicu, labi ka tāds aizgāja. Autorei visas iespējas mācīties no šīm attiecībām un pilnveidoties.
13.03.2022 23:21 |

10 gadi
Reitings 324
Reģ: 12.06.2012
Cik divkosīga attieksme - ja džeks neļauj sevi pazemot, noniecināt un izvēlas nebūt neveselīgās attiecībās, tad viņš ir memļaks?
Lasiet, ko autore raksta. Viņa pati smagi palaida muti un noveda cilvēku līdz pareizai rīcībai - cienīt sevi. Ja situācija būtu apvērsta, jūs čali bez sāls apēstu. Meitene bija pamanīgi sablatojusies un atļāvās daudz par daudz, pamesta ir pelnīti. Nevajag tēlot cietēju, bet padomāt, ar kādām tiesībām izturēties tā pret savu līdzcilvēku, izdarīt secinajumus, mācīties no kļūdām un dzīvot tālāk. Cerams, jau ar citu attieksmi
13.03.2022 23:56 |

10 gadi
Reitings 324
Reģ: 12.06.2012
Izlasiet vēlreiz - viņa teica - man likās, ka mani tik ļoti mīl, ka es varu atļauties jebko un mani nepametīs
Thats some sick shit.
Neesi attiecībās, lūdzu. Nostājies pati uz kājām kā pieaudzis cilvēks un tad tērē kāda cita laiku
13.03.2022 23:58 |

Reitings 1126
Paprika @ 13.03.2022 23:58
Izlasiet vēlreiz - viņa teica - man likās, ka mani tik ļoti mīl, ka es varu atļauties jebko un mani nepametīs
Thats some sick shit.
Neesi attiecībās, lūdzu. Nostājies pati uz kājām kā pieaudzis cilvēks un tad tērē kāda cita laiku
es izlasīju sākumu un pēc tam, ar katru nākamo komentāru, tas cilvēks vienkārši sevi iemīdīja zemē.
Vai tu zini daudz manipulātorus, kas sevi noliek? Viņiem vienmēr un visur būs vainīgi visi citi, ne viņš pats.
Bet nu, pastāv iespēja, ka kļūdos. Šeit daudz kas trūkst, bet saku, ko redzu es, iespējams, lasot starp rindiņām..
14.03.2022 00:10 |

Reitings 2703
Reģ: 17.01.2021
Zinna @ 14.03.2022 00:10
es izlasīju sākumu un pēc tam, ar katru nākamo komentāru, tas cilvēks vienkārši sevi iemīdīja zemē.
Vai tu zini daudz manipulātorus, kas sevi noliek? Viņiem vienmēr un visur būs vainīgi visi citi, ne viņš pats.
Bet nu, pastāv iespēja, ka kļūdos. Šeit daudz kas trūkst, bet saku, ko redzu es, iespējams, lasot starp rindiņām..

Tas, ka cilvēks ir bijis emocionāli vardarbīgs, nenozīmē, ka ir arī manipulators. Visticamāk vienkārši nemāk savādāk komunicēt, jo, iespējams, ir uzaugusi nelabvēlīga vidē vai tml., vai vienkārši nezin, kā tikt galā ar savām emocijām un iekšējā spriedze izvēršas ka vardarbība pret otru. Tāpēc piekrītu, ka būtu labi apmeklēt terapiju lai saprastu sevi, savas traumas, kas arī palīdzēs savest kārtībā zemo pašapziņu un veidot veselīgas attiecības 🙂
14.03.2022 00:29 |

Reitings 138
Reģ: 24.08.2021
Esmu autores pusē, jo man ir bijusi identiska situācija. Es ļoti labi tagad apzinos, ka mana uzvedība bija šausmīga un saprotu arī kāpēc, bet tajā brīdī uzvedos kā pēdējā stulbene, lai tikai dabūtu savu 😀 Un vēl kas - ja tas būtu tavs īstais, tev negribētos tā uzvesties attiecībā pret viņu.
14.03.2022 08:40 |

Patīk
Reitings 26051
Reģ: 27.01.2021
miumiu @ 14.03.2022 08:40
Esmu autores pusē, jo man ir bijusi identiska situācija. Es ļoti labi tagad apzinos, ka mana uzvedība bija šausmīga un saprotu arī kāpēc, bet tajā brīdī uzvedos kā pēdējā stulbene, lai tikai dabūtu savu ? Un vēl kas - ja tas būtu tavs īstais, tev negribētos tā uzvesties attiecībā pret viņu.
nu nē, ja ir neatrisinātas problēmas pašai ar sevi, arī pret īsto var izturēties pretīgi. nespēj citādāk reaģēt vai tikt ar sevi galā, apzinies, bet pieļauj tās pašas kļūdas. tur nav nekāda sakara ar īsto cilvēku.
14.03.2022 09:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits