Sun.shine @ 13.03.2022 15:54Es joprojām tik ļoti stipri viņu mīlu. Atceros visu foršo un mīļo,kas mums bija.
Man bija doma,ka varbūt,ja es sāktu viņu ienīst kaut vai par vismazākajām kļūdām vai neizdarībām,man paliktu vieglāk, būtu vieglāk viņu palaist. Bet! Es nevaru atcerēties neko tādu...
Kā palaist cilvēku,kuru mīli? ?
.Eksperte. @ 13.03.2022 15:58
Nekā. Kļūsti par darbaholiķi, izdzēs viņa nummuru, nobloķē viņa soc tīklus, uzveido jaunu matu griezumu un ej dari lietas, kuras nenodara tev postu, bet liek domāt par ko citu.
Santa1992 @ 13.03.2022 16:08Cik jums gadi?
Sun.shine @ 13.03.2022 16:03
Viņš jau mani ir izmetis no soc.tīkliem.
Un vienalga,ka pat daru ko citu,tāpat manā galvā ielaužās domas un vainas sajūta, ka esmu salauzusi cilvēku, saplēsusi viņa sirdi. Ka manu darbību rezultātā esam šķirti! ?
TeaPot @ 13.03.2022 15:49Ja gribi sakārtot sevi, iesaku terapiju. Ne vienmēr mēs paši esam spējīgi vai zinoši, kā tikt galā ar sevi vai kāpēc esam, kādi esam, kāpēc reaģējam tā, kāpēc atkārtojam tās pašas kļūdas.
Un nelec no jauna attiecībās, līdz neesi tam gatava.
Sun.shine @ 13.03.2022 15:54Es joprojām tik ļoti stipri viņu mīlu. Atceros visu foršo un mīļo,kas mums bija.
Man bija doma,ka varbūt,ja es sāktu viņu ienīst kaut vai par vismazākajām kļūdām vai neizdarībām,man paliktu vieglāk, būtu vieglāk viņu palaist. Bet! Es nevaru atcerēties neko tādu...
Kā palaist cilvēku,kuru mīli? ?
šobrīd ir pieejamas 10 valsts apmaksātas vizītes pie psihoterapeita, kuras var nozīmēt ģimenes ārsts. ar šo iesaku sākt, tālāk speciālists izvērtēs, kas Tev vislabāk piemērotsSun.shine @ 13.03.2022 16:25
Vai pati esi bijusi uz tāda tipa terapiju? Varbūt vari ieteikt, pie kā vērsties? Vari uzrakstīt privāti, ļoti novertēšu. Jo saprotu,ka man noteikti būs vajadzīga palīdzība sevis sakārtošanā. Kāds,kurš varēs izskaidrot, kādēļ esmu tāda...neapmierināta,kas piekasās. Kas neredzēja,cik ļoti otrs manis dēļ cenšās un cik īpaša es tam otram biju.
nu ja būtu 44 tad varētu domāt, ka neesi neko dzīvē iemācījusies.Sun.shine @ 13.03.2022 16:10
Man 24. Vai gadiem ir ļoti liela nozīme?
Anta2021 @ 13.03.2022 16:53Laiks. Tikai un vienīgi laiks visu dziedē. Šis periods ir jāizsēro. Un sevi vainot nav jēgas. Vainas apziņa ir ļoti destruktīva, tu sevi tikai grauz.
Bet interesanti, kas tad notika, ka viņš tā pēkšņi un viss, vairs nemīl. Vīrieši reti aiziet no attiecībām tāpat vien, parasti ir cita… padomā par to.
Zinna @ 13.03.2022 16:52nu ja būtu 44 tad varētu domāt, ka neesi neko dzīvē iemācījusies.
Savukārt, 24 gados, ņem vērā šo pieredzi un dzīvo tālāk.
Es īsti nesaprotu, kā tu viņam to sirdi salauzi. Vairāk izklausās, ka beidzās rozā briļļu periods,un puisis izvēlējās aiziet. Vai arī, ja bija izdedzis (no darba, cik saprotu) tad viss radījās melnākās krāsās un tā vietā, lai viņš strādātu ar sevi, viņš izvēlējās aiziet..
Sun.shine @ 13.03.2022 17:19Man bija tik ļoti palaimējies! Tik ļoti... un es to vienkārši iznīcināju. Kā jau minēju - otrreiz man tā nepaveiksies...
Jau tagad zinu,ka visu dzīvi varēšu to nožēlot. Ka esmu stulbene!
sorry, teiksim tā, viņš padevās pie pirmajām nopietnajām grūtībām un sauc to par izdegšanu.. Ja pārim ir vienots skatījums un vēlme veidot ilgtermiņa attiecības, tad arī pie šī kopīgi strādā. Acīmredzot, viņš to nemācēja/negribēja, jo tu viņu nesadzirdēji.Sun.shine @ 13.03.2022 17:23
Viņš izdega no noguruma, kuru radīju es ar savu neapmierinātību. Tagad pat īsti nevarētu pateikt par ko. Vienkārši par kaut kādiem sīkumiem piekasijos, no kā izcēlās lielāks strīds, kurā jau atļāvos atgādināt par kaut kādiem pagātnes notikumiem,piesaukt...ehh...
Protams,ka vēl darbs un studijas. Taču nogura no nepārtrauktas domāšanas un raizēm par mūsu attiecībām.
Zinna @ 13.03.2022 18:02sorry, teiksim tā, viņš padevās pie pirmajām nopietnajām grūtībām un sauc to par izdegšanu.. Ja pārim ir vienots skatījums un vēlme veidot ilgtermiņa attiecības, tad arī pie šī kopīgi strādā. Acīmredzot, viņš to nemācēja/negribēja, jo tu viņu nesadzirdēji.
Kā ar tiem pāriem, kas iet cauri smagām grūtniecībām, slimiem bērniem, smagi slimiem pieaugušajiem, dažādiem emocionāliem un ekonomiskiem izaicinājumiem? Tur arī pietiekami bieži vīrietis "izdeg" vai tu tiešām gribētu veidot savus ģimeni ar šādu cilvēku, kurš padodas?
Britney @ 13.03.2022 18:15Strādā ar sevi. Pamaini savu attieksmi pret sevi. Nesauc sevi par neglītu, losi, briesmoni. Ja tu nemīlesi pati sevi, citiem arī būs grūti tevi mīlēt.
Bijušais izsāpēs un nāks nākošais. Tam ir jāiziet cauri, tur pilnīgi un absolūti neko nevar padarīt. Bet nesāpēs mūžīgi, apsolu. ?