cutiecutie @ 12.03.2022 11:07
Es iesaku saņemties un pieteikties pie psihoterapeita. Man pašai bija bail, vilku visu to pasākumu garumā gadiem, bet tas ir tā vērts. Kaut vai vienkārši dēļ tā, ka Tu vari runāt, stāstīt visu kā jūties, ko domā un neviens nespraucas pa vidu ar savu viedokli, komentāru. Tevi vienkārši uzklausa. ??
Mūsu ciešanas un sāpes nekur nepazūd pēc pašnāvības. Mēs atdzimstam citā veidolā un būsim tik pat sagrauti kā pirms tam.
kāpēc tu domā ka es varu runāt. jo es nevaru runāt.
kāpēc lai es tērētu laiku tam, kas man nevar palīdzēt. Nē man nevajag ne 1. ne 2. ne 3. invaliditātes grupu.
Man vajag vai nu izdarīt sev galu vai nu uzlabot dzīvi lai sagribu dzīvot.
Vai es varēšu strādāt teiksim investīcju bankā, pēc reģistrācijas pie psihiatra?
Cik dzirdēju ( arī no psihiatrijas slimnīvas pacientes) psihiatri pilnīgi neko nedod, kamēr tas ka esi psihopāts ar problēmām tev dzīvē atņem loti daudz- pat nomālas algas iespējas. Principā jau daudz ko nosaka dzīves līmenis- ko lai nodrosinātu vajag ļoti augsti apmaksātu darbu, ko nedabūsi, jo redz registrējies.
Kāpēc tu iedomājies, ka es jebkad spētu runāt par savām problēmām. Jo es to nespēju pat iedomāties.