nelaimīgas attiecības

Reitings 242
Reģ: 13.05.2021
Hey!
Esmu nedaudz vairāk kā mēnesi attiecībās(1.5mēnešus, ja būsim precīzi) un ik pa laikam man ienāk prātā doma - varbūt tas nav tas ko vēlos. Vīrietis it kā ideāls - izskata ziņā, rakstura ziņā gandrīz(ja atskaita dažas nianses) uzvedības - lutina(gan ziedi ikdienā ik pa laikam, izmaksā vakariņas, aizved pastaigās uz skaitām vietām utml), bet līz galam nejūtos labi attiecībās. Varbūt tāpēc, ka viss mums sākās strauji(spontāni sagājām kopā) vai tāpēc, ka man pašai ģimenē, vispār dzīvē smagi - paliku bez darba, ķildas ģimenē, mācībās parādi uc. Kopumā sajūta, ka neko nekontrolēju.
Viņam patīk pavadīt daudz laika kopā - abas nedēļas nogales pavadām kopā, braucam visur kur, skatāmies filmas utml, tiekāmies arī nedēļas vidū(principā sanāk tikties katru darba dienas vakaru, tikai retu reizi ir kāda 1-2 pauze)-vakaros vēlu(jo viņam ir darbs līdz 18), bieži vien darba dienu vakaros viņš paliek pie manis, vai es pie viņa, kopīgi brokastojam, bet man ir sajūta, ka man tā ir pārāk daudz pašlaik, pārāk daudz komunikācijas.
Es saprotu, ka esot kopā un plānojot nākotni kopā būs jāpavada viss laiks divatā, bet pagaidām man ir par daudz, mani nogurdina tā socializēšanās nemitīgā, savu plānu atlikšana tikai lai pavadītu laiku kopā, upurēšanās.
Es saprotu, ka attiecības prasa piepūli un piekāpšanos, bet man kā introvertam attiecību sākumposmā ir par daudz šī komunikācija. Es neatceros, kad pēdējo riezi bez stresa pabiju viena - jo katru reizi, kad netiekamies(kas ir ļoti reti), tad man jādara universitātes darbi, jāapciemo radi un jāpaspēj 101 cita lieta, ko nācās upurēt.
Esmu domājusi par šķiršanos, jo šķiet, ka esam pārāk dažādi raksturā(kaut vai tas, ka es par visu satruacos, esmu nepārliecināta par sevi, bet viņš pašpārliecināts, tver dzīvi viegli, savā ziņā pohujists), pārāk dažādas lietas gribu(es tikšanās retāk, piemēram, 2x nedēļā, bet saturīgākas, bet viņš biežākas un kaut vai palikšanu vienkārši vienam pie otra, aizmigšanu apskāvienos). Esmu apjukusi emocijās - liekas, ka it kā ir īstais, jo tās rūpes, altruisms, vīrišķība, iniciatīvas uzņemšanās utml ir ta,s ko meklēju nākotnei, ilgtermiņā, bet tajā pat laikā šķiet, ka mums ir pārāk dažādas pasaules uztveres un nekas nevar sanākt...
Izrunāties ir mēgināts, bet viņam vienmēr ir argumenti, ka kopā esam un tad jāpavada pēč iespējas vairāk laika kopā, ir piedāvājis arī uzsākt kopdzīvi, kam es, protams, tik ātri neesmu gatava.
Tāpēc priecātos par padomiem - cik bieži jūš tikāties attiecību sākumposmā?(un uz cik ilgu laiku, piemēram, 2h vai visa diena?) Kā tas ietekmēja jūsu ikdienu? Vai jūsuprāt pretēji cilvēki - introverts un ekstraverts var sadzīvot?
11.03.2022 16:14 |

Reitings 422
Reģ: 07.07.2020
Attiecības ir darbs un iespējams problēma ir tajā, ka, pirmkārt, kopējais fons ir sūdīgs. Attiecības grauj un padara visu sliktāku, jo attiecības ir kā glābiņš(tu piekrītu viņa noteikumiem, tajā tikšanas brīdī labi, pec tam jūties izmantota un tad domas neļauj pieslēgties nekam citam un dzen izmisumā, kur atakl seko tikšanās uc). Tu arī nepelni un uzskatu, ka apzināta vecumā vispār nevajadzētu veidot attiecības, kur esi finansiāli kaut daļēji atkarīga no kāda(šajā gadījumā - vīrieša)
Otrkārt, viņam ir problēmas tevi pieņemt kāda tu esi. Ja es pateikusi, ka tev traucē tik bieži tikties, tad viņam vajadzētu saprast, nevis katru vakaru uzstāt uz palikšanu kopā. Jums raksturi ir dažādi. Izskatās, ka džekam ir tā - ātrāk sāksim kopā dzīvot, sapratīšu tarakānus un ātrāk viss būs skaidrs, bet tev nav komfortabli tik strauji. Starp citu, kurš ierosināja palikšanu vienam pie otra? Viņš? Iespējams pat tam nebiji gatava. Un vīrietis izmanto to, ka pakļaujies.
Es uzskatu, ka tev stingri japasaka - es nevaru tikties tik biezi, rwspekte mani, ja mīli. Pasaki, ka tev jatiek gala ar savu dzīvi, ka tu nejuties komfortabli tāda attiecibu mocekli. Ja dzeks turpina pa savam un turpina tevi iespaidot tā, lai danco pec savas stabules, tas pamet. Jo tagas izskatas, ka vins sava zina ar ziediem. Vakarinam uc. Censas tev radīt žēlumu un sajūtu - es esmu viņam kaut ko parada par pūlēm. Attiecibam butu jabut beznosacījuma mīlestībai, nevis darījuma formai.
Un es tagas pati esmu nesen attiecības. Tiekamies 1 dienu nedelas nogale :) jā, super reti, bet to dienu pavisam par visiiem 100
11.03.2022 20:13 |

Reitings 809
Reģ: 14.05.2019
Radler @ 11.03.2022 20:01
+ man ir bail pasūtīt, jo ir sajūta, ka džeks ir septītajās debesīs un visu idealizē, domā, ka tā ir labi kā tagad ir, aptekelē, saka ka mīl, bet es neznubvaibjūtu tonpretī + viņs jau pasa sākumā par mani izstastija saviem draugiem, lidz ar to man negribas, lai viņam ir neerti, ka tik ātri izjuka
nu beidz.. tev nav jādomā par to kā viņš jutīsies draugu priekšā, bet par sevi.
Viss, ko tu saki ir par to, ka vēlies tikties retāk, pauzi vai šķirties un es reāli nesaprotu par ko tu uztraucies un kāpēc nerīkojies. Tu dzīvo sev.
Tu negribi, lai viņš jūtas neērti un tad tagad sevi spiedīsi dzīvot ilgi kopā un neko nemainīsi? Tu viņam esi parādā kaut ko vai kāpēc gribi nest upuri? Tu viņu pazīsti tikai 1,5 mēnesi. Izrunājies un tiecieties retāk vai ņem pauzi, ja tve to vajag.
11.03.2022 20:15 |

Patīk
Reitings 3319
Reģ: 10.08.2019
mangos @ 11.03.2022 20:07
un vai tad tā nevar būt?

Gan jau,ka var būt, bet man liktos jocīgi un apšaubītu cik tās jūtas tur vispār ir īstas.
11.03.2022 20:19 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Radler @ 11.03.2022 19:58
Es esmu domājusi par to, ka neesmu gatava attiecībām, jā, jo sanāca izveidot visu tieši smaga posmā dzīvē un turklāt diez gan spontāni/negaidīti, ka ta izvērtīsies.
Laikam vajadzētu savest kārtībā savu dzīvi.
Bet tāpat es neesmu pārliecināta par būšanu ar viņu, jo it kā cilvēks labs(es objektīvi veidotu ģimeni ar tādu kaut kad nākotnē), bet tajā pat laikā pārāk privatīpašniecisks(nepatīk, ja kontaktējos ar vīrišu kārtas draugiem, prasa regulēji ko daru, ar ko tiekos utml), ļoti vajag uzmanību viņam un tikšanās biežas. Izrunājoties argumenti ir apmēram tādi - Kāpēc tev jābūt pie sevis? Tu vari dzīvot pie manis, mācīties un darīt visas savas lietas esot manā klātbūtnē. Jo ātri uzsāksim kopdzīvi, jo atrak skaidrs, vai kaut kas paliekošs izveidosies utml.
Kam es it ka daleji piekrītu, bet pagaidām es nejūtos tik gatava upurēties un mainit savu dzîvi, lai brauktu dzīvot pie viņa vai tikties tik boezi, jo katru reizi pēx tik biežas laika pavadīšanas kopā citas problēmas nezūd un nospiestiba paliek.
Sava ziņā šķeit viņš censas, lai es pielāgotos viņam un ceņas izmainīt mani, lai būtubvairāk sabiedriska un pašpārliecināta. Kas, protams, Mwn būtu vērtīgu, betves mevaru tik strauji “pārlēkt” uz to

Pēc tava apraksta,izklausās pēc narcisa uzvedības.
Iesaku palasīt par šāda tipa viriešiem,bet neieteiktu turpināt veidot ar viņu attiecības.
Tā kontrole var vēlāk kļūt ļoti pastiprināta.
11.03.2022 20:23 |

Patīk
Reitings 2093
Radler @ 11.03.2022 20:01
+ man ir bail pasūtīt, jo ir sajūta, ka džeks ir septītajās debesīs un visu idealizē, domā, ka tā ir labi kā tagad ir, aptekelē, saka ka mīl, bet es neznubvaibjūtu tonpretī + viņs jau pasa sākumā par mani izstastija saviem draugiem, lidz ar to man negribas, lai viņam ir neerti, ka tik ātri izjuka

Tu domā vairāk par viņa sajūtām,nevis kā jūties tu pati.
Tu neesi atklāta pret viņu,nav jābaidās partraukt attiecības,ja pret otru nav jūtas.
11.03.2022 20:33 |

Reitings 945
Reģ: 14.10.2017
Ja pēc tik īsa laika attiecībās esi apjukusi un vispār veido šo diskusiju, tad skaidrs ka kaut kas nav un labāk pārtrauc visu. Būs labāk gan tev, gan viņam.
Var gadīties ka viņa entuziasms ātri nodzisīs jūtot ka tev arī nav ērti konkrētajās attiecībās un būsiet izterejuši laiku un savus nervus.
Es attiecību sākumā nevarēju atlipt no partnera, grūti bija atvadīties pat uz vienu dienu.
11.03.2022 20:46 |

Reitings 248
Reģ: 08.11.2021
Es ar savējo tikāmies kadus 6 mēnešus un tikai tad runājām par kopdzīvi.. Ja Tev jau pašā sākumā šķiet, ka kaut kas nav, tad domāju, ka tas ir signāls vai zīme, ka nebūs. Man personīgi jau no paša sākuma bija sajūta, ka ir labi, ka jūtos komfortabli. Bet.. ir viens bet! Ja puisis ir mērķtiecīgs, ja domā par izaugsmi, tad ar tādu cilvēku vajadzētu veidot nākotni, jo ar cilvēku ar kuru ir tikai labi, bet kurš nedomā par nākotni un kā attīstīties, nekādas labas dzīves nebūs.
11.03.2022 21:13 |

10 gadi
Reitings 4618
Reģ: 29.01.2009
Hello, autore!
Kāpēc Tu liec tēmu, ja nelasi atbildes. Es jau uzrakstīju, secinot pēc pirmā Tava komentāra, ka tas ir tipiskais abjūzeris. Ar nākamo savu komentāru - ka jau pēc pusotra mēneša!!!! kontrolē ar ko Tu tiecies, ko Tu dari. Aļo, garaž! Kādas rūpes? Palasi, ko psihologi saka, ja vīrietis metas uzreiz ar piedāvājumiem dzīvot kopā. Tā ir tikai un vienīgi vēlme kontrolēt un pārņemt Tavu dzīvi.
Un viņai esot vēl kauns viņa draugu priekšā? Tu taču vispār par sevi pastāvēt neproti, salauzīs Tavu dzīvi.
11.03.2022 22:21 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Giiiirl, nu tiešām tev ir tik zema pašapziņa, ka jāturas pie kaut kāda neadekvātā? Viss, ko tu pēdējos komentāros pateici, ir ļoti, ļoti sliktas zīmes. Tu droši vien esi pirmā pa ilgiem laikiem, kas tādu lipekli piecieš, tāpēc viņš ir pārfanojies un noteikti negribēs tevi laist vaļā. Bēdz ko kājas nes, ar katru dienu paliks tikai sliktāk.
Un tava vainas un baiļu sajūta būtībā sveša cilvēka priekšā, kuram tu tiešām neko neesi parādā, neko labu neliecina par tavu dvēseles stāvokli. Kad tu viņu pametīsi, strādā pie tā.
11.03.2022 23:31 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Nu jopcik, ja ir tikai 6 nedēļas kopā un jau ir posts, ka attiecibas ir nelaimīgas tad jūs vienkārši neesat viens prieks otra.
12.03.2022 15:20 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Man arī brīžiem kaitina diskusijas, kur autores vairs nepiedalās sarunā pēc to veidošanas. Beigās diskusija veidojas starp citām lietotājām. 😀
12.03.2022 15:26 |

Reitings 5
Reģ: 12.03.2022
Iesper pa olām un triec viņu ratā. APrakstu neizlsīju, esmu par slinku.
12.03.2022 15:27 |

Reitings 242
Es izlasu komentārus un cenšos iesaistīties. :)
Paldies par viedokļiem. Es izlasu un apdomāju, rīt plānoju nopietni ar viņu parunāt par attiecībām, to, ka man nav komfortabli uc. Un tad redzēs vai ir gatavs pielāgoties manam ritmam vai nav lemts. Gribas palikt draugiem, nevis aiziet ar naidu
12.03.2022 18:24 |

Reitings 2230
Reģ: 09.12.2021
blacke @ 11.03.2022 20:03

Pēc pus otra mēneša jau saka, ka mīl Tevi? ?

Kā tur bija?
Gadsimts - 100gadi
Dekāde - 10gadi
Mūžīga mīlestība - 3 mēneši.
😀😀😀
12.03.2022 18:26 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
https://pages.facebook.com/Valsts.policija/photos/a.159258540836726/2104886619607232/?type=3&source=48
12.03.2022 19:44 |

Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Pirmais - ja jau tik agri ir šaubas vai ir īstais, tad visdrīzāk nav. Parasti sākumā ir apjūsmošana un viss perfekti, bet ja jau tagad nav, es padomātu divreiz.
Otrais - nevar būt laimīgas attiecības, kad pakaļa pilna sūdu(es atvainojos). Tu raksti, ka esi bez darba(tātad visdrīzāk džeks lielakoties finansē aktivitātes), tev ir parādi universitātē un kopumā tas fons ir tāds stresains. Attiecības to nerisina.
Trešais - džekam ir problēmas ar otra respektēšanu. Attiecībām vajadzētu būt tādām, kur katrs darāt savas lietas un attiecības ir kā laba piedeva. Nevis, ka tu pakārto visu savu dzīvi viņam.
Es paliku pie džeka pēc mēneša pirmo reizi. Tikāmies 2-3x nedēļā. Darba dienās uz pāris studnām(reizēm Sanaca pat tikai 30 min), vienu nedelas nogales dienu pavadījām pilnīgi kopā(centāmies, bet ne vienmer sanāca, jo Mwn bija jābrauc arī apciemot vecākus uz savu dzimto pilsetu)
12.03.2022 21:10 |

Reitings 242
Izrunājos, ja kādai interesē. Patiecu, ka man ir par daudz komunikācija, nejūtos labi, nevaru paspēt veikt ikdienas pienākumus. Viņš atbildēja, ka viņam attiecības esot prioritāte un ir vēlme mani satikt, ka es pietrūkstu, kad dodos pie sevis un tāpēc labprāt pabadītu visu laiku kopā, ka viņš var nodrošināt man mieru, apstākļus, kuros varu studēt, darīt savas lietas, bet jautājums vai es to gribu. Ka iemesls dzīvot kopā ir vēlme pēc tuvības, iepazinasaaa tuvāk un ka agri vai velu mums bus tas jādara un jādzīvo ikdienas dzive - studijas. Darbs, esot blakus, mevis tikai jābauda randini.
Es kopumā piekrītu tai domai, bet laikam esmu savādāks cilveks - man ie neerti tik ātri iet dzīvot pie kāda, gribas savu brivibu, gribas laiku iepazīt otru pirms lekt kopdzīvē. Mani biede ta steigšanās, jo skiet, ka tulit kopa dzīvošana, pec gada uzstāšanās u laulibam, tad berni un viss dzive aiziet. Man gribas pabaudīt pāris mēnešus(pusgadu kaut kur) to, ka attieicbas ir piedeva, svētki un ne tik liela upurēšanas
14.03.2022 13:20 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Un ko tu beigās izlēmi?
14.03.2022 13:23 |

Patīk
Reitings 2093
Radler @ 14.03.2022 13:20
Izrunājos, ja kādai interesē. Patiecu, ka man ir par daudz komunikācija, nejūtos labi, nevaru paspēt veikt ikdienas pienākumus. Viņš atbildēja, ka viņam attiecības esot prioritāte un ir vēlme mani satikt, ka es pietrūkstu, kad dodos pie sevis un tāpēc labprāt pabadītu visu laiku kopā, ka viņš var nodrošināt man mieru, apstākļus, kuros varu studēt, darīt savas lietas, bet jautājums vai es to gribu. Ka iemesls dzīvot kopā ir vēlme pēc tuvības, iepazinasaaa tuvāk un ka agri vai velu mums bus tas jādara un jādzīvo ikdienas dzive - studijas. Darbs, esot blakus, mevis tikai jābauda randini.
Es kopumā piekrītu tai domai, bet laikam esmu savādāks cilveks - man ie neerti tik ātri iet dzīvot pie kāda, gribas savu brivibu, gribas laiku iepazīt otru pirms lekt kopdzīvē. Mani biede ta steigšanās, jo skiet, ka tulit kopa dzīvošana, pec gada uzstāšanās u laulibam, tad berni un viss dzive aiziet. Man gribas pabaudīt pāris mēnešus(pusgadu kaut kur) to, ka attieicbas ir piedeva, svētki un ne tik liela upurēšanas

Jums būs grūti izveidot attiecības,pārāk dažādi jūs uztverat attiecības.
14.03.2022 13:37 |

Reitings 2905
Reģ: 10.09.2021
Cik tev un cik puisim gadu? Man izklausās ka puisim pie 30 un uz augšu.. steidzas, jo sāk domāt par gimenes veidošanu, negrib vairs jauniešu attiecības.
14.03.2022 13:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)