Serīna @ 12.03.2022 14:47O? Asistents? Vai tad tur nav jābūt baigām zināšanām? ?
Paldies par padomu. Citas manas draudzenes, kuras gāja uz ofisu strādāt, bija jāņem savs CV līdzi, lai redz, ka cilvēks nav no ielas atnācis, hah. ?
😭 es tieši taisos iet uz LPP. Paldies tāpatLukreecija @ 12.03.2022 15:34Ja tomēr apsver domu iet uz kādu apģērbu veikalu, iesaku pārlasīt te atbildes, jo daudzi veikali iet zem viena uzņēmuma (veikalu nosaukumi atšķiras).
Man par Zaru ir ok atsauksmes kā priekš pirmā darbiņa, kas ir SIA APRANGA LV. Tur apakšā iet arī Mango, Pull&Bear, Bershka, Calvin Klein un citi veikali.
Savukārt, Mohito iet zem LPP LATVIA SIA. Tur ir iekļauti tādi veikali kā Cropp, Reserved, House un Sinsay. Līdz ar to, tur būs tāda pati prakse un darbs piekopts kā Mohito, kur ir briesmīgi.
Veiksmi! :)
Jā, katram gadījumam paņemšu, neko nevar zināt29090 @ 12.03.2022 15:41
Vari arī paņemt, par ļaunu nenāks. Bet veikala darbā piesakoties diez vai vajadzēs.
Cik forša darba vieta tev bija. 😍blacke @ 12.03.2022 16:03Apģērbu veikalā strādājusi neesmu, bet esmu strādājusi savā laikā saldumu un rotaslietu veikalā, man patika, bija interesanti un nebija nemaz tik grūti.
Un es CV esmu ņēmusi līdzi uz visām darba pārrunām, vienalga vajag vai nevajag, jūtos svarīgāk ja man viņš ir. :D
Lukreecija @ 12.03.2022 15:34Ja tomēr apsver domu iet uz kādu apģērbu veikalu, iesaku pārlasīt te atbildes, jo daudzi veikali iet zem viena uzņēmuma (veikalu nosaukumi atšķiras).
Man par Zaru ir ok atsauksmes kā priekš pirmā darbiņa, kas ir SIA APRANGA LV. Tur apakšā iet arī Mango, Pull&Bear, Bershka, Calvin Klein un citi veikali.
Savukārt, Mohito iet zem LPP LATVIA SIA. Tur ir iekļauti tādi veikali kā Cropp, Reserved, House un Sinsay. Līdz ar to, tur būs tāda pati prakse un darbs piekopts kā Mohito, kur ir briesmīgi.
Veiksmi! :)
Ja tev tieši par lpp interesē, tad tur tam ir atbildīgie, veikala vadītāja un vecākie pārdevēji. Kad vēl strādāju, bija diezgan pedantiska apmācības sistēma, kur vadošie mēneša laikā ar jaunajiem darbiniekiem iziet cauri visam, ko tev vajadzētu zināt, par to visu jāparakstās. Sākumā noteikti liks nēsāt ģērbtuves. Iepazīt veikalu, izkārtojumu, pareizu kārtošanu un locīšanu, un tad jau pakāpeniski klāt visu pārējo.Serīna @ 12.03.2022 20:46Uzkopšanaa darbi veikalā mani galīgi nebiedē. Tīrīt man ļoti patīk, tā ir sava veida meditācija man. ?
Kā izskatījās jūsu pirmā darba diena? Kāda bija iepazīšanās ar kolēģēm? ? Cerams, ka priekšniece neteica "Ejiet pie tām čikām un palūdzat, lai apmāca!" Es jau nenormāli kautrīga, plus viņas rukā nonstopā, nebūs laika. ?
Oo, mīļš, mīļš paldies! Cik es sapratu, uzreiz pie kases neliks strādāt, tikai apmācīs, vai ne?shokoladnica @ 12.03.2022 22:42Ja tev tieši par lpp interesē, tad tur tam ir atbildīgie, veikala vadītāja un vecākie pārdevēji. Kad vēl strādāju, bija diezgan pedantiska apmācības sistēma, kur vadošie mēneša laikā ar jaunajiem darbiniekiem iziet cauri visam, ko tev vajadzētu zināt, par to visu jāparakstās. Sākumā noteikti liks nēsāt ģērbtuves. Iepazīt veikalu, izkārtojumu, pareizu kārtošanu un locīšanu, un tad jau pakāpeniski klāt visu pārējo.
Noteikti nē, no sākuma apmācīs un stāvēs blakus, kamēr sapratīsi un iestrādāsies. Par kasi baigi neuztrauktos, jo patstāvīgi neviens tevi neliks, kamēr neredzēs, ka var atstāt.Serīna @ 12.03.2022 22:45Oo, mīļš, mīļš paldies! Cik es sapratu, uzreiz pie kases neliks strādāt, tikai apmācīs, vai ne?
Nu ja, tā jau man arī likās. Tas labi. Paldies ☺shokoladnica @ 12.03.2022 22:55Noteikti nē, no sākuma apmācīs un stāvēs blakus, kamēr sapratīsi un iestrādāsies. Par kasi baigi neuztrauktos, jo patstāvīgi neviens tevi neliks, kamēr neredzēs, ka var atstāt.
rudittte @ 10.07.2024 02:13Van Graph veikalā tīri labas atlaides darbiniekiem deva. Un, kad preces veikals nocenoja, tad ar darbinieka atlaidi varēja riktīgi labus dīlus sev dabūt. Turklāt tam pa virsu veikals vēl deva zināmu budžetu darba apģērba iegādei, kas bija tīri jauks bonus. :)