Tinder

Reitings 8
Reģ: 09.03.2022
Sveikas meitenes!
Sieviešu dienas vakarā ar senu draudzeni , kuru nebiju satikusi sen un apspriedām kā atrast normālu vīrieti šajos laikos. Visi saka, internets -Tinder. Taču sen jau vairs tur neesmu pēc vairàku reižu nepatīkamas pieredzes.
Runājām un radās sekojoša doma, plus noskatoties Tinder-swindler filmu, radās doma padalīties ar pieredzi un vīriešiem , kuri tur maigi izsakoties” ganās” un salauž sirdi mūsu meitenēm. Pati uzķēros uz ārzemnieku, kurš bieži brauc uz šejieni un drīz pārceļas… apstrādāja mani ļoti ilgu laiku, sākumā biju atturīga , vēsa, bet vins neatlaidigi turpināja taktiku un manu auksto sirdi salauza… pēc tam tika salauzta mana sirds , jo uzticējos…bet vismaz nebija nekāda krāpšana ar naudu, un redzu, ka šis turpina ganīties tur un to pašu taktiku piemēro visām LV sievietēm arī manai draudzenei:) viņa bija skarbāka un atkoda uzreiz.
Stāsts par ko, dalāmies ar stāstiem, nezinu vai var minēt vārdus, bet aprakstus un taktiku… ja vajag var izdomāt kā nepārkāpjot visus likumus var minēt konkrētus cilvēkus, šis ar mērķi mūsu labā, lai pasargātu viena otru un nelauztu sirdis… jo ikvienai gribas satikt to īsto, vienīgo…
Ko sakāt par šādu tematu?
09.03.2022 02:00 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
Mezavavere @ 09.03.2022 18:54
kas jadara virietim lai LV nopelnītu tos 4K un vairak?
Nav teikts ka pelnīs 4k un būs baigi dāsnais, ir kas pelna krietni mazāk, bet ir gatavi atdot savai meitenei pēdējo centu, mums darbā ir viens kas savu algu pārskaita uz sievas kontu. (Giga simp)
09.03.2022 19:15 |

Reitings 116
Reģ: 25.02.2022
Nav teikts ka pelnīs 4k un būs baigi dāsnais, ir kas pelna krietni mazāk, bet ir gatavi atdot savai meitenei pēdējo centu

Tieši tā, varbūt tas ar 4 k daļu algas izdos par mīļāko :D Man vispār šķiet, ka bagātie krāpj vairāk.
09.03.2022 19:23 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Vispār jau diezgan dīvaini… Tēma ir par to kā atrast īsto un vienīgo un kā atkost neīstos, bet kā vienmēr, ja runa ir par vīriešiem, tad temats aiziet tikai un vienīgi par naudu. Jā, jā, zināms, neviena nevēlas dzīvot ar pilnīgāko bomzi, bet te jau kuro reizi pierādās, ka sievietēm lielākoties interesē tikai nauda, viss cits te ir atstāts otrā plānā. Tātad jūsu “īstais un vienīgais” ir bankomāts, jums džekus nevajag.
Un jā, kā jau te minēja, tas, ka čalim būs daudz naudas nebūt nenozīmē, ka tā tas būs arī jums.
09.03.2022 19:33 |

Reitings 116
Vispār jau diezgan dīvaini… Tēma ir par to kā atrast īsto un vienīgo un kā atkost neīstos, bet kā vienmēr, ja runa ir par vīriešiem, tad temats aiziet tikai un vienīgi par naudu. Jā, jā, zināms, neviena nevēlas dzīvot ar pilnīgāko bomzi, bet te jau kuro reizi pierādās, ka sievietēm lielākoties interesē tikai nauda, viss cits te ir atstāts otrā plānā. Tātad jūsu “īstais un vienīgais” ir bankomāts, jums džekus nevajag.

Vispār jau te tikai dažas teica, ka liela alga ir svarīga ;) Un laikam jau vien tās, kas pašas pelna virs Latvijas vidējā.
09.03.2022 19:39 |

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019
Annija35 @ 09.03.2022 18:42

Nu teikšu tā,ka sievietes ir pašas vainīgas,ka tic tiem saldajiem solījumiem,ko vīrietis stāsta sarakstēs.
Nevajag dzīvot ilūzijās, jāskatās uz reālām vīrieša darbībām,nevis uz vārdiem.

Piekrītu, bet tie vīrieši parasti ir karstasinīgi, atšķirībā no Latvijas vīriešiem. Viņi flirtē skatoties acīs, viņi pat bez vārdiem izstaro to seksuālo enerģiju, vietējie vīrieši nav tādi karstasinīgi, seksuāli, pat tik ļoti pašpārliecināti. Viņi ir mega augstās domās par sevi, tāpēc zin kā manipulēt ar sievietēm, kā viņas apvārdot, savaldzināt. Viņi jau pašā sākumā saka apmēram: "Tu būsi mana. Es tevi aizvedīšu uz ...", pieņemsim, dārgāko paradīzes salu, un protams, ka tie ir meli. Viņas paliek aklas un neko citu nepamana, kā savas fantāzijas, ka satikusi hot vīrieti, izbaudīs turpmāko dzīvi utt. Un tad paliek ar salauztu sirdi, labi ja ne atstāta viena ar bērnu no tāda. Ir jau arī tādi, kas salaiž un aizmūk, nobloķē uz visiem laikiem.
09.03.2022 21:17 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Ārprāts meitenes. Nav brīnums, ja dažām ir grūti ko atrast. Saukt pastaigu ar kafiju par bomžu variantu... nē nu ja gribas smalku restorānu tas ir ok. Vienīgi nav jāpadara citi par nevērtīgiem, ja vērtības katram ir dažādas.
Par aplikācijām runājot - es savējo atradu tieši tur. Ne Tinderī, tur maz uzturējos. Bet jā, tas viss aizņem daudz laika, lai atšķirtu kas ir kas. Es gan pielietoju tādu banālu taktiku. Ja man vīrietis nesimpatizēja, es nemaz neturpināju sarunu. Pat neatbildēju. Uz tiem, kas bija uzstājīgi uzreiz bija bloks. Ja redzēju sarkanos karogus, arī bloks. Nav ko tērēt savu un cita laiku.
No manas puses aplauziens ir bijis 1x. Pavilkos uz viņa ārieni un noignorēju sarkanos karogus. Tāds kā crush. Beigās aizgāja pie bijušās. Teica jau, ka nebija tā domājis un likās sākumā jau arī ka nebija, jo šķita, ka starojošas acis nevar notēlot. Bet nu, tagad skatoties no malas skaidri redzams, ka biju atriebība, ko netieši 1x atzina. Lai vai kā, arī šādas pieredzes ir pieredzes. Un tās aizved pie labākiem iznākumiem.
Turklāt es iesaku uzreiz neskriet randiņot. Sarakstieties pāris dienas, max nedēļu. Ja nevarat uzturēt savstarpēju sarunu, tad nav vērts tērēt laiku. Ejat tālāk.
Un puiši, esat orģināli. Nevienai vairs neinteresē "Cav ko dari" vai "Ko tāda skaistule te meklē?"
Lai izdodas. ❤
09.03.2022 21:53 |

Reitings 116
Ārprāts meitenes. Nav brīnums, ja dažām ir grūti ko atrast. Saukt pastaigu ar kafiju par bomžu variantu... nē nu ja gribas smalku restorānu tas ir ok. Vienīgi nav jāpadara citi par nevērtīgiem, ja vērtības katram ir dažādas.

Galvenais, ka to uzrakstīja meitene, kas tajā pašā komentārā teica, ka pati tikās ar vismaz vienu puisi katru dienu. Bet katram no tiem n-tajiem vīriešiem gan pret viņu jāizturas kā pret vienīgo un jau pirmajā reizē jāaizved uz dārgu vietu, ja ne, tātad viņš tiekas ar vēl citām. Man šķiet, ka viņa troļļo :D :D
09.03.2022 22:01 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
tājaugan @ 09.03.2022 22:01

Galvenais, ka to uzrakstīja meitene, kas tajā pašā komentārā teica, ka pati tikās ar vismaz vienu puisi katru dienu. Bet katram no tiem n-tajiem vīriešiem gan pret viņu jāizturas kā pret vienīgo un jau pirmajā reizē jāaizved uz dārgu vietu, ja ne, tātad viņš tiekas ar vēl citām. Man šķiet, ka viņa troļļo :D :D

Nu es ticu, ka daudziem tā kafijošana ir ar mērķi ātri ielīst otra biksēs.
Man patika šādas pastaigas, divatā būšana. Es nejūtos ērti restorānos. Man gribas būt pie tā cilvēka gan fiziski gan galvā. Un to vislabāk var izdarīt tad, ja nav čupa cilvēku un nepiespiesta gaisotne. Tad var runāt par visu, nav jābaidas, ja kāds dzirdēs ko nevajag dzirdēt visiem un dienas beigās arī neviens nevienam neko nav parādā. Savas izmaksāšanas un 5* restorānu manieres lai paliek tālākiem randiņiem. Man liekas foršāk cilvēku iepazīt bez uzliktiem standartiem.
09.03.2022 22:08 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Tiem kurus neapmierina, ka sievietēm viena no galvenajam lietām ir nauda lai pastāsta ka bez naudas var veidot ģimeni. Varbūt tā vieta lai gruzitos par to, drusku vairāk jāpiedomā pie karjeras veidošanas. 1,5-2K nav nekādas mega prasības vīrietim. Pie tam mans uzskats ir, ka kamēr vīrietim nebūs sakārtoti karjeras un finanšu jautājumi tikmēr vins nebūs gana “komforta” lai domātu nopietni par attiecībām... jo būs jārisina citi, izdzīvošanas jautājumi tā teikt. Pati praktiski arī pelņu to 1,5K, ir savs īpašums un auto.
09.03.2022 22:10 |

Reitings 2977
Nedēļu sarakstīties... Ko tur var rakstīties tik ilgi? Kam ir laiks tādām muļķībām?
Kādas vēl ģimenes veidošanas, ir 21 gadsimts..
Ir jādrāžās..
09.03.2022 22:10 |

Reitings 416
Reģ: 06.03.2022
Ir bijiss, ka romeo uzdaava 1 rozi😀un masina stav vel 5 ko neuzdava 😀😀😀😀princips ka saplanoti dienaa kadi 5 randini ganjau 😀😀. Vel tie banaalie pabraukaties dwj un plijas virsu nakti/vakara tos uzreiz nafig. Tad vel bija tur taaadi,kas aicina pie sevis😀😀😀slinki braukt saukt taxi gatavi tad vel tie kas tur apber ar 101sms diena,tiekaamies tad pec tiksanas staata ka viss super un bezmazvai esmu pati afigennaka 😀😀tad pzud 😀😀😀sez online a pazud,a tad pec nedelas uzrodas 😀tadus nafig
09.03.2022 22:13 |

Reitings 116
Tiem kurus neapmierina, ka sievietēm viena no galvenajam lietām ir nauda lai pastāsta ka bez naudas var veidot ģimeni.

Manā mājā dzīvo daudzas ģimenes, kurās vīrieši-melnstrādnieki pelna maks. 1k. Tām sievietēm nošauties vai kā pēc tavas loģikas sanāk? :)
09.03.2022 22:14 |

Reitings 416
Humors😀 aplikacija badooo bija viens dzekins kuru sarakstijoz jau nedelu tocn, jau domas precejos un iztelojos musu bernus 😀😀😀😀😀😀😀😀galants,raxta pareizi utt labritini un labas naktis, suuta savus darbus (it) rada staasta taa interesanti 🤦‍♂️😁. diena pirms tiksanas dzex vnk atsuta pimpi.block.
09.03.2022 22:21 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Vai es teicu, ka kādam ir jānošaujas? Katrs var dzīvot ka grib, var abi kaut vai minimālas pelnīt ja tas abus apmierina. Bet nevar nosodīt vai saskatīt savtibu tajā, ka gribi lai pamatvajadzību nodrošināšana nesagādātu raizes. Normāli.
09.03.2022 22:21 |

Reitings 116
uzdaava 1 rozi😀un masina stav vel 5 ko neuzdava 😀😀😀😀

galants,raxta pareizi utt labritini un labas naktis, suuta savus darbus (it) rada staasta taa interesanti🤦‍♂️😁. diena pirms tiksanas dzex vnk atsuta pimpi.block.

Sasmējos :D
09.03.2022 22:33 |

Reitings 2977
Mezavavere @ 09.03.2022 22:21
Humors? aplikacija badooo bija viens dzekins kuru sarakstijoz jau nedelu tocn, jau domas precejos un iztelojos musu bernus ????????galants,raxta pareizi utt labritini un labas naktis, suuta savus darbus (it) rada staasta taa interesanti ?‍♂️?. diena pirms tiksanas dzex vnk atsuta pimpi.block.
Fuj cik Tu nepieklājīga, es būtu sajūsmā ja Tu man atsūtītu savas minkas bildi. Tas tikai motivētu organizēt tikšanos.
09.03.2022 22:40 |

Reitings 416
Aldis15 @ 09.03.2022 22:40
Fuj cik Tu nepieklājīga, es būtu sajūsmā ja Tu man atsūtītu savas minkas bildi. Tas tikai motivētu organizēt tikšanos.

https://youtu.be/_fSbWzPNARU
09.03.2022 22:46 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
Santa1992 @ 09.03.2022 22:10
Tiem kurus neapmierina, ka sievietēm viena no galvenajam lietām ir nauda lai pastāsta ka bez naudas var veidot ģimeni. Varbūt tā vieta lai gruzitos par to, drusku vairāk jāpiedomā pie karjeras veidošanas. 1,5-2K nav nekādas mega prasības vīrietim. Pie tam mans uzskats ir, ka kamēr vīrietim nebūs sakārtoti karjeras un finanšu jautājumi tikmēr vins nebūs gana “komforta” lai domātu nopietni par attiecībām... jo būs jārisina citi, izdzīvošanas jautājumi tā teikt. Pati praktiski arī pelņu to 1,5K, ir savs īpašums un auto.

Nevar gan.
Bet jebkurā gadījumā, ja sievietes attieksme pret mani izteikti mainītos, uzzinot manu maka saturu, tas būtu gana liels red flag. Tas vien liecina, ka es kā cilvēks, personība, palieku jau sekundārā lomā.
Un esmu arī sapratis, ka nauda īsti laimi nerada. Nu varbūt ļoooti daudz naudas, kad vairs nav jāuztraucas par tās pelnīšanu. Neteiktu, ka esmu kaut kā diži laimīgāks, kā biju pirms dažiem gadiem, kad pelnīju četras reizes mazāk (nebija minimālā alga). Tad arī kā reiz iepazinos ar savu tagadējo dzīvesbiedri, kura tobrīd pelnīja 2x vairāk. Tagad savukārt ir otrādi.
10.03.2022 02:22 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Izbūros visam, ko esat sarakstījušas, un nezināju, ka šeit atrodos starp tādu augsti godājamu publiku, kas jūs tik neesat un esat, un kas par prasībām, tikai reālitātē lietas notiek krietni vienkāršāk😁
10.03.2022 02:29 |

Reitings 242
Reģ: 15.07.2018
Naudas nozīme ir pārspīlēta. Smuks ar 1K algu dabūs vairāk meiteņu nekā vidēja izskata ar 4K.
10.03.2022 06:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits