Nav teikts ka pelnīs 4k un būs baigi dāsnais, ir kas pelna krietni mazāk, bet ir gatavi atdot savai meitenei pēdējo centu, mums darbā ir viens kas savu algu pārskaita uz sievas kontu. (Giga simp)Mezavavere @ 09.03.2022 18:54kas jadara virietim lai LV nopelnītu tos 4K un vairak?
Nav teikts ka pelnīs 4k un būs baigi dāsnais, ir kas pelna krietni mazāk, bet ir gatavi atdot savai meitenei pēdējo centu
Vispār jau diezgan dīvaini… Tēma ir par to kā atrast īsto un vienīgo un kā atkost neīstos, bet kā vienmēr, ja runa ir par vīriešiem, tad temats aiziet tikai un vienīgi par naudu. Jā, jā, zināms, neviena nevēlas dzīvot ar pilnīgāko bomzi, bet te jau kuro reizi pierādās, ka sievietēm lielākoties interesē tikai nauda, viss cits te ir atstāts otrā plānā. Tātad jūsu “īstais un vienīgais” ir bankomāts, jums džekus nevajag.
Annija35 @ 09.03.2022 18:42
Nu teikšu tā,ka sievietes ir pašas vainīgas,ka tic tiem saldajiem solījumiem,ko vīrietis stāsta sarakstēs.
Nevajag dzīvot ilūzijās, jāskatās uz reālām vīrieša darbībām,nevis uz vārdiem.
Ārprāts meitenes. Nav brīnums, ja dažām ir grūti ko atrast. Saukt pastaigu ar kafiju par bomžu variantu... nē nu ja gribas smalku restorānu tas ir ok. Vienīgi nav jāpadara citi par nevērtīgiem, ja vērtības katram ir dažādas.
tājaugan @ 09.03.2022 22:01
Galvenais, ka to uzrakstīja meitene, kas tajā pašā komentārā teica, ka pati tikās ar vismaz vienu puisi katru dienu. Bet katram no tiem n-tajiem vīriešiem gan pret viņu jāizturas kā pret vienīgo un jau pirmajā reizē jāaizved uz dārgu vietu, ja ne, tātad viņš tiekas ar vēl citām. Man šķiet, ka viņa troļļo :D :D
Tiem kurus neapmierina, ka sievietēm viena no galvenajam lietām ir nauda lai pastāsta ka bez naudas var veidot ģimeni.
uzdaava 1 rozi😀un masina stav vel 5 ko neuzdava 😀😀😀😀
galants,raxta pareizi utt labritini un labas naktis, suuta savus darbus (it) rada staasta taa interesanti🤦♂️😁. diena pirms tiksanas dzex vnk atsuta pimpi.block.
Fuj cik Tu nepieklājīga, es būtu sajūsmā ja Tu man atsūtītu savas minkas bildi. Tas tikai motivētu organizēt tikšanos.Mezavavere @ 09.03.2022 22:21Humors? aplikacija badooo bija viens dzekins kuru sarakstijoz jau nedelu tocn, jau domas precejos un iztelojos musu bernus ????????galants,raxta pareizi utt labritini un labas naktis, suuta savus darbus (it) rada staasta taa interesanti ?♂️?. diena pirms tiksanas dzex vnk atsuta pimpi.block.
Aldis15 @ 09.03.2022 22:40Fuj cik Tu nepieklājīga, es būtu sajūsmā ja Tu man atsūtītu savas minkas bildi. Tas tikai motivētu organizēt tikšanos.
Santa1992 @ 09.03.2022 22:10Tiem kurus neapmierina, ka sievietēm viena no galvenajam lietām ir nauda lai pastāsta ka bez naudas var veidot ģimeni. Varbūt tā vieta lai gruzitos par to, drusku vairāk jāpiedomā pie karjeras veidošanas. 1,5-2K nav nekādas mega prasības vīrietim. Pie tam mans uzskats ir, ka kamēr vīrietim nebūs sakārtoti karjeras un finanšu jautājumi tikmēr vins nebūs gana “komforta” lai domātu nopietni par attiecībām... jo būs jārisina citi, izdzīvošanas jautājumi tā teikt. Pati praktiski arī pelņu to 1,5K, ir savs īpašums un auto.