Tinder

Reitings 8
Reģ: 09.03.2022
Sveikas meitenes!
Sieviešu dienas vakarā ar senu draudzeni , kuru nebiju satikusi sen un apspriedām kā atrast normālu vīrieti šajos laikos. Visi saka, internets -Tinder. Taču sen jau vairs tur neesmu pēc vairàku reižu nepatīkamas pieredzes.
Runājām un radās sekojoša doma, plus noskatoties Tinder-swindler filmu, radās doma padalīties ar pieredzi un vīriešiem , kuri tur maigi izsakoties” ganās” un salauž sirdi mūsu meitenēm. Pati uzķēros uz ārzemnieku, kurš bieži brauc uz šejieni un drīz pārceļas… apstrādāja mani ļoti ilgu laiku, sākumā biju atturīga , vēsa, bet vins neatlaidigi turpināja taktiku un manu auksto sirdi salauza… pēc tam tika salauzta mana sirds , jo uzticējos…bet vismaz nebija nekāda krāpšana ar naudu, un redzu, ka šis turpina ganīties tur un to pašu taktiku piemēro visām LV sievietēm arī manai draudzenei:) viņa bija skarbāka un atkoda uzreiz.
Stāsts par ko, dalāmies ar stāstiem, nezinu vai var minēt vārdus, bet aprakstus un taktiku… ja vajag var izdomāt kā nepārkāpjot visus likumus var minēt konkrētus cilvēkus, šis ar mērķi mūsu labā, lai pasargātu viena otru un nelauztu sirdis… jo ikvienai gribas satikt to īsto, vienīgo…
Ko sakāt par šādu tematu?
09.03.2022 02:00 |

Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
GhostGG @ 09.03.2022 14:39
Tas nav nekas jauns, internetā visas skaistas, gudras, izglītotas ar bagādiem vīriem :D
😁😁😁
09.03.2022 15:35 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
Pārsvarā jau tie, kas pelna 4k+ Latvijā (vai kaut tos pašus 2-3k) jau ir aizņemti. Vairums arī būs kādi 30+, kas īsti nebūs cilvēki, kas nopietni meklēs attiecības tinderī.
Gaumes arī, paskatoties uz šādu vīriešu dzīvesbiedrēm, ir visnotaļ dažādas. Līdz ar to taisīties, lai līdzinātos kādam noteiktam etalonam vai modes tendencēm, man šķiet muļķīgi.
Tad nu atliek meklēt ārzemēs, kur pats par sevi dzīves līmenis ir augstāks un relatīvi vīrietis nekāds turīgais tur vairs nav. Vai arī jātiekas ar sava līmeņa vīrieti.
09.03.2022 16:46 |

Reitings 248
Reģ: 08.11.2021
sla @ 09.03.2022 14:27
Vidējā amerikāņa alga ir 3205 $, jeb tuvu pie 40k gadā. Es pirmo reizi dzirdu, ka Latvijā tik lielas algas. Varbūt vel ja politikā, tad dabon tos 3-4k €, bet tā, parastajam strādājošam ir kādi 500-1000 €.
Es teiktu līdz 2k, jo ja paskatās amatpersonu algas, nemaz tik daudz tie deputāti nesaņem! Svārstās no 2k-3k
09.03.2022 16:54 |

Reitings 508
Reģ: 25.10.2012
Mans viedoklis no džeka puses. Gribat atrast normālu džeku, tad esiet arī pašas normālas. Mani novērojumi- liela daļa salikušas nejēdzīgas bildes ar kaut kādām izkārtām mēlēm, briesmīgi pārmālētiem selfijiem, ar pilnīgu bezsakaru, vai vispār tikai vienu bildi. Tad nav jābrīnās, ka pretī arī tādus saņemat. Un ja reiz, jums ir match ar kādu un šis uzraksta, tad esiet ieinteresētas komunikācijā, uzdodiet arī kādu jautājumu, nevis tikai princese gaida, kad vienpusēji viss notiks, ne jau velti jūs tur esat, mēģiniet būt interesantas.
Nākošais, nokāpiet no mākoņiem - te džekus tik pēc turīguma meklē, tāpēc arī neko jēdzīgu nedabūjat, ne jau viņa maks jūs turēs kopā, meklējiet džekus kam varbūt pat šobrīd nekā daudz nav, bet kam ir manāms potenciāls, kam ir līdzīgs ar jums nākotnes redzējums un domāšanas veids. Citādi paliksiet pie sasistas siles, jo gaidot princi ar 4k algu, kas jums visu uzreiz noliks priekšā, tad 98% sieviešu būtu jāpaliek vecmeitās. Tas būtu tas pats kā, ja neesi ar modeles izskatu, neviens pat virsū neskatītos, bet kā rāda dzīve, cilvēkiem ir arī citas vērtības un kritēriji.
Par pirmo randiņu, manuprāt, kaut kādi šikie restorāna randiņi priekš pirmās satikšanās ir nevajadzīgs overkill, priekš kam tas vajadzīgs, varbūt izrādās man cilvēks nemaz nepatīk vai nepatīku es, lieka iztaisīšanās, to var atstāt ja seko turpmākās satikšanās.
09.03.2022 17:12 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Es busu tā kas atzis, ka esmu bijusi arī vienpusēja princese Tinderi :D A ko darit... jo tiešām grūti saņemties dažreiz uz boring vai muļķīgiem tekstiem atbildēt :(
09.03.2022 17:22 |

Reitings 121
Reģ: 04.01.2022
Vīru pirms 6 gadiem satiku Tinderī. Esam precējušies, kopā izauguši. Toreiz satikāmies kā studenti, kas kopīgi izvācās katrs no savām kopmītnēm :)
Citādi paliksiet pie sasistas siles, jo gaidot princi ar 4k algu, kas jums visu uzreiz noliks priekšā, tad 98% sieviešu būtu jāpaliek vecmeitās.

Varu piekrist šim. Man pirmajā randiņā pat kafijas nebija, tikai pastaiga :D Laikam skaitās, ka aizgāju uz randiņu ar losi. Toties tagad abi esam tikuši pie augstākajām izglītībām (arī maģistriem), savs īpašums, savi auto, labi darbi. Nesūdzamies un dzīvojam nost!
09.03.2022 17:26 |

Reitings 8
Aleksandrs @ 09.03.2022 17:12
Mans viedoklis no džeka puses. Gribat atrast normālu džeku, tad esiet arī pašas normālas. Mani novērojumi- liela daļa salikušas nejēdzīgas bildes ar kaut kādām izkārtām mēlēm, briesmīgi pārmālētiem selfijiem, ar pilnīgu bezsakaru, vai vispār tikai vienu bildi. Tad nav jābrīnās, ka pretī arī tādus saņemat. Un ja reiz, jums ir match ar kādu un šis uzraksta, tad esiet ieinteresētas komunikācijā, uzdodiet arī kādu jautājumu, nevis tikai princese gaida, kad vienpusēji viss notiks, ne jau velti jūs tur esat, mēģiniet būt interesantas.
Nākošais, nokāpiet no mākoņiem - te džekus tik pēc turīguma meklē, tāpēc arī neko jēdzīgu nedabūjat, ne jau viņa maks jūs turēs kopā, meklējiet džekus kam varbūt pat šobrīd nekā daudz nav, bet kam ir manāms potenciāls, kam ir līdzīgs ar jums nākotnes redzējums un domāšanas veids. Citādi paliksiet pie sasistas siles, jo gaidot princi ar 4k algu, kas jums visu uzreiz noliks priekšā, tad 98% sieviešu būtu jāpaliek vecmeitās. Tas būtu tas pats kā, ja neesi ar modeles izskatu, neviens pat virsū neskatītos, bet kā rāda dzīve, cilvēkiem ir arī citas vērtības un kritēriji.
Par pirmo randiņu, manuprāt, kaut kādi šikie restorāna randiņi priekš pirmās satikšanās ir nevajadzīgs overkill, priekš kam tas vajadzīgs, varbūt izrādās man cilvēks nemaz nepatīk vai nepatīku es, lieka iztaisīšanās, to var atstāt ja seko turpmākās satikšanās.

Es savā ziņā piekrītu Tev. Šīs sarunas sākotnējais temats bija savādāks, ko uzsāku un tagad tas ir aizgājis citā gultnē. Mana pieredze ir bijusi gan ar turīgiem vīriešiem, gan ar tādiem, kuri pelna maz un finansiālais statuss nav noteicošais, man svarīga attieksme un vērtības. Protams, katra sevis cienoša sieviete , kura pati ko sasniegusi dzīvē, negribēs būt kopā ar vīrieti, kurš nespēj turēt līdzi vai dzīvo kā pagadās un gan jau kautkā savilks galus kopā. Ja sieviete grib veidot ģimeni, tad viņai svarīgi vai vīrietis to spēs, ne tikai emocionāli, bet arī finansiāli un ja pagaidām ir grūtibas, galvenais , lai ir potenciāls un vēlme , ko sasniegt, nevis gulšņāt pie TV un teikt, cik viss ir slikti.
No savas puses varu teikt, ka esmu bijusi pārāk lojāla, mīļa, izrādījusi iniciatīvu, nevajag tos dārgos restorānus kā obligātu lietu( pati varu aiziet, nav problēmas ) , pati gatavoju, uzklausu , atbalstu un tāpat nav labi… jo ir pārāk labi un atkal meklē citu. Ja iepazīsties Tinder, tad skaidrs , ka ir vēl 7 varianti, kur skriet. Nezinu, kas notiek, bet to attieksmi nenovērtē … laiksm jākļūst bitch un tad sāks novērtēt 😂
Bet atgriežoties pie galvenā temata! Ideja bija apmainīties ar info par tiek vīriešiem, kuri “ ganās” Tinderī visu laiku, apvārdo meitenes, rada ilūzijas gan ar vārdiem , gan darbiem , izmanto meitenes uzticību un mīļumu un pēc tam pamet… un konkrēti gribēju brīdināt par vienu ārzemnieku , kurš tagad aktīvi to dara un meklē meitenes LV…
09.03.2022 17:35 |

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019
Runājot par tematu, uzmanieties no tādiem, kas te atbrauc uz kaut kādu laiku. Zinu personiski vairākus, piemēram, futbolistu, kas šeit tiekās ar latviešu skaistulēm, bet uzzināju, ka viņa dzimtajā valstī ir sieva un bērni. :D Viņi ir karstasinīgi un apvārdot sievietes šeit prot, bet nekad neko nopietnu šeit neveidos, ģimene viņu gaida, ik pēc pāris mēnešiem brauc uz savu valsti atpūsties.
Vēl varu minēt Rietumeiropiešus, kas uzraksta Tinderī un jautā, lai uztaisa ekskursiju, parāda Rīgu, vai pasaka, ka drīz būšot Rīgā. Visādi šie vācieši, briti utt. Meitenes, neizklaidējiet viņus, lūdzu. Viņi ir tipiski sekstūristi, kas aizvedīs jūs max uz bāru, restorānu un vēlēsies ievilkt gultā, un tad pēc nedēļas aizbrauks prom. :D Viņi vienmēr saka, ka viņiem patīk latvietes/krievietes.
Kaut vai viņi neizkrāpj naudu no sievietēm, bet laiku gan, un čakarēt smadzenes viņi māk.
09.03.2022 17:57 |

Reitings 8
sla @ 09.03.2022 17:57
Runājot par tematu, uzmanieties no tādiem, kas te atbrauc uz kaut kādu laiku. Zinu personiski vairākus, piemēram, futbolistu, kas šeit tiekās ar latviešu skaistulēm, bet uzzināju, ka viņa dzimtajā valstī ir sieva un bērni. :D Viņi ir karstasinīgi un apvārdot sievietes šeit prot, bet nekad neko nopietnu šeit neveidos, ģimene viņu gaida, ik pēc pāris mēnešiem brauc uz savu valsti atpūsties.
Vēl varu minēt Rietumeiropiešus, kas uzraksta Tinderī un jautā, lai uztaisa ekskursiju, parāda Rīgu, vai pasaka, ka drīz būšot Rīgā. Visādi šie vācieši, briti utt. Meitenes, neizklaidējiet viņus, lūdzu. Viņi ir tipiski sekstūristi, kas aizvedīs jūs max uz bāru, restorānu un vēlēsies ievilkt gultā, un tad pēc nedēļas aizbrauks prom. :D Viņi vienmēr saka, ka viņiem patīk latvietes/krievietes.
Kaut vai viņi neizkrāpj naudu no sievietēm, bet laiku gan, un čakarēt smadzenes viņi māk.

Piekrītu 100%. Šis konkrētais Dānijas pilsonis saka , ka pārcelies šeit un viss ticami, ilgus gadus bijusi LV draudzene, viss patiesi, var pārbaudīt . Ir LV draugi viņam te, apvārdo pēc pilnas programmas un rada ilūziju , ka viss patiesi… zinu jau vairākas meitenes, ar kuràm viņš tā izrīkojies . Vnk brīdinājums meitenēm neuzķerties uz viņa salkanajiem tekstiem un ilūziju , ka esi tā īstā un vienīgā.
09.03.2022 18:04 |

Patīk
Reitings 712
Reģ: 11.04.2019
Agrāk (20 - 21 gada vecumā) ļoti aktīvi Tinderojos, taču lielākoties no manas puses tā bija vienkārši brīvā laika pavadīšana. Protams, tirliņi tur ir pārpārēm, taču arī normālus vīriešus esmu satikusi. Attiecības ne ar vienu no viņiem tā arī neizveidoju (savu untumu dēļ), taču ar visiem, kuriem esmu tikusies 10 - 15 reizes, vēl ilgu laiku saglabājās super draudzīgas attiecības. Domāju, ka lielu daļu to foršo vīriešu uzreiz arī pamana un izķer, tādēļ nevajag vilcināties! Laikam pašai attiecībā uz vīriešiem piemita kritiskā domāšana, tādēļ rūgtie gadījumi ir mazāk.
Par tiem pirmajiem randiņiem. Sen gan aizmirsts kā tas ir, taču manā gadījumā tālāks brauciens, kurš rezultējas ar pastaigu (jūra, dabas taka) ir ideālākais variants, varbūt puisis vēl ieskrien CircleK pēc siltā dzēriena, taču katram savs. Pirmajā randiņā esmu aicināta uz kino, kafejnīcu, taču nekad neesmu jutusies pilnībā ērti - otrajā varbūt jā.
Uzskatu, ka brauciens vai pastaiga ir lielisks veids kā iepazīt otru cilvēku, taču ja tās pastaigas velkas jau dienām ilgi pa vienu un to pašu maršrutu, tad lūk kur ir tie vīrieši, par kuru neoriģinalitāti mēs pēc tam sūdzamies.
Iesaku ikvienai no Jums atrast to savu īsto!
09.03.2022 18:05 |

Reitings 2977
Santa1992 @ 09.03.2022 17:22
Es busu tā kas atzis, ka esmu bijusi arī vienpusēja princese Tinderi :D A ko darit... jo tiešām grūti saņemties dažreiz uz boring vai muļķīgiem tekstiem atbildēt :(
Es uzreiz 2 teikumā aicinu uz randiņu, neinterisē sarkastīties pa tukšo.
"Ja sieviete grib veidot ģimeni, tad viņai svarīgi vai vīrietis to spēs, ne tikai emocionāli, bet arī finansiāli"
Šis man nepatīk ka jums tas ir tik svarīgi...
Es meklēju meiteni kas nevēlas ģimeni/bērnus - bet grib ar mani pārgulēt regulāri, protams pa lēto.
09.03.2022 18:06 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Aldis15 @ 09.03.2022 18:06
Es uzreiz 2 teikumā aicinu uz randiņu, neinterisē sarkastīties pa tukšo.
"Ja sieviete grib veidot ģimeni, tad viņai svarīgi vai vīrietis to spēs, ne tikai emocionāli, bet arī finansiāli"
Šis man nepatīk ka jums tas ir tik svarīgi...
Es meklēju meiteni kas nevēlas ģimeni/bērnus - bet grib ar mani pārgulēt regulāri, protams pa lēto.

Kad sieviete ir stāvoklī,tad pēdējos mēnešos viņa nevar pilnvērtīgi strādāt un arī līdz bērna 2g vecumam, tāpēc ir pilnīgi loģiski,ka sievietei tas būs svarīgi.Vīrietim ir jābūt ģimenes galvai un jāuzņemās rūpes par ģimeni.
09.03.2022 18:40 |

Reitings 2977
Nauglīgas 35+ gadnieces ideālā variantā.
MILF
09.03.2022 18:42 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
City girl @ 09.03.2022 18:04

Piekrītu 100%. Šis konkrētais Dānijas pilsonis saka , ka pārcelies šeit un viss ticami, ilgus gadus bijusi LV draudzene, viss patiesi, var pārbaudīt . Ir LV draugi viņam te, apvārdo pēc pilnas programmas un rada ilūziju , ka viss patiesi… zinu jau vairākas meitenes, ar kuràm viņš tā izrīkojies . Vnk brīdinājums meitenēm neuzķerties uz viņa salkanajiem tekstiem un ilūziju , ka esi tā īstā un vienīgā.

Nu teikšu tā,ka sievietes ir pašas vainīgas,ka tic tiem saldajiem solījumiem,ko vīrietis stāsta sarakstēs.
Nevajag dzīvot ilūzijās, jāskatās uz reālām vīrieša darbībām,nevis uz vārdiem.
09.03.2022 18:42 |

Reitings 416
Reģ: 06.03.2022
law7 @ 09.03.2022 14:04

Sākot no 4000 uz rokas Latvijā nopelna vien niecīgs % cilvēku. Šaubos, vai visi pārējie būtu lohi.
kas jadara virietim lai LV nopelnītu tos 4K un vairak?
09.03.2022 18:54 |

Reitings 121
Reģ: 04.01.2022
Mezavavere @ 09.03.2022 18:54

Jābūt full-stack developerim.
09.03.2022 18:54 |

Reitings 2229
Reģ: 09.12.2021
siets izrādījās randiņot tikai ar tādiem vīriešiem, kuri raksta tikai pieklājīgus, sakarīgus tekstus, bez būtiskām kļūdām latviešu valodā.

ĀMEN!!!
09.03.2022 19:04 |

Reitings 116
Reģ: 25.02.2022
Tullip @ 09.03.2022 18:54

Jābūt full-stack developerim.

Un arī ne visi nopelna 4 k uz rokas. Sludinājumos bieži redzu vien 2-3,5 k bruto full stack programmētājiem, un runa nav par junior līmeni.
09.03.2022 19:04 |

Reitings 2229
Reģ: 09.12.2021
Mezavavere @ 09.03.2022 18:54

NL ROYAL TEAM. 🤣🤣🤣
09.03.2022 19:05 |

Reitings 416
Reģ: 06.03.2022
ganeša @ 09.03.2022 19:05

NL ROYAL TEAM. ???
tad kpc K.Saulietis ubags? Vins tak ari tur all in bija
09.03.2022 19:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits