Khali @ 08.03.2022 12:37Man šī diena īsti neko nenozīmē. Šaubos, ka arī partneris vispār ir pamanījis, kas par dienu.
Vai jaunākās paaudzes vispār šo dienu atzīmē? Zinu, ka sieviešu diena ir globāla, bet man kaut kā asociējās ar padomju laikiem, kad kungi sveica dāmas darbā.
Santa1992 @ 08.03.2022 13:48Khali, pieticīgā un ērtā sieviete.. ja visas būs tik “saprotošas” tad jau tā kļūs par normu aizmirst par otru
sveika, saprotu kā jūties… Manējais arī mani neapsveica , šeit pat neiet runa par puķēm, bet arī par vienkāršu rīta sveicienu šajā dienā. Mazliet bēdājos, jo skatos visus storijus ig , kur sievietes liek pušķus savus un tad jūtos nekam nevajadzīga… 😞 Man pat pietiktu ar vienu sniegpulkstenīti, ko noplūc ārā tepat dārzā 😞🤣 nu kaut vai to… Domāju par to, ka jūtos nenovērtēta, bet nu ajh. Kā ir tā ir!ZaneAm @ 08.03.2022 13:11Sveikas, dāmas!
Līdz šim, šeit, neesmu neko rakstījusi, tomēr man ir pilna sirds. Varbūt ar Jums parunājoties paliks mierīgāk.
Es savu draugu mīlu un mūsu attiecībās viss ir kārtībā.
Viņam ir visas man tīkamās labās iezīmes, tomēr kā nāk šādi svētki, es saskumstu, jo darbā visām ir skaisti ziedu pušķi(darbojamies vienā darba vietā), bet viņš tomēr īsti nedomā par to kā apsveikt mani kā savu sievieti.. no rīta vēl pēc pavēles(mazliet pārspīlēju) pamodināju viņu ar kafiju.. es saprotu, ka nedrīkst sūkstēties, jo cilvēkiem pasaulē tagad tiešām ir daudz problēmu tomēr gribu noskaidrot, vai, ja jums mīļotais dāvina ziedus, jums tas paceļ pašapziņu, rosina sievišķību?
Jo tas, ka par mani šādās reizēs aizmirst, man noteikti kaut kā atņem daļu pašpārliecības. (Esmu ļoti introverta, klusa)
Lai nu kā, lai jauka mums šī dieniņa!:)