Forele123 @ 09.03.2022 15:18ļoti tracina tie teksti fb - beidziet taču sūdzēties par degvielas un pārtikas cenām, iegādājaties velosipēdu, izmantojiet sabiedrisko transportu, priecājaties par to, ka jumts virs galvas, ka jūs neviens nost nešauj utt.
Bļin gribas tā vien iedot to velosipēdu un, lai aizminas divreiz dienā turp un atpakaļ tos kilometrus, kas man un daudziem citiem līdz darbam. Jā, protams, priecājos, ka jumts virs galvas, bet ar šādām cenām nešaubos, ka kāds paliks bez tā jumta virs galvas, vai ēdīs plikus kartupeļus. Sūdzēties vairs nedrīkstot, vot gribu un sūdzos, personīgi es nelieku fb postus ar degvielas cenām, bet čīkstu gan par to un arī turpināšu čīkstēt, tas nekas ka tas neko nedos.
lapsa555 @ 09.03.2022 17:06Iepriekš tā neskatījos uz cenām veikalos, skatījos tik summu pie kases, bet nu pēdējās dienās, esmu ievērojusi, ka tā summa pie kases paliek lielāka.. Tagad reāli sāk palikt bail, ka tās cenas tik augs un augs, un beigās būs jāēd kartupeļi ar krējumu?
Starp citu jā, iepriekš turku un grieķu jogurti likās dārgais gals, tagad lētāki par krējumu!Tullip @ 09.03.2022 17:31Starp citu, figūrai draudzīgie Skyr un Turku jogurti tagad ir lētāki par krējumu :D Iesaku :D
Jacqueline @ 09.03.2022 13:25
https://www.youtube.com/channel/UCjAyOuBGsbu-wJerQIK2nEw
Lucu?
Forele123 @ 09.03.2022 15:18ļoti tracina tie teksti fb - beidziet taču sūdzēties par degvielas un pārtikas cenām, iegādājaties velosipēdu, izmantojiet sabiedrisko transportu, priecājaties par to, ka jumts virs galvas, ka jūs neviens nost nešauj utt.
Bļin gribas tā vien iedot to velosipēdu un, lai aizminas divreiz dienā turp un atpakaļ tos kilometrus, kas man un daudziem citiem līdz darbam. Jā, protams, priecājos, ka jumts virs galvas, bet ar šādām cenām nešaubos, ka kāds paliks bez tā jumta virs galvas, vai ēdīs plikus kartupeļus. Sūdzēties vairs nedrīkstot, vot gribu un sūdzos, personīgi es nelieku fb postus ar degvielas cenām, bet čīkstu gan par to un arī turpināšu čīkstēt, tas nekas ka tas neko nedos.
cukupupa @ 09.03.2022 16:56Forele123 ņemot vērā, ka vēl februārī, citēju: "par algu nesūdzos", varbūt vajadzētu paklusēt, kad 12h brauciena attālumā cilvēku dzīves iznīcina bumbas. pretīga tu esi
Miaa @ 09.03.2022 17:27
Kādu krējumu? Pat krējumu jau drīz vairs nevarēs nopirkt. :D Līdz šim vienmēr pirku Valmieras krējumu zaļā trauciņā. Līdz šim maksāja 1,35eur, nesen cenas uzcēlās uz 1,70eur, vakar biju veikalā un skatos - jau 1,85eur. Tagad pērku kaut kādu krējumu polietelēna iepakojumā, kurš maksā 0,85eur. Garšas ziņā ne tuvu nestāv iepriekš pirktajam, a ko lai dara, ja garšīgu krējumu vairs nevar atļauties.