Ieva333 @ 26.02.2022 00:56Man ir bijis liels bizness, es nobruku, ja būtu bijis mentors varbūt nebūtu pārdevusi visu. Net toreiz tas nebija aktuāli - kouci, mentori. Uzņēmēji iet cauri ellei, īpaši ja ir darbinieki.... bet to ofisa cilvēkam nekad nesaprast.
Tagad būvēju jaunu biznesu un man ir biznesa koučs. Ir daudz vieglāk. Jo ir atbalstsiena.
Ieva333 @ 26.02.2022 01:11Nuuuuu, ja Tev nav bijis savs bizness vai tuvu stāvējusi biznesam, tad Tev to nekad nesaprast.
Novēlu 1x dzīve parunāt ar veiksmīgu biznesmeni. Un īpaši pajautā - vai ir bijis tā ka visu gribas pamest? Viņi visi teiks - JĀ!!!!! Es esmu biznesa pasaule gadiem, kopš vidusskolu pabeidzu. Es zinu ko saku.
Ieva333 @ 26.02.2022 01:13Nu mums bija tirgzinības eksperts, bet vins Tev sliktā dienā emocionāli nepalīdzēs. Koučs palīdzēs.
Mēs runājam par 2 dažādām tēmām- kad bizness neiztur vai pats īpašnieks. Tiegzinibas eksperts manus punkus noslaucīs.
vo, tirgzinības eksperti ir tādi ... emmm.. ar pirkstu debesīs brauc 😄 1.bija Dzintats, kas uz Austrumiem lika iet un izveidoja speciālu līniji Stella Maris, man patika tā līnija, tiešām ļoti laba, bet ne jau ar Padomju domāšanu un beigās bija fiasko un 2.Stenders, kas virzījās uz to tirgu, arī pateicoties šiem ekspertiem un beigās pārdeva kompāniju, jo piedzīvoja neveiksmi, izvēloties nepareizu tirgu un ieguldot naudu.Ieva333 @ 26.02.2022 01:13Nu mums bija tirgzinības eksperts, bet vins Tev sliktā dienā emocionāli nepalīdzēs. Koučs palīdzēs.
Mēs runājam par 2 dažādām tēmām- kad bizness neiztur vai pats īpašnieks. Tiegzinibas eksperts manus punkus noslaucīs.
Bjork @ 26.02.2022 01:20vo, tirgzinības eksperti ir tādi ... emmm.. ar pirkstu debesīs brauc ? 1.bija Dzintats, kas uz Austrumiem lika iet un izveidoja speciālu līniji Stella Maris, man patika tā līnija, tiešām ļoti laba, bet ne jau ar Padomju domāšanu un beigās bija fiasko un 2.Stenders, kas virzījās uz to tirgu, arī pateicoties šiem ekspertiem un beigās pārdeva kompāniju, jo piedzīvoja neveiksmi, izvēloties nepareizu tirgu un ieguldot naudu.
Ieva333 @ 26.02.2022 01:25Tu tak zini kāda starpība ir starp psihologu un kouču?
Lienei ir biznesi, viņa zin to virtuvi.
Psihologs nezin. Ja nu nav biznesa psihologs.
tatad mārketinga eksperts izvērtē pirms tam, kad prece laist apritē, pēc tam + un - izvērtē tirgzinības ekaperts. Prasu, jo google nedod definīciju skaidru. J. Bērziņš intervijā minēja "ekaperti", nedefinējot precīzāk, pat atradu vēlreiz to interviju. Studējusi esmu pilnīgi citu sfēru. Tāpēc muļķīgi jautājumi no manis.Maija ... @ 26.02.2022 01:24
Tie nav tirgzinības eksperti, kas to piedāvā, viņu uzdevums ir jau pastāvošais idejai izvērtēt riskus un ieguvumus, te akmens mārketinga speciālistu laukā.
Bjork @ 26.02.2022 01:40tatad mārketinga eksperts izvērtē pirms tam, kad prece laist apritē, pēc tam + un - izvērtē tirgzinības ekaperts. Prasu, jo google nedod definīciju skaidru. J. Bērziņš intervijā minēja "ekaperti", nedefinējot precīzāk, pat atradu vēlreiz to interviju. Studējusi esmu pilnīgi citu sfēru. Tāpēc muļķīgi jautājumi no manis.