Ieva333 @ 25.02.2022 17:54Cik saprotu šis ir par Lieni?
Maija ... @ 25.02.2022 19:19Krievijā ļoti daudzi cīnās pret infočigāniem, jo tie pelna milzu naudas uz cilvēku stulbumu un izrādās, ka Latvijā arī šis sāk parādīties, šausmas..kad cilvēki pārstās dāvināt naudu citiem par neko? Ja interesē šīs tēmas - nu ir pilns internets par to, tie influenceri tāpat atreferē citu teikto, neko unikālu jau viņi jums nestāstīs.
Ieva333 @ 25.02.2022 20:20Nu ja cilvēks nelasa grāmatas pats tad maksā k'dam, kurš to dara.. elemetāri...
Ieva333 @ 25.02.2022 20:58Linda Ķuze iet pie Lienes un viņa tomēr pelna....
Zinna @ 26.02.2022 00:39Nu kopumā jau tas koučings nav slikts, tāds spēriens pa dibenu pašam sev (skaidrs, ka tāpēc nevajag maksāt 500eur).
Sapratu, ka tai pašai Ķuzei, viņai jau bija idejas un apgriezieni un vajadzēja vienkārši grūdienu turpināt vairāk, plašāk, intensīvāk. Nebija jau tā, ka Ķuzei nekā nebija un pēkšņi viss rādās.
Un, jebkurā gadījumā, Ķuzei joprojām ir mini mikro uzņēmums. Ko viņa var atļauties, tāpēc, ka vīram ir labs darbs.
ilgtermiņā, iespējams iemācās. Vai nekad neiemācās un visu laiku iet pie koučiem. 😁Maija ... @ 26.02.2022 00:43
Kā cilvēks var ilgtermiņā būt veiksmīgs, ja nespēj pašdisciplinēties?
man ir cieša pārliecība, ka visiem nevajag savu privāto biznesu.. bet tas tā. 😬Ieva333 @ 26.02.2022 00:56Man ir bijis liels bizness, es nobruku, ja būtu bijis mentors varbūt nebūtu pārdevusi visu. Net toreiz tas nebija aktuāli - kouci, mentori. Uzņēmēji iet cauri ellei, īpaši ja ir darbinieki.... bet to ofisa cilvēkam nekad nesaprast.
Tagad būvēju jaunu biznesu un man ir biznesa koučs. Ir daudz vieglāk. Jo ir atbalstsiena.