woman_wonderland @ 24.02.2022 09:30ok, tu vari ieguldīt naudu, lai pēc tam saņemtu vairāk atpakaļ. bet nezinu gan vai šis būs tas gadījums.
Lalooo @ 24.02.2022 09:27Labi, chill, man pret Zane kā cilvēks nesimpatizē, jo kaut kad sen viņa ļoti agresīvi pasniedza vegānismu kā vienīgo iespējamo diētu, veltot diezgan aizskarošus tekstus tiem,kuri patērē gaļu uzturā.
P.S. man nav nekad pret vegāniem, pati ik pa laikam ieturu pauzi no gaļas, bet kaitina tik radikāli izteicieni.?
Es pagaidām lasu e-grāmatas un ar tām Zanes manifestācijām tiku līdz pusei apmēram, sākumam tiešām noderēja. Par to, ka viņi visi tā pelna naudu - man laikam netraucē, viņiem jau ar kaut ko jāēd. 😀
tad sanāk, jūs, meitenes, maksājāt par to, lai jums pasaka, ka vēlmes ir jāuzraksta uz papīra?
woman_wonderland @ 24.02.2022 09:30ok, tu vari ieguldīt naudu, lai pēc tam saņemtu vairāk atpakaļ. bet nezinu gan vai šis būs tas gadījums.
11.11€ Zanei par to, ka viņa ir ieguldījusi savu laiku un darbu
kur tev dod par briivu vienmer ir kads akis.... vienmer.
Ieva333 @ 24.02.2022 09:41
Kādas grāmatas Tu lasi?
Es pēc Zanes izaicinājuma - bija tāda nepabeigta sajūta, iedeva kaut ko, bet ne līdz galam.
Ieva333 @ 24.02.2022 10:53Abraham Hicks mani īsti neuzrunā.... nezinu kapēc. laikam ta pasniegsana vai runa. es neiznu.
Man liekas tas viss tiešām ir tāds baigais šovs un naudas mašīna, var uzlabot garastāvoki un iegūt kaut kādu īsa mirkļa pašpārliecinātību, bet tas arī viss. Tā sieviete tāda harizmātiska
Ieva333 @ 24.02.2022 11:04
Man viņas vienu garmatu reiz deva, bet es nevareju izlasit.... bet nu tadel ir tik daudz sie LOA skolotaji un katrs izvelas savu....
Ja gribi vaigu sviedros rukāt bez dziļāka piepildījuma - droši
Kairi @ 24.02.2022 11:06
Mīlulīt, es nerukāju sviedros. Man ir savs uzņēmums un šobrīd pati atpūšos jau vairākus mēnešus siltajās zemēs, kamēr mans uzņēmums ģenērē man naudu, lai varu atļauties komfortu kāds man patīk. Iedomajies, bez visām manefestācijām????
Kairi @ 24.02.2022 11:06
Mīlulīt, es nerukāju sviedros. Man ir savs uzņēmums un šobrīd pati atpūšos jau vairākus mēnešus siltajās zemēs, kamēr mans uzņēmums ģenērē man naudu, lai varu atļauties komfortu kāds man patīk. Iedomajies, bez visām manefestācijām????