Naudas manifestācija

10 gadi
Reitings 241
Reģ: 27.06.2014
Sveikas!
Kāda ir nopirkusi to Milzarājas manifestācijas kursu?
Kas tas vispār ir? Tās instagram atsauksmes liekas wtf vienkārši.. :D
23.02.2022 22:26 |

Reitings 51
Reģ: 18.01.2022
Es izmēģināju Zanes manifestācijas kursu un varu teikt, ka tas svarīgākais tajā visā bija apzināties ko tieši es vēlos un uzlikt to uz papīra. Es daudz strādāju un cenšos dzīvē ko sasniegt, vienmēr šķiet, ka zināju, ko vēlos, bet, kad bija konkrēti jāuzraksta, iedomājoties, ka man tas jau ir - nebija tik viegli!
Un rezumē par šo kursu un manu dzīves gājumu pēc tā - man izdevās daudz ko no tā jau iegūt. Tās nebija tikai fiziskas lietas, bet arī garīgā izaugsme dzīvē, gan arī, piemēram, vēl labāka darba iegūšana.
Ja citi tam netic, tad tādiem cilvēkiem nav jēga nemaz ko tādu uzsākt. Ar sevi strādāt vienmēr ir vērtība tad, ja Tu tici pats sev (vai vismaz centies, lai tā būtu).
Šis viss ir subjektīvi, nesaku, ka visiem strādā, bet tā galvenā doma te bija cita. Lai izdodas!
24.02.2022 00:22 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Lalooo @ 23.02.2022 23:51

Mīļā sirds, Tu noteikti nebūsi tā, kura teiks, kad vērt knābīti un, kad nevērt vaļā.?
Diskusijas ir domātas tam, lai izteiktu savu viedokli un argumentus par un pret.
Kaut kas nepatīk no mana teiktā, neatbildi,dzīvo savā puķainajā pasaulē, kur manifestācija palīdzēs kļūt par Dubaijas princi.?

Nu ko tu te nāc un smirdi 😂 tām, kam šis viss nepatīk - tak nedari un netraucē citiem
24.02.2022 00:42 |

Patīk
Reitings 11059
Krizdole @ 23.02.2022 23:35

Vispār es arī es tā uzskatu ? bet vienkārši gribētos no kādas, kura ko tādu ir darījusi, uzzināt, ko tieši tur māca? Kas ir tas līdz šim nezināmais, ko nu pēkšņi koučs atklāj un viss kā uz burvja mājienu īstenojas.

Es daudz lasīju angliski, domāju, ka no visādām Diānām un Lienēm nekas padziļināts un vērtīgs nenāks 😅 Ar Zanes manifestācijām ieskrējos, tālāk aizrakos internetā.
Ļoti īsumā - sarakstīt uz lapiņas un visu laiku atkārtot īsti nederēs. Doma tāda, ka Tev jāsajūt kā Tu justos tad, kad vēlme būs piepildīta. Nevis tā pavirši, bet pa riktīgam, ar visām maņām. Un mēģini noturēt to sajūtu, ka tas viss agri vai vēlu piepildīsies.
Tā īsi skaidrojot neizklausās ne pēc kā 😀
Visums dod bezgalīgi daudz iespējas, viss ir iedots, bet mēs paši uzliekam blokus. Nu tas ļooooti īsi.
Tām, kas grib atkal atgādināt, ka tas ir fufelis - nu Tavā skatījumā tā ir, manā nav.
Un es tāpat strādāju, nevis slinkoju un sapņoju. Tikai gribu padziļināti izprast savas vēlmes un man šķiet, ka šis viss tās ātrāk un veksmīgāk piepilda.
24.02.2022 00:49 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Nu gan sakasijāties😅
Rebeka117 @ 24.02.2022 00:22
Es izmēģināju Zanes manifestācijas kursu un varu teikt, ka tas svarīgākais tajā visā bija apzināties ko tieši es vēlos un uzlikt to uz papīra. Es daudz strādāju un cenšos dzīvē ko sasniegt, vienmēr šķiet, ka zināju, ko vēlos, bet, kad bija konkrēti jāuzraksta, iedomājoties, ka man tas jau ir - nebija tik viegli!
Un rezumē par šo kursu un manu dzīves gājumu pēc tā - man izdevās daudz ko no tā jau iegūt. Tās nebija tikai fiziskas lietas, bet arī garīgā izaugsme dzīvē, gan arī, piemēram, vēl labāka darba iegūšana.
Ja citi tam netic, tad tādiem cilvēkiem nav jēga nemaz ko tādu uzsākt. Ar sevi strādāt vienmēr ir vērtība tad, ja Tu tici pats sev (vai vismaz centies, lai tā būtu).
Šis viss ir subjektīvi, nesaku, ka visiem strādā, bet tā galvenā doma te bija cita. Lai izdodas!

🙏
Cilvēki daudz grib, bet aizmirst pašu svarīgāko - nodefinēt, ko vēlās. Neesmu nekad, ko tādu mēģinājuši, bet ticu, ka šie kursi palīdz vairāk saprast un nospraust mērķus.
24.02.2022 00:52 |

Reitings 596
Reģ: 23.02.2022
Šeit daudz piemineetaa Zane Streele arii ar manifestaciju nodarbojas, vinjai IG kadreiz bija (vairs vinai nesekoju, jo nav aktuali beebji un nezinu vai ir) hailaitos par vinjas velmem un ka vinja manifesteja.
Ka jau te meitenes mineja, neviens tavus merkus nepiepilda, bet sie kursi palidz saprast ko tu no savas dzives velies.
24.02.2022 00:59 |

10 gadiPatīk
Reitings 4613
Reģ: 03.11.2012
Par cik es pati strādāju ar sevi, meditēju, garīgi pilnveidojos, arī esmu manifestējusi, rakstījusi vēlmes, gājusi pie garīgajiem skolotājiem uz semināriem utt. - varu pateikt vienu, tas nav pareizi, ja ar kaut ko tādu pelna un gūst sev labumu, tas neko labu nenes ne pašam “skolotājam”, ne viņa mācekļiem. Neviens garīgais skolotājs neņems no jums konkrētu naudu par savām zināšanām.
Tāpēc es iesaku, ja pašas gribat kaut ko sasniegt un nodarboties ar manifestāciju, meklējiet info, lasiet grāmatas utt., bet neejiet uz visādiem kursiem par naudu! Pat ja jums sāks “veikties”, tas būs īslaicīgi un tas nedos prieku, jo tā ir nepareiza enerģijas apmaiņa!
Cita lieta ir ziedojumi, kurus cilvēks pats atstāj skolotājam, no labas gribas un labas sirds, savas vēlmes mudināts, nevis tāpēc, ka tā ir jādara vai tā ir konkrēta cena.
Es iesaku nepavilkties uz to visu, bet pašāk strādāt ar sevi un saviem mērķiem.
Par Zani, es vispār neizteikšos, pazīstu viņu +10 gadus un ir savs viedoklis par viņu…
Bet viņas vai citu instagrameru kursus es noteikti neapmeklētu!
24.02.2022 02:04 |

Reitings 596
Par cik es pati strādāju ar sevi, meditēju, garīgi pilnveidojos, arī esmu manifestējusi, rakstījusi vēlmes, gājusi pie garīgajiem skolotājiem uz semināriem utt. - varu pateikt vienu, tas nav pareizi, ja ar kaut ko tādu pelna un gūst sev labumu, tas neko labu nenes ne pašam “skolotājam”, ne viņa mācekļiem. Neviens garīgais skolotājs neņems no jums konkrētu naudu par savām zināšanām.

Nepareizi ir ņemt un par saņemto nemaksāt vai ka citādi neatmaksāt... tas ir pret visuma likumiem. Ja meditē un dari garīgas prakses, tad Tev būtu jazin, ka par visu ir jāmaksā...
Pilnīgi visi garīgie skolotāji ņem naudu! Sakot jau ar Tony Robbins...Roučs - garīgais muks miljardieris, Šarma, Dispenza.... You name it.
P.S. Padalies ar garīgajiem skolotājiem, kuri dara bez maksas.... es arī gribu
24.02.2022 02:31 |

Reitings 1430
Reģ: 19.05.2021
Kaut kādā degradētā, sliņķu pasaulē dzīvojam. Ok, strādāt ar savu nervu sistēmu vajag, bet manifestēt naudu? Nu cmon, beidziet meklēt shortcut, nav vēl izgudrots veids kā plenīt naudu neko nedarot. Ja nu vienīgi esiet piedzimuši par Parisu Hiltoni. Ja šitie murgi strādātu, Zanes un co sēdētu dīvānā un nauda tik ripotu kontā, bet viņas svīst un liek jūs uz sava āķīšana, lai JŪS viņām maksātu. Manifestācijas😀😀😀😀
24.02.2022 06:22 |

Reitings 1430
Reģ: 19.05.2021
- ''Mammīt, es gribu ēst.''
- ''Meitiņ es manifestēju, drīz mums būs naudiņa un es tevi pabarošu'''
😬goda vārds, ir cilvēki, kas sagaida, ka viņiem kaut kas nokritis no gaisa! Ar savu nervu sistēmu jāstrāda, lai nekaitina iet uz darbu. Ar sevi jāstrādā, lai esi pietiekami izglītota vai erudīta, lai kāds tevi ņem labi apmaksātā darbā. A, nu jā, tas ir garlaicīgi. Pārāk ilgs process😑😀
24.02.2022 06:26 |

Reitings 596
Kairi, Tev noteikti nav izpratnes par ko mēs šeit runājam. Neviens tajos kursos nemāca manifestēt, lai ēdiens nokrīt no gaisa vai nauda... bet cilvēkiem jau patīk runāt par to ko nezin un vispār nejēdz vārda manifestācija nozīmi
24.02.2022 07:18 |

Patīk
Reitings 11059
Kairi @ 24.02.2022 06:26
- ''Mammīt, es gribu ēst.''
- ''Meitiņ es manifestēju, drīz mums būs naudiņa un es tevi pabarošu'''
?goda vārds, ir cilvēki, kas sagaida, ka viņiem kaut kas nokritis no gaisa! Ar savu nervu sistēmu jāstrāda, lai nekaitina iet uz darbu. Ar sevi jāstrādā, lai esi pietiekami izglītota vai erudīta, lai kāds tevi ņem labi apmaksātā darbā. A, nu jā, tas ir garlaicīgi. Pārāk ilgs process??

Ņirgājies, cik vēlies. :) Tev savs ceļš ejams, man savs. Ja gribi vaigu sviedros rukāt bez dziļāka piepildījuma - droši. Es rukāšu, un garīgi attīstīšos.
Tikai nesaprotu kāpēc tas Tev izsauc tādas emocijas.
24.02.2022 08:24 |

Patīk
Reitings 11059
Ieva333 @ 24.02.2022 07:18
Kairi, Tev noteikti nav izpratnes par ko mēs šeit runājam. Neviens tajos kursos nemāca manifestēt, lai ēdiens nokrīt no gaisa vai nauda... bet cilvēkiem jau patīk runāt par to ko nezin un vispār nejēdz vārda manifestācija nozīmi

Jupp. Ne jau kāds sēž mājās, nestrādā, un manifestē pilnu ledusskapi. Nu kāds varbūt 😂
Man liekas drīzāk muļķīgi ir noliegt pilnīgi visu, bet nu, tas man garastāvokli nebojā, tikai čatā vairāk jāskrollē.
24.02.2022 08:29 |

Patīk
Reitings 11059
Es pagaidām lasu e-grāmatas un ar tām Zanes manifestācijām tiku līdz pusei apmēram, sākumam tiešām noderēja. Par to, ka viņi visi tā pelna naudu - man laikam netraucē, viņiem jau ar kaut ko jāēd. 😀
Vienīgi es ne gluži par naudu lasu, bet vispār par mērķu sasniegšanu utt.
Interesanti, ka tādas mazas lietiņas riktīgi darbojas, eksperimentēju ar sīkumiem.
Piemēram, vajadzēja tikt pie zobārsta, bet visi pierakati pilni mēnesi uz priekšu. Es nolēmu, ka nē - tikšu nākam trešdien 11:00, ierakstīju plānotājā. Un pēc pāris dienām man zvanīja un piedāvāja tieši to laiku.
Vajadzēja savam uzņēmumam nopirkt vienu lietu, kas parasti maksā ap 850 eur. Lietota uz 700, izdomāju, ka gribu par 600 un izdevās atrast mazlietotu tieši par 600.
Sāku arī piedomāt, ka nauda nāk viegli un ātri - uzreiz, nu tiešām tajā pašā nedēļā ieripoja 4 darba piedāvājumi, lai gan janvāris parasti ir pilnīgi tukšs.
Nu protams, ka tie var būt sīkumi un sakritības, bet man patīk domāt, ka dzīve tomēr ir interesantāka 😄
24.02.2022 08:38 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
tad sanāk, jūs, meitenes, maksājāt par to, lai jums pasaka, ka vēlmes ir jāuzraksta uz papīra?
man kā cilvēkam, kam patīk visu plānot - visu pierakstu plānotājā. es tur nerakstu nekādas sajūtas un citus murgus. bet tīri plānus un mērķus, tēriņus un ienākumus. un viss piepildās, jo es uz to eju, nevis tāpēc, ka vienkārši ierakstīju blociņā. :D vispār jau cilvēkam pa dzīvi vajadzētu zināt ko un kā viņš grib.
24.02.2022 08:49 |

Reitings 809
Reģ: 14.05.2019
Man jau šķiet, ka Zanes manifestāciju kursu cena ir tik ļoti simboliska, ka to gluži nevarētu saukt par "naudas slaukšanu". Bet piekrītu, ka visu informāciju var atrast arī google vai grāmatās. :)
24.02.2022 08:58 |

Reitings 2230
Reģ: 09.12.2021
tad sanāk, jūs, meitenes, maksājāt par to, lai jums pasaka, ka vēlmes ir jāuzraksta uz papīra?

Es ari nesaprotu.
Viss ir atrodams interneta, ja loti gribas par manifestaciju sikak.
24.02.2022 09:01 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
tad jau to pašu var pie skrīveres par brīvu :D
24.02.2022 09:05 |

Patīk
Reitings 4109
Reģ: 09.08.2016
Es ari nesaprotu.
Viss ir atrodams interneta, ja loti gribas par manifestaciju sikak.

Nu tā skatoties, tad arī pinterestā var atrast kā iekārtot dzīvokli un nevajag ņemt interjera dizaineri. Kam ņemt dizaineri, viņam maksāt, ja pats varu dīvānu un skapi novietot istabā?
Tādā analoģijā runājot, ir vēl 100 citas profesijas, kas naudu slauc par to,ko vari izdarīt pats. :D
24.02.2022 09:06 |

Patīk
Reitings 11059
Mc.Queen @ 24.02.2022 09:06

Nu tā skatoties, tad arī pinterestā var atrast kā iekārtot dzīvokli un nevajag ņemt interjera dizaineri. Kam ņemt dizaineri, viņam maksāt, ja pats varu dīvānu un skapi novietot istabā?
Tādā analoģijā runājot, ir vēl 100 citas profesijas, kas naudu slauc par to,ko vari izdarīt pats. :D

Jup, man liekas nav nekas slikts kaut kādu mazu summiņu samaksāt kādam, kurš apstāsta visu un tad interesēties tālāk pašam. Es, piemēram, sākumā gribēju info no kāda latvieša, jo ķip savējais, un tagad jau skatos angliski runājošos.
Starp citu, kas te raksta blociņā mērķus, tā jau ar ir manifesrēšana, pamēģini kādreiz kādu grūtāks sasniedzamu mērķi iereakstīt un paskaties kā iet. :)
Īsumā - nediršās te ja, es tērēju savus 10 eur kur gribu, Zanei, blociņiem 😂 Citi algo koučus, kas man liekas bulšits, bet es nestrīdos viņu čatiņos 😀
24.02.2022 09:17 |

Reitings 413
Reģ: 06.02.2022
Labi, chill, man pret Zane kā cilvēks nesimpatizē, jo kaut kad sen viņa ļoti agresīvi pasniedza vegānismu kā vienīgo iespējamo diētu, veltot diezgan aizskarošus tekstus tiem,kuri patērē gaļu uzturā.
P.S. man nav nekad pret vegāniem, pati ik pa laikam ieturu pauzi no gaļas, bet kaitina tik radikāli izteicieni.😅
24.02.2022 09:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits