Lalooo @ 23.02.2022 23:51
Mīļā sirds, Tu noteikti nebūsi tā, kura teiks, kad vērt knābīti un, kad nevērt vaļā.?
Diskusijas ir domātas tam, lai izteiktu savu viedokli un argumentus par un pret.
Kaut kas nepatīk no mana teiktā, neatbildi,dzīvo savā puķainajā pasaulē, kur manifestācija palīdzēs kļūt par Dubaijas princi.?
Krizdole @ 23.02.2022 23:35
Vispār es arī es tā uzskatu ? bet vienkārši gribētos no kādas, kura ko tādu ir darījusi, uzzināt, ko tieši tur māca? Kas ir tas līdz šim nezināmais, ko nu pēkšņi koučs atklāj un viss kā uz burvja mājienu īstenojas.
Rebeka117 @ 24.02.2022 00:22Es izmēģināju Zanes manifestācijas kursu un varu teikt, ka tas svarīgākais tajā visā bija apzināties ko tieši es vēlos un uzlikt to uz papīra. Es daudz strādāju un cenšos dzīvē ko sasniegt, vienmēr šķiet, ka zināju, ko vēlos, bet, kad bija konkrēti jāuzraksta, iedomājoties, ka man tas jau ir - nebija tik viegli!
Un rezumē par šo kursu un manu dzīves gājumu pēc tā - man izdevās daudz ko no tā jau iegūt. Tās nebija tikai fiziskas lietas, bet arī garīgā izaugsme dzīvē, gan arī, piemēram, vēl labāka darba iegūšana.
Ja citi tam netic, tad tādiem cilvēkiem nav jēga nemaz ko tādu uzsākt. Ar sevi strādāt vienmēr ir vērtība tad, ja Tu tici pats sev (vai vismaz centies, lai tā būtu).
Šis viss ir subjektīvi, nesaku, ka visiem strādā, bet tā galvenā doma te bija cita. Lai izdodas!
Par cik es pati strādāju ar sevi, meditēju, garīgi pilnveidojos, arī esmu manifestējusi, rakstījusi vēlmes, gājusi pie garīgajiem skolotājiem uz semināriem utt. - varu pateikt vienu, tas nav pareizi, ja ar kaut ko tādu pelna un gūst sev labumu, tas neko labu nenes ne pašam “skolotājam”, ne viņa mācekļiem. Neviens garīgais skolotājs neņems no jums konkrētu naudu par savām zināšanām.
Kairi @ 24.02.2022 06:26- ''Mammīt, es gribu ēst.''
- ''Meitiņ es manifestēju, drīz mums būs naudiņa un es tevi pabarošu'''
?goda vārds, ir cilvēki, kas sagaida, ka viņiem kaut kas nokritis no gaisa! Ar savu nervu sistēmu jāstrāda, lai nekaitina iet uz darbu. Ar sevi jāstrādā, lai esi pietiekami izglītota vai erudīta, lai kāds tevi ņem labi apmaksātā darbā. A, nu jā, tas ir garlaicīgi. Pārāk ilgs process??
Ieva333 @ 24.02.2022 07:18Kairi, Tev noteikti nav izpratnes par ko mēs šeit runājam. Neviens tajos kursos nemāca manifestēt, lai ēdiens nokrīt no gaisa vai nauda... bet cilvēkiem jau patīk runāt par to ko nezin un vispār nejēdz vārda manifestācija nozīmi
tad sanāk, jūs, meitenes, maksājāt par to, lai jums pasaka, ka vēlmes ir jāuzraksta uz papīra?
Es ari nesaprotu.
Viss ir atrodams interneta, ja loti gribas par manifestaciju sikak.
Mc.Queen @ 24.02.2022 09:06
Nu tā skatoties, tad arī pinterestā var atrast kā iekārtot dzīvokli un nevajag ņemt interjera dizaineri. Kam ņemt dizaineri, viņam maksāt, ja pats varu dīvānu un skapi novietot istabā?
Tādā analoģijā runājot, ir vēl 100 citas profesijas, kas naudu slauc par to,ko vari izdarīt pats. :D