diez kuri ir tie daudzie bērni, ko tā Stefānija satiek? 😁 Trīs gados bērnu vedīs uz bēbīšu skoliņu. Ļoti labi. Tāpat baseins ir aktuāls visu laiku, jo agrāk sāk, jo bērns labāk un drošāk jūtas ūdenī. Pirmo reizi aizejot uz baseinu trīs gados, bērnam būs jāpierod pie ūdens. Bet dies ar visiem baseiniem.Fitlifeforlife @ 24.02.2022 22:02Zinna
tu tā raksti, it kā tā jau būtu trīsgadniece, kur ticu, ka viss tas, ko uzrakstīji ir jau svarīgi. Bet 11 mēnešus vecam bēbim ir pilnīgs pofigs vēl gar citiem bērniem. Bet pasauli un citus cilvēkus, bērnus no malas viņa pilnīgi noteikti redz un satiek, nedzīvo taču tik tiešām 4 sienās. Šajā vecumā bērniņam māmiņa un tuvākie ir pats svarīgākais, viss pārējais var pagaidīt. Nekur dzīve bez viņas neaizies prom. Ko var tā mūždien steigties? Kur jāsteidzas tā? Tai Stefānijai visa dzīve priekšā, bet daža laba jau tā satraucas, it kā pusmužs pagājis un pasauli neredzējusi. ? Katra māmiņa pati izlemj to, kā pavada laiku ar mazuli. Un Stefānija ar uzmanību jau nu noteikti apdalīta nav.
Zinna @ 24.02.2022 22:15diez kuri ir tie daudzie bērni, ko tā Stefānija satiek? ? Trīs gados bērnu vedīs uz bēbīšu skoliņu. Ļoti labi. Tāpat baseins ir aktuāls visu laiku, jo agrāk sāk, jo bērns labāk un drošāk jūtas ūdenī. Pirmo reizi aizejot uz baseinu trīs gados, bērnam būs jāpierod pie ūdens. Bet dies ar visiem baseiniem.
Es ceru, ka viņa vismaz to bērnu izved laukā, svaigā gaisā. (Ne uz veikalu).
kāpēc uzreiz jābrauc virsū? Jau iepriekš teicu, iet uz veikalu nav iet ar bērnu ārā. Bet, saprotu, ka daļai cilvēku iziešana ārā, aprobežojas ar aiziešanu uz veikalu. Un tad brīnās, ka bērni slimo vienā laidā.Fitlifeforlife @ 24.02.2022 22:19
tu maz skatījies viņas storijus? Samērā regulāri kopš dzimšanas redzams kā viņa pastaigājas gan ergosomā, gan ratos ved. Tev arī širmis iet ciet, ka domā, ka viņa tik vienā istabā iespundēta? Kā tad viņa diez tiek uz to veikalu, tavuprāt? Teleportējas neizejot ārā? psc vienk. nav ko teikt.
vai, vai cik svarīgs baseins, tāda sajūta, ka visa dzīves laime slēpjas baseina apmeklējumā no bēbja kājas :D nepārvērtē. Slīkst arī peldētpratēji. Te jau skaidrs, ka tā kura gribēs kašķēties, centīsies atrast kādu krikumiņu pie kā piekasīties, tikmēr pati savā acī baļķi nemanīs. Man arī būtu ko teikt par tevi kā mammu. Un ne viens vien aizrādījums.
IceCream @ 24.02.2022 13:35Nu tieši tā - bērns, kad gatavs sēdēt un sāk ar mīkstām struktūrām, ne jau uzreiz sausiņu gulošam bērnam rīklē grūst kas pirms tam tikai no piena pārticis.
IceCream @ 24.02.2022 13:05https://www.mammamuntetiem.lv/berns/zidainis/48049/10-zelta-likumi-mazula-piebarosanas-uzsaksanai
missfortune @ 24.02.2022 22:34
Paldies un uz redzēšanos, ja atsaucies uz Mammām un tētiem. ?
Zinna @ 24.02.2022 17:05tev bērni ir? Skaidrs ka gan bēbīšu skoliņā, gan peldēšanā jau var droši piedalīties, īpaši jau peldēšanā, vispār sen jau var un ļoti labi bērna attīstībai.
Un bērnu aiziet šopingā ir pēdējais ko vajadzētu pieminēt, pie tā, ka bērnu izved ārā.. mierīgi jau var iet uz laukumiņu, šļūkt no slidkalniņa, šūpoties. Nevis pa veikaliem vazāties un mātei lūpenes pirkt.
Fitlifeforlife @ 24.02.2022 22:19
tu maz skatījies viņas storijus? Samērā regulāri kopš dzimšanas redzams kā viņa pastaigājas gan ergosomā, gan ratos ved. Tev arī širmis iet ciet, ka domā, ka viņa tik vienā istabā iespundēta? Kā tad viņa diez tiek uz to veikalu, tavuprāt? Teleportējas neizejot ārā? psc vienk. nav ko teikt.
vai, vai cik svarīgs baseins, tāda sajūta, ka visa dzīves laime slēpjas baseina apmeklējumā no bēbja kājas :D nepārvērtē. Slīkst arī peldētpratēji. Te jau skaidrs, ka tā kura gribēs kašķēties, centīsies atrast kādu krikumiņu pie kā piekasīties, tikmēr pati savā acī baļķi nemanīs. Man arī būtu ko teikt par tevi kā mammu. Un ne viens vien aizrādījums.
Zinna @ 24.02.2022 22:15diez kuri ir tie daudzie bērni, ko tā Stefānija satiek? ? Trīs gados bērnu vedīs uz bēbīšu skoliņu. Ļoti labi. Tāpat baseins ir aktuāls visu laiku, jo agrāk sāk, jo bērns labāk un drošāk jūtas ūdenī. Pirmo reizi aizejot uz baseinu trīs gados, bērnam būs jāpierod pie ūdens. Bet dies ar visiem baseiniem.
Es ceru, ka viņa vismaz to bērnu izved laukā, svaigā gaisā. (Ne uz veikalu).
vina uz likusi privato profilu!Bordo @ 15.03.2022 21:36Viss jau jauki, bet man izskatās, ka bērns Jeļenai ir kā lelle. Mīlēts, aprūpēts - jā, bet vēlāk būs grūti meitenei, kad paaugsies. Būs savs raksturs, viņa būs personība nevis mammas aksesuārs rozā mazo meiteņu dzīvē
Bordo @ 15.03.2022 21:36Viss jau jauki, bet man izskatās, ka bērns Jeļenai ir kā lelle. Mīlēts, aprūpēts - jā, bet vēlāk būs grūti meitenei, kad paaugsies. Būs savs raksturs, viņa būs personība nevis mammas aksesuārs rozā mazo meiteņu dzīvē
Mazaa15 @ 15.03.2022 21:16Ja salīdzinām Jeļenas Stefāniju un Lienes Miu? Kurš bērns no mammas puses ir aprūpēts?
Mans viedoklis, Stefānijai mamma velta laiku ļoti daudz, ir mantas, drēbes - pucē, kā princesi. Jeļena pati izskatās ar mazulīti, ļoti, ļoti darbojas. Takā bebīšskola var izpalikt.
Mezavavere @ 11.04.2022 15:01Atradu interneta dzīlēs Jelenu. Skaista, slaida iesaulotu ādu, gariem blondinem matiem. Konča bija meitene,kas notika ??kāpēc??kas notika kad viss ir tik slikti tagad?
Kaijulens @ 11.04.2022 15:27
Anoreksija!
Kas notika?
Tas ir tāpat kā prasīt- gadu atpakaļ satiku kaimiņu bija vesels un skaists, vakar satiku- ģipsis kājai un zobs nebija.
Anoreksija ir dg, tātad slimība- jāārstējās, tāpat kā ārstē lauztas kājas, caurus zobus vai pneimoniju.