Jelena Karadzana

Reitings 110
Reģ: 19.02.2022
Sveikas. Kāda zin, kas ir Jelena Karadzana? Un ar ko vina ir pazīstama?
Manuprāt łoti skaista sieviete, kura loti rupejas par savu meitinu. ☺️
22.02.2022 15:31 |

Reitings 1126
Reģ: 15.02.2022
Fitlifeforlife @ 24.02.2022 22:02
Zinna
tu tā raksti, it kā tā jau būtu trīsgadniece, kur ticu, ka viss tas, ko uzrakstīji ir jau svarīgi. Bet 11 mēnešus vecam bēbim ir pilnīgs pofigs vēl gar citiem bērniem. Bet pasauli un citus cilvēkus, bērnus no malas viņa pilnīgi noteikti redz un satiek, nedzīvo taču tik tiešām 4 sienās. Šajā vecumā bērniņam māmiņa un tuvākie ir pats svarīgākais, viss pārējais var pagaidīt. Nekur dzīve bez viņas neaizies prom. Ko var tā mūždien steigties? Kur jāsteidzas tā? Tai Stefānijai visa dzīve priekšā, bet daža laba jau tā satraucas, it kā pusmužs pagājis un pasauli neredzējusi. ? Katra māmiņa pati izlemj to, kā pavada laiku ar mazuli. Un Stefānija ar uzmanību jau nu noteikti apdalīta nav.
diez kuri ir tie daudzie bērni, ko tā Stefānija satiek? 😁 Trīs gados bērnu vedīs uz bēbīšu skoliņu. Ļoti labi. Tāpat baseins ir aktuāls visu laiku, jo agrāk sāk, jo bērns labāk un drošāk jūtas ūdenī. Pirmo reizi aizejot uz baseinu trīs gados, bērnam būs jāpierod pie ūdens. Bet dies ar visiem baseiniem.
Es ceru, ka viņa vismaz to bērnu izved laukā, svaigā gaisā. (Ne uz veikalu).
24.02.2022 22:15 |

Reitings 347
Reģ: 15.01.2020
Zinna @ 24.02.2022 22:15
diez kuri ir tie daudzie bērni, ko tā Stefānija satiek? ? Trīs gados bērnu vedīs uz bēbīšu skoliņu. Ļoti labi. Tāpat baseins ir aktuāls visu laiku, jo agrāk sāk, jo bērns labāk un drošāk jūtas ūdenī. Pirmo reizi aizejot uz baseinu trīs gados, bērnam būs jāpierod pie ūdens. Bet dies ar visiem baseiniem.

tu maz skatījies viņas storijus? Samērā regulāri kopš dzimšanas redzams kā viņa pastaigājas gan ergosomā, gan ratos ved. Tev arī širmis iet ciet, ka domā, ka viņa tik vienā istabā iespundēta? Kā tad viņa diez tiek uz to veikalu, tavuprāt? Teleportējas neizejot ārā? psc vienk. nav ko teikt.
vai, vai cik svarīgs baseins, tāda sajūta, ka visa dzīves laime slēpjas baseina apmeklējumā no bēbja kājas :D nepārvērtē. Slīkst arī peldētpratēji. Te jau skaidrs, ka tā kura gribēs kašķēties, centīsies atrast kādu krikumiņu pie kā piekasīties, tikmēr pati savā acī baļķi nemanīs. Man arī būtu ko teikt par tevi kā mammu. Un ne viens vien aizrādījums.
24.02.2022 22:19 |

Reitings 1126
Reģ: 15.02.2022
Fitlifeforlife @ 24.02.2022 22:19

tu maz skatījies viņas storijus? Samērā regulāri kopš dzimšanas redzams kā viņa pastaigājas gan ergosomā, gan ratos ved. Tev arī širmis iet ciet, ka domā, ka viņa tik vienā istabā iespundēta? Kā tad viņa diez tiek uz to veikalu, tavuprāt? Teleportējas neizejot ārā? psc vienk. nav ko teikt.
vai, vai cik svarīgs baseins, tāda sajūta, ka visa dzīves laime slēpjas baseina apmeklējumā no bēbja kājas :D nepārvērtē. Slīkst arī peldētpratēji. Te jau skaidrs, ka tā kura gribēs kašķēties, centīsies atrast kādu krikumiņu pie kā piekasīties, tikmēr pati savā acī baļķi nemanīs. Man arī būtu ko teikt par tevi kā mammu. Un ne viens vien aizrādījums.
kāpēc uzreiz jābrauc virsū? Jau iepriekš teicu, iet uz veikalu nav iet ar bērnu ārā. Bet, saprotu, ka daļai cilvēku iziešana ārā, aprobežojas ar aiziešanu uz veikalu. Un tad brīnās, ka bērni slimo vienā laidā.
Un kāds ir konteksts bēbīšu peldēšanai ar slīkšanu? 🤨
Un man ir totāli vienalga ko viņa dara ar to savu bērnu. Vienīgais ko rakstīju, ka cerams, ka viņa ar to bērnu pasāk vēl kaut ko ārpus tā, ko rāda storijos..
24.02.2022 22:27 |

Patīk
Reitings 703
Reģ: 10.05.2016
IceCream @ 24.02.2022 13:35
Nu tieši tā - bērns, kad gatavs sēdēt un sāk ar mīkstām struktūrām, ne jau uzreiz sausiņu gulošam bērnam rīklē grūst kas pirms tam tikai no piena pārticis.

Omg, bērniem klāt esi maz stāvējusi? Kurš dod ēst guļošam bērnam?😂
24.02.2022 22:31 |

Patīk
Reitings 703
Reģ: 10.05.2016
IceCream @ 24.02.2022 13:05
https://www.mammamuntetiem.lv/berns/zidainis/48049/10-zelta-likumi-mazula-piebarosanas-uzsaksanai

Paldies un uz redzēšanos, ja atsaucies uz Mammām un tētiem. 🤹
24.02.2022 22:34 |

Reitings 347
missfortune @ 24.02.2022 22:34

Paldies un uz redzēšanos, ja atsaucies uz Mammām un tētiem. ?

un kāda starpība no kurienes citē informāciju, ja saturs ir patiess? Tieši šī pati informācija atrodama arī PVO vadlīnijās, tur nav sarakstītas nekādas pretrunas. Vispārpieņemti ieteikumi un info. 🧐 tā pārspīlētā safanošanās par bērna vadītu ēšanu gabaliņos ir vienkārši mūsdienu trends pēc montessori sistēmas, bet to nevar uzskatīt par vadošo noteikumu. Katra mamma pati lemj kā un ar ko barot bērnu. Mērķis taču ir pabarots bēbis, nevis izklaidēts ar pārtiku, ne tā? Izklaidēties var ar mantiņām, bet ēdiens paredzēts ēšanai. Nav ko pāragri māžoties ar ēdienu, tjip baigā jēga no tā, ka apkārt visa grīda un sienas apmētātas ar ēdienu. :D Pēc gada stabili jau bērniem parādās apzinātāka izpratne par ēdienu, tad arī var jau motivēt ēst pašiem. Un nokavēts arī nekas nav un nevar būt.
24.02.2022 22:43 |

Reitings 5306
Reģ: 19.09.2016
Zinna @ 24.02.2022 17:05
tev bērni ir? Skaidrs ka gan bēbīšu skoliņā, gan peldēšanā jau var droši piedalīties, īpaši jau peldēšanā, vispār sen jau var un ļoti labi bērna attīstībai.
Un bērnu aiziet šopingā ir pēdējais ko vajadzētu pieminēt, pie tā, ka bērnu izved ārā.. mierīgi jau var iet uz laukumiņu, šļūkt no slidkalniņa, šūpoties. Nevis pa veikaliem vazāties un mātei lūpenes pirkt.

Jā, man ir meita. Es vedu viņu sešu mēnešu vecumā uz bēbīšu skolu. Bet neuzskatu, ka OBLIGĀTI jāved, tā es to biju domājusi. Tas, ka Jeļena neved nav nekas traks.
25.02.2022 09:22 |

Reitings 41
Reģ: 01.12.2021
Fitlifeforlife @ 24.02.2022 22:19

+++
25.02.2022 11:14 |

Reitings 110
Reģ: 19.02.2022
Zinna @ 24.02.2022 22:15
diez kuri ir tie daudzie bērni, ko tā Stefānija satiek? ? Trīs gados bērnu vedīs uz bēbīšu skoliņu. Ļoti labi. Tāpat baseins ir aktuāls visu laiku, jo agrāk sāk, jo bērns labāk un drošāk jūtas ūdenī. Pirmo reizi aizejot uz baseinu trīs gados, bērnam būs jāpierod pie ūdens. Bet dies ar visiem baseiniem.

Ko uztraucaties par vinu?
15.03.2022 20:28 |

Reitings 1352
Reģ: 20.07.2021
Ja salīdzinām Jeļenas Stefāniju un Lienes Miu? Kurš bērns no mammas puses ir aprūpēts?
Mans viedoklis, Stefānijai mamma velta laiku ļoti daudz, ir mantas, drēbes - pucē, kā princesi. Jeļena pati izskatās ar mazulīti, ļoti, ļoti darbojas. Takā bebīšskola var izpalikt.
15.03.2022 21:16 |

Reitings 2194
Reģ: 21.02.2015
Viss jau jauki, bet man izskatās, ka bērns Jeļenai ir kā lelle. Mīlēts, aprūpēts - jā, bet vēlāk būs grūti meitenei, kad paaugsies. Būs savs raksturs, viņa būs personība nevis mammas aksesuārs rozā mazo meiteņu dzīvē
15.03.2022 21:36 |

Reitings 416
Reģ: 06.03.2022
Bordo @ 15.03.2022 21:36
Viss jau jauki, bet man izskatās, ka bērns Jeļenai ir kā lelle. Mīlēts, aprūpēts - jā, bet vēlāk būs grūti meitenei, kad paaugsies. Būs savs raksturs, viņa būs personība nevis mammas aksesuārs rozā mazo meiteņu dzīvē
vina uz likusi privato profilu!
15.03.2022 21:38 |

Reitings 347
Bordo @ 15.03.2022 21:36

Jā, protams, visi bērniņi, kurus mammas pucē bērnībā uzreiz mammām ir lelles un paaugoties nerēķinās ar viņu interesēm? Un netiek izskatīta arī varbūtība, ka tai Stefānijai pilnīgi dabiski arī patiks tālāk pucēšanās, jo viņa ir meitene un meitenēm pucēšanās ir dabiska lieta? Vispār jau Jeļena pucē viņu tieši tāpat kā katra otrā mamma savu mazo meitiņu, pilns IG ar sapucētiem mazuļiem, ko neklaigā?
kur var būt tik aprobežota domāšana. kasīšanās piekasīšanās pēc, jo redz tā ir Jeļena. Būtu Kramiņa, fig ko pirstu. Vavilova savu ķermeni nofotošopēja, arī pofig, neviena nepirš ntās lapas un nezūmo. Bet redz kā Jeļan, tā uzreiz piekasās pie da jebkā.
😖
15.03.2022 21:47 |

10 gadiPatīk
Reitings 4688
Reģ: 03.11.2012
Mazaa15 @ 15.03.2022 21:16
Ja salīdzinām Jeļenas Stefāniju un Lienes Miu? Kurš bērns no mammas puses ir aprūpēts?
Mans viedoklis, Stefānijai mamma velta laiku ļoti daudz, ir mantas, drēbes - pucē, kā princesi. Jeļena pati izskatās ar mazulīti, ļoti, ļoti darbojas. Takā bebīšskola var izpalikt.

Piekrītu! Tie bērniņi ir kā diena pret nakti, mazā Stefānija ir vienmēr tik smaidīga, kaut ko gugina un bubina kā jau mazam bērnam tas ir raksturīgi, bet Lienes Mia vai nu klusē, vai kliedz, ļooooti reti kad smaida.
Par to bēbīšu skolu arī nesaprotu, kur tur “cepiens”, es arī savu dēlu nevedu, manuprāt, tā bebīšu skola ir vairāk priekš mammām, kas nevar nosēdēt mājās un grib patusēties ar citām mammām…
15.03.2022 21:49 |

Reitings 2794
Reģ: 07.03.2022
Domāju, ka Jeļena ir laba manma. Ko viņa dara ar savu svaru - tā ir viņas darīšana. Tikmēr Lienes Mia ir ciemiņš viņas dzīvē!
15.03.2022 21:54 |

Reitings 416
😀😀😀
08.04.2022 12:01 |

Reitings 260
Reģ: 31.03.2022
Zinu Jeļenu dzīvē, daudzus gadus, strādājām kopā. Viņa dzīvē ir pats superīgakais, vienkāršākais un laipnākais cilvēks ko zinu. Kā projektu vadītāja pret padotajiem ne reizi nebij izradījusi augstprātību utt, taisni otrādi, vienmēr ar humoru, sirsnīgumi, izpratni, nāca pretī ja kāds ko nesaprata vai kavēja utt. Nu ir viņai savi skaistuma standarti, bārbijas sapnis, bet viņa to nekad nav citiem uzspiedusi vai uzvedusies nejauki, ja tas viņu dara laimīgu, who cares... Nekad pa visiem šiem gadiem neesmu no viņas kādu negāciju redzējusi vai sliktu omu, tieši otrādi, ja kādam slikta oma pati piegāja un uzlaboja. Gadiem tēlot to nevar- viņa tiešām tāda ir un tieši ar savu atklātību un sirsnību arī pievelk. Par privāto dzīvi nekomentēšu jo tā nav mana darīšana, bet zinu, ka kā mamma un sieva viņa ir ļoti rūpīga un sirsnīga, Stefānija ir patiesi laimīgs bēbis.
08.04.2022 14:38 |

Reitings 416
Atradu interneta dzīlēs Jelenu. Skaista, slaida iesaulotu ādu, gariem blondinem matiem. Konča bija meitene,kas notika ??kāpēc??kas notika kad viss ir tik slikti tagad?
11.04.2022 15:01 |

Reitings 401
Reģ: 16.03.2022
Mezavavere @ 11.04.2022 15:01
Atradu interneta dzīlēs Jelenu. Skaista, slaida iesaulotu ādu, gariem blondinem matiem. Konča bija meitene,kas notika ??kāpēc??kas notika kad viss ir tik slikti tagad?

Anoreksija!
Kas notika?
Tas ir tāpat kā prasīt- gadu atpakaļ satiku kaimiņu bija vesels un skaists, vakar satiku- ģipsis kājai un zobs nebija.
Anoreksija ir dg, tātad slimība- jāārstējās, tāpat kā ārstē lauztas kājas, caurus zobus vai pneimoniju.
11.04.2022 15:27 |

Reitings 3
Reģ: 02.04.2022
Kaijulens @ 11.04.2022 15:27

Anoreksija!
Kas notika?
Tas ir tāpat kā prasīt- gadu atpakaļ satiku kaimiņu bija vesels un skaists, vakar satiku- ģipsis kājai un zobs nebija.
Anoreksija ir dg, tātad slimība- jāārstējās, tāpat kā ārstē lauztas kājas, caurus zobus vai pneimoniju.

Ko jūs varat aizkart citus. Kā tu zini, ka vinai ir anoreksija? Kā tu zini, ka vina need? Oky, ja varbut vina ed maz, tadel ir tieva.... a ko, vinai jaed kā govei un jauzresne kā mamzelei un tad viss ok bus? Vrb vinai tāda vielmaina! Nevajag seit izdomat visadas huinas. Aaa un man ir radiniece, vienmer bijusi apala un tad peksni svars nenormali nokritas un parak zemu. Lai gan vina ed daudz un pati pardzivo, ka tik tieva. Gajusi pie arstiem, bet viss kartiba vinai. Nevajag spriest par cilveku pec izskata, jo mēs nezinam patiesību! Loti nesmuki meitenes tā! Un vēlos piebilst Jelena ir loti skaista sieviete, ka tik skaust dazam! Jauku vakaru!
11.04.2022 20:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits