Annija35 @ 21.02.2022 15:37
Jo tas ir vieglākais veids,
negrib piestrādāt/ieguldīties esošajās attiecībās.
Kāpēc tā?tas jājautā viņai.
Numizmats @ 21.02.2022 15:11
Jā, ir teikusi...Es,komentārā,iepriekš,rakstīju,ka esam ilgus gadus kopā...un protams ir rutīna (lai met ar akmeni tas,kuram nav rutīnas ilgus gadus kopā dzīvojot), protams viens otru zinam līdz sīkumiem...Bet es jau centos lai tā nebūtu.... MAzas romantiskās dāvanas, pieskārieni, komplimenti, rotaļlietas gultā un seksīgs apģerbs... Un jā,gan ceļojums kāds,gan arī tikai divatā vakars.... un pat piedāvāju pieaicināt kādu trešo vai pāri,jo....(es visu saprotu,pazistam mūsu ķermeņus jau labi.... Baltmaize visiem ražotājiem ir viena krāsā, ta pat kā mēs cilvēki vienādi....bet ta maize katrama ražotajam garšo savadāk,ta pat kā sekss ar citu.... Ceru,ka saprotami izteicos... :) ) viņai pati varēja izvēlēliets ko viņa grib,kad grib un kur....tikai daram to kopā
Bet daudz ko no manam fantāzijam piepildīja ar citu....To es nevaru piedot,aizmirst....ne jau to,ka cits daikts bija viņā
A ja īsumā, tad darīja to lai sajūstos sieviete.....
Numizmats @ 21.02.2022 15:49
Tieši manas domas....esmu noguris, tikai es cenšos....
Bet sūtīt citam savus kailfoto....runāts par baudu...vai kā un kur varētu drāzties....ar citu - viņai tas ok.... ar manim par seksu parunāt nevar....kad prasu ko gribētu vai kā labāk,vai ta vai šita ir labi....neko nesaka...
bet galvenais iemesls bija,jo gribēja sajūsties kā sieviete....
Beigās es esmu muļķis....
Lula @ 21.02.2022 16:17
Varbūt kaut kas trūka nevis tieši seksuālā ziņā, bet vienkārši, ikdienīšķā. Sarunas, savstarpēja sapratne. Sievietei (un gan jau arī vīrietim) līdz ar patiesas draudzības pazušanu var pazust arī dzirkstele.
Annija35 @ 21.02.2022 16:21
Ja viens ir gatavs ieguldīties attiecību attīstībā,bet otrs nē,tur nekas labs nesanāks.
Numizmats @ 21.02.2022 16:23
jā,noteikti esmu palaidis kaut ko garām...es atzīstu,ka es esmu vainigs....
Bet tā sarakste,tas sarunas ar citu....man vienmēr atbildēja,ka nemāk runāt, nav viņa tāda runātāja....
Bet kas tur tikai apspriests sarakstē-gan ikdiena, gan to ko grib seksuāli....tas nereāli sāp...man tik bija atbilde,ka nemāk runāt....
Trakakais mans pašlepnums ir nereāli aizskarts,bet es viņu MĪLU....
Sievietes grib lai vīriets visu laiku kļūst labāks - vairāk pelna, dzīves mērķi, izagusme, fiziskais.Penelope7 @ 21.02.2022 18:00Padomā vai neesi mainījies pa šiem 12 gadiem, vai nav mainījusies izturēšanās, attieksme, uzvedība utt. Iespējams, ka viņa vairs tevī neredz to cilvēku, kuru iepazina. Varbūt, ka viņa tev teica, kas neapmierina, bet tu neklausījies viņā vai necenties ko mainīt.
Aldis15 @ 21.02.2022 18:03Sievietes grib lai vīriets visu laiku kļūst labāks - vairāk pelna, dzīves mērķi, izagusme, fiziskais.
Sievietes grib lai vīriets visu laiku kļūst labāks - vairāk pelna, dzīves mērķi, izagusme, fiziskais.
Nav piķis - nav lovesPenelope7 @ 21.02.2022 18:05
Nav runa par izaugsmi, bet par to, kas ir cilvēkā iekšā. Attieksme pret otro pusīti, skatieni, pieskārieni, vārdi, darbības utt..
Penelope7 @ 21.02.2022 18:00Padomā vai neesi mainījies pa šiem 12 gadiem, vai nav mainījusies izturēšanās, attieksme, uzvedība utt. Iespējams, ka viņa vairs tevī neredz to cilvēku, kuru iepazina. Varbūt, ka viņa tev teica, kas neapmierina, bet tu neklausījies viņā vai necenties ko mainīt.
Penelope7 @ 21.02.2022 18:05
Nav runa par izaugsmi, bet par to, kas ir cilvēkā iekšā. Attieksme pret otro pusīti, skatieni, pieskārieni, vārdi, darbības utt..
Aldis15 @ 21.02.2022 18:06Nav piķis - nav loves
Numizmats @ 21.02.2022 18:16
Hm, mēs visi maināmies.... Vai tad nē? Varu likt roku uz sirds, uz slikto pusi neesmu... Varbūt viņa ir mainījusies.... Un vairs nevar saņemt kaut ko no manim ko pati vēlas... To es nezinu....
Numizmats @ 21.02.2022 18:16
Hm, mēs visi maināmies.... Vai tad nē? Varu likt roku uz sirds, uz slikto pusi neesmu... Varbūt viņa ir mainījusies.... Un vairs nevar saņemt kaut ko no manim ko pati vēlas... To es nezinu....
blacke @ 21.02.2022 19:34Ja tava sieviete tev nevar pateikt kāpēc tevi krāpa, diez vai atradīsi atbildi forumā.
Numizmats @ 21.02.2022 19:47
Es jau rakstīju, ka viņa ir nosaukuši savus iemeslus...
Vispār topika jautājums bija kāpēc citas sievietes krāpj? Iemesli? Vai to var piedot....?
Numizmats @ 21.02.2022 19:47
Es jau rakstīju, ka viņa ir nosaukuši savus iemeslus...
Vispār topika jautājums bija kāpēc citas sievietes krāpj? Iemesli? Vai to var piedot....?