Stipra sieviete

Reitings 2189
Reģ: 28.04.2019
Kura esiet jūs? Stipra sieviete vai vairāk vecmodīga sieviete, kurai ir nepieciešama vīrieša roka&nauda?
13.02.2022 17:14 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Kaut kur piekrītu Karlsonei.
Tāda iekšēja sajūta ir spēcīgāka par naudas maisu. Stipra sieviete spēj pieņemt lēmumus, patstavet par srvi, iziet caur grūtībām, gana stipra un pašapzinīga.
Pa 950 var ļoti ok dzīvot, ja pieņemsim dzīvoklis 350 eiro, pārtika 250 eiro, paliek pāri 400 eiro kā kreditu segšanai par studijām, sev apģērbam, izklaidei, transportam, sadzīves precēm.
Ja neesi vairākos simtos sagrābies kredītus, piemēram auto utml., un neperc sev katru mēnesi drēbju kaudzes un bieži neapmeklē restorānus, tad ļoti ok.
Vidējā alga LV ir ok, tikai to vidējo nebūt ne daudzi pelna, jo ir liela plaisa starp lielo algu saņēmējiem un mazo algu
15.02.2022 05:46 |

Reitings 418
Reģ: 16.03.2016
Tu dzīvoji kopmītnēs? Kopmītnes rīgā ir 240 vai 300 par istabu. Un nav jāmaksā komunālie? Maģistrs? Tev vecāki labi pelnīja ja apmaksāja tev gan universitāti gan varēja tevi 100 % uzturēt kamēr mācījies, ja nav nedz studiju nedz studējošo kredīta.
Man gan vajadžētu kādus 5 tūkstošus lai man pietiktu vienai pašai.

Kadā pasaulē Tu dzīvo? Manā laikā kojas maksāja zem 40 latiem mēnesī. Protams, savu personīgo istabu par tādu cenu nedabūt. Un esi dzirdējusi par tādām lietām kā stipendijas un darbs?
Drīkst jautājumu?
Cik maksa tavs telefons, cik tavs dators, cik maksaja pēdējās 3 ceļazīmes, cik tavi zābaki, cik ziemas mēteis, cik siltākais un labākais džemperis?

Tās nav lietas, kas jāpērk katru mēnesi, no katras algas.
Acīmredzot kārtējais trollis nevar nomierināties.
15.02.2022 08:52 |

Reitings 1733
Reģ: 19.05.2016
Santa1992 @ 14.02.2022 15:52
.Putns - paskaties kāda ir Latvijas vidēja alga. Ne, visi nevar sevi puslīdz normāli nodrošināt. Neatkarība ir krietni vairāk spēka pazīme nekā empātija.

es nesaprotu, kāpēc ir konstanti jāpiemin "valsts vidējā alga", kad runa ir par personisku pieredzi? Man nav "valsts vidējā alga" un es varu atļauties dzīvot viena. Bet es arī piekrītu, ka tikai tas vien mani neparadara par "stipru sievieti", tā ir absurda loģika.
15.02.2022 12:08 |

10 gadi
Reitings 2858
Reģ: 29.01.2009
Stipra sieviete.
Viss, ko esmu sasniegusi, viss, kas man pieder ir ticis sasniegts manas pašas spēkiem.
Izņemot jaunā Oral-B io9 zobu birste. Tā bija dāvana Ziemassvētkos 😂
15.02.2022 21:35 |

Reitings 235
Reģ: 16.08.2017
Šeit jau ļoti atkarīgs no tā kāda ir pati sieviete. Un ko vēlas viņa pati. Lai gan, katrai sievietei ir jaatrod,tas ko viņa vēlās darīt un kas tiešām sagādā prieku. Ja par šo darbu viņa priecājās un ir apmierināta, var būt arī laba mamma, sievišķīga. Es noteikti nevēlos izdzīvot kopā esot ar vīrieti, tad labāk izdzīvoju viena pati, tas man labāk sanāks vienai. Viņam ir jāpalīdz. Un savu naudu es noteikti vēlētos tērēt pārsvarā sev, kādām skaistām mājas lietām. Es zinu, kā ir strādāt līdz nav spēka, esi nikna uz visu planētu, jo tas nogurdina. Protams, esot Latvijā diemžēl ir grūti būt laimīgai sievietei. Ne visi spēj atrast darbu ar kuru varētu nopelnīt labi un justies labi. Man šķiet, ka visam jābūt balansā. Mums ir jābūt vājam, lai vīrietim ir vieta, kur mums blakus izaugt un būt tam varonim un spēcīgajam. Bet dzīvē ir ļoti dažādas situācijas, dažādi ģimenes modeļi, dažādas sievietes un tās ir okey.
15.02.2022 22:11 |

Reitings 30
Reģ: 15.02.2022
Stipra sievietei vajag visu mācēt, zināt, spēt, bet Nedod’Dies’ visu pašai darīt.
15.02.2022 22:19 |

Reitings 1126
Reģ: 15.02.2022
Skumjā realitāte, ka Latvijā sieviete skaitās stipra, ja pati spēj sevi nodrošināt..
16.02.2022 00:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits