Ar nepilngadīgajiem attiecības neveido
ejtunahuj @ 13.02.2022 16:45
Vīrieša? atvainojos ko? :D
Lalooo @ 13.02.2022 18:44Lauma, a kur pazuda tas mākslinieciskais vīrietis, ar izpuvušajiem zobiem, kuram Tu skatījies dibena caurumā? Cietumā?
creamy80 @ 13.02.2022 19:13Spiežiet report šiem diviem profiliem! Cik var stulbības rakstīt? ?
Kā jau tev teica - atslēdz sev internetu! Orgasmu no tā gūsti izveidojot 10 stulbas diskusijas? Vai arī esi garīgi nelīdzsvarots cilvēciņš?!ejtunahuj @ 13.02.2022 19:19
kāpēc tu mani aizvaino? ;(
ejtunahuj @ 13.02.2022 19:43
? kāpēc tu mani sāpini?
Nestandarta, tāpēc ka sievietes nekad nemīl vīrieti tā pat vien...Klīrīgā @ 13.02.2022 20:34Nestandarta attiecības, bet no otras puse mēs zinām, ka īstai, patiesai un neviltotai mīlestībai nav vecuma...Svarīgi, ka vīrietis būdams gados jaunāks apzinās atbildību un ir gatavs uzņemties rūpes par ģimeni
Un re kā Tu uzreiz izcēli sieviešu prioritāti :) - "rūpēsies par ģimeni" Tev nav prioritāte viņa tvirtais augums un labi stāvošais loceklis.Klīrīgā @ 13.02.2022 20:34Nestandarta attiecības, bet no otras puse mēs zinām, ka īstai, patiesai un neviltotai mīlestībai nav vecuma...Svarīgi, ka vīrietis būdams gados jaunāks apzinās atbildību un ir gatavs uzņemties rūpes par ģimeni
Lauma07 @ 14.02.2022 08:59Brīžiem nesaprotu, kāpēc dažām meitenēm šeit parādās skaudība, ja kādai citai ir labi.
Es šobrīd jūtos laimīga, man pie sāniem ir mīlošs un gādīgs vīrietis, atbildīgs un pašaizliedzīgs tēvs manam bērnam. Tas ir tas, ko ikviena sieviete ir pelnījusi.
Vai tiešām ir meitenes, kurām skauž? Gatavas par citas laimi sūdzēties un pieprasīt profila bloķēšanu? Vai tas ir vienkāršs lauku provinciālisms un ilgstoša vīrieša deficīta pazīme?
Annija35 @ 14.02.2022 09:11
Viņs pats vēl ir bērns,kā viņš var būt tēvs tavam bērnam,ar kuru iet vienā skolā....?
Lauma07 @ 14.02.2022 09:34
16 gadus vecs vīrietis nav bērns, to taču vajadzētu saprast. Tik daudz taču runāts- neskaties pasē! Svarīgi ir, kā cilvēks jūtas, uzvedas, kāds ir viņa pasaules redzējums. Mīļotajam ir skaidri mērķi dzīvē, kas saistīti ar mūsu ģimeni, arī mūsu nu jau kopīgo dēlu, kuru viņš pieņēmis. Vasarā pēc kāzām plānojam arī kārtot oficiālo pusi, lai gan es, gan dēls var pāriet vīra uzvārdā.
Iespējams, mēs visus statusu papīrus kārtotu jau ātrāk, bet šobrīd manam vīrietim prioritāte ir 9.klases noslēguma eksāmeni, tāpēc esam atlikuši uz vasaru, kad arī pandēmija, iespējams, būs jau beigusies.