.Eksperte. @ 24.02.2022 21:35
Es nezinu kas būs un kas nebūs. Diemžēl. Es zinu tikai to, ka sliktākajā scenārijā, mūsu dienas ir skaitītas. Tapēc cenšos pieiet ar vēsu prātu, citādi, lai gan nemēdzu būt emocionāla, es visas acis izraudātu, jo karš paņem vairāk nekā jebkas cits dzīvē spēj atgriezt.
Lai visām, kurām viņu mīlētie vīrieši ir starta pozīcijās, daudz izturības. Un vīriešiem veiksme. Ne tikai Latvijā.
Ukraina ir neatkarīga valsts un viņai savi mērķi nav jāsaskaņo ar Krieviju.
Es ceru, ka tik tālu nenonāks nekad. Bet kā jūs rīkotos, ja Latvijā sāktos karadarbība? Es bez sarkasma, tiešām interesē. Šodien par to domāju un sapratu, ka neko jau īsti nevarētu izdarīt vismaz es. Radinieks ārzemēs tieši viens. Bet šaubos, ka no mazpilsētas 150 km no Rīgas es vispār tiktu uz lidmašīnu.reina @ 24.02.2022 22:28Nē, nu tajā ir arī taisnība. Ukraina tak draudzējās gan ar vieniem, gan pa kluso - arī ar otriem. Tikai NATO, tā arī pateica, ka arī ar visu konfliktu tomēr diez vai būtu stājušies. bet NATO savā teritorijā, kaimiņos nestabilai un pašcieņpilnai lielvarai, tomēr ielaida, ieročus pieņēma.
Neatceros, kāda bija tā vienošanās starp šiem visiem trim, ko Ukraina tā arī nepildīja. Parāds par gāzi miljonos jau kuro gadu tiek norakstīts.
Nu kacināja to Krieviju. Karš, protams, nav atbilde, bet nu to šizu zinot, laikam jau no spēlītēm ar uguni kaboom vien var sanākt...
Ne Krievijai, ne Rietumiem nesavtīgu interešu šai visā nav. Vispār jāsāk aizdomāties, vai ASV tagad nebūs paši gudrākie ar milzu iegūtu tirgu savai naftai, gāzei - Eiropu, jo Krievija nosankcionēta.
Bet nu jebkurā gadījumā, no diviem ļaunumiem, es personīgi arī tomēr izvēlētos rietumus, jo ar austrumiem jau pietiek sarežģītas personīgās vēstures....
Ko Krievija neitralizēja? Putins to teica? Kādā informācijas telpā jūs dzīvojat?29090 @ 24.02.2022 22:32
Tā ir tāda "es esmu neatkarīga sieviete un pati izlemju, ko man darīt!!!" replika, kas ar reālo politiku un militāro stratēģiju nekā nav saistīta. Paskaties, cik ātri Krievija neitralizēja Ukrainas militāros spēkus. Ukrainai nekad nebija nekādu izredžu, un nekāds NATO, nekāds ASV neies viņiem palīdzēt (un būtu bijis ļoti naivi gaidīt, ka tas notiks). Jā, ~ideālā pasaulē~ Ukraina var uzcirst asti un pateikt Krievijai - ko gribu, to daru. Bet politiķim ir jābūt pilnīgam idiotam un tautas nodevējam, lai tā reāli rīkotos.
krixis3 @ 24.02.2022 22:38Es ceru, ka tik tālu nenonāks nekad. Bet kā jūs rīkotos, ja Latvijā sāktos karadarbība? Es bez sarkasma, tiešām interesē. Šodien par to domāju un sapratu, ka neko jau īsti nevarētu izdarīt vismaz es. Radinieks ārzemēs tieši viens. Bet šaubos, ka no mazpilsētas 150 km no Rīgas es vispār tiktu uz lidmašīnu.
Varētu mēģināt ar auto kaut kur bēgt, bet kur? Ar Diviem maziem bērniem. Kaut kur ellē ratā skriet, ja arī apkārt karadarbība.
Bunkura nav. Vienīgi ja vīrs kā zemessargs kaut ko pateiks, ko citi nezina.
Līdz ar to es sapratu, ka vienīgais ko varētu darīt, doties uz vīra vecāku lauku māju mežmalā, lai visi kopā kaut ko domātu. Un tāpēc cenšos arī šobrīd sevi neuzvilkt un ne stresot pirms laika, jo kā būs tā būs un cerēsim uz Mieru drīzumā.
krixis3 @ 24.02.2022 22:38Es ceru, ka tik tālu nenonāks nekad. Bet kā jūs rīkotos, ja Latvijā sāktos karadarbība? Es bez sarkasma, tiešām interesē. Šodien par to domāju un sapratu, ka neko jau īsti nevarētu izdarīt vismaz es. Radinieks ārzemēs tieši viens. Bet šaubos, ka no mazpilsētas 150 km no Rīgas es vispār tiktu uz lidmašīnu.
Varētu mēģināt ar auto kaut kur bēgt, bet kur? Ar Diviem maziem bērniem. Kaut kur ellē ratā skriet, ja arī apkārt karadarbība.
Līdz ar to es sapratu, ka vienīgais ko varētu darīt, doties uz vīra vecāku lauku māju mežmalā, lai visi kopā kaut ko domātu. Un tāpēc cenšos arī šobrīd sevi neuzvilkt un ne stresot pirms laika, jo kā būs tā būs un cerēsim uz Mieru drīzumā.
Liizha1 @ 24.02.2022 22:53
Man ar nav ne jausmas. Man ir maz bērns, dzīvnieki. Es brauktu lkm uz laukiem un brīdī, kad tuvojas kkāda armija - vnk bēgtu uz mežu. Bet tas būtu pilnīgā pakaļā.. es joprojām nespēju līdz galam salikt šo kopā 21. gs
Jacqueline @ 24.02.2022 23:13Nedomāju, ka mēs esam kādam baigi vajadzīgi. Bet dzīvos-redzēs.
Jacqueline @ 24.02.2022 23:13Nedomāju, ka mēs esam kādam baigi vajadzīgi. Bet dzīvos-redzēs.
Jurmalu jau viņi uzskata par savu pilsētu, krievu krējumam jau baigi patīk. Eiropeiska vide, visi runā krieviski. Vsjo v shokoladze.Sisenis @ 24.02.2022 23:16
Krievijai vilinoša ir Baltijas jūra.