Jacqueline @ 13.02.2022 02:21Instagramā konts @montatalkssecturity stāsta par aktuālo tēmu, tiem, kas ir tēmā - noteikti pačekojiet :)
Jacqueline @ 24.02.2022 11:51
Un visi krievi iet karā, tas ķipa esot gods un lepnums pārstāvēt savu zemīti. Kontaktējos ar krieviem ikdienā un, ja runa ir par politiskajiem uzskatiem, tur ir galīgs ķīselis-pārmazgātas smadzenes?
IceCream @ 24.02.2022 12:22
Nav tā. Es sekoju instagram kādiem padsmit krievu kontiem, pārsvarā intelektuāliem cilvēkiem. Ir dažas kosmētikas blogeres, kurām vissvarīgākais likās jaunie pači zem acīm no rīta. Tomēr visvairāk mani priecē tie visi pārējie, kas šorīt nosoda šo rīcību un vēlas mieru. Tam parastajam krievu cilvēkam šobrīd tāpat rūp sava ikdienas parastā dzīve, kārtība, nevis kaut kāds mistisks haoss, kur Putins velk valsti. Baigi viņiem gribas savas dzīvības ziedot? Nē.Nu neredz viņi pamatu nekādai iebrukšanai šobrīd.
Es ticu, ka vienīgā iespēja, diemžēl, šo visu apstādināt ir tikai pašas krievu tautas rokās, ja viņi saceltos un nomestu to idiotu nost. Kaut gan reāli tas īsti nav.
Un otra lieta, diemžēl krievu tauta, neskatoties uz lielu daudzumu inteliģences un saprāta, ir otra puse - baigās masas, kam tā visa pietrūkst. Tas kaut kāds slāvu mežonīgums, ko it kā civilizācijas normas satur kopā ikdienā, bet krīzes apstākļos tas viss nāk ārā. Līdz ar to savaldīt un noturēt viņus kopā var tikai ar dzelzs roku, kā tas gadsimtu gaitā ir pierādījies.
IceCream @ 24.02.2022 12:22
Nav tā. Es sekoju instagram kādiem padsmit krievu kontiem, pārsvarā intelektuāliem cilvēkiem. Ir dažas kosmētikas blogeres, kurām vissvarīgākais likās jaunie pači zem acīm no rīta. Tomēr visvairāk mani priecē tie visi pārējie, kas šorīt nosoda šo rīcību un vēlas mieru. Tam parastajam krievu cilvēkam šobrīd tāpat rūp sava ikdienas parastā dzīve, kārtība, nevis kaut kāds mistisks haoss, kur Putins velk valsti. Baigi viņiem gribas savas dzīvības ziedot? Nē.Nu neredz viņi pamatu nekādai iebrukšanai šobrīd.
Es ticu, ka vienīgā iespēja, diemžēl, šo visu apstādināt ir tikai pašas krievu tautas rokās, ja viņi saceltos un nomestu to idiotu nost. Kaut gan reāli tas īsti nav.
Un otra lieta, diemžēl krievu tauta, neskatoties uz lielu daudzumu inteliģences un saprāta, ir otra puse - baigās masas, kam tā visa pietrūkst. Tas kaut kāds slāvu mežonīgums, ko it kā civilizācijas normas satur kopā ikdienā, bet krīzes apstākļos tas viss nāk ārā. Līdz ar to savaldīt un noturēt viņus kopā var tikai ar dzelzs roku, kā tas gadsimtu gaitā ir pierādījies.
Avene789 @ 24.02.2022 13:42Posts nāks pār visiem jo cilvēki ir atkrituši no Dieva. Tas ir pravietots bībelē. ? Dievs aicina atgriezties visus un katru, nožēlot grēkus.
Nav tikai Krievija tik melna, kā to mālē. Atcerēsimies, ka arī ASV ir devusies "miera operācijās" un ko tas panāca.
kacinājusi? 😀 Tāpēc, Krievija uzbrūk Ukrainai. Nu nevajag tak.. nelaiž Eiropā,jo ebrejs. Krievi iebrūk Ukrainā, dēļ Nato utt.GhostGG @ 24.02.2022 15:23
+++
Beidzot kāds arī šo pateica. Cilvēkiem vnk ir tik ļoti liels naids pret Krieviju, ka tas pilnīgi ir aizmālējis acis un nespēj skaidri domāt. NATO ar savu bāžu izvietošanu gadiem ir kacinājuši Krieviju un rezultāds, kas nobrīd notiek, ir pilnīgi likumsakarīgs. Un, es pat uztrikstēos teikt, ka šāds plāns ir bijis jau no sākta gala.