Mierz @ 30.03.2022 22:25Tik interessanti, ka privāti man jau daudzas meitenes raksta ka piekrīt tam ko rakstu :) arī dažas, kas pašas piedālās šajā diksusijā un tēloja heiteres
Šeit kāds konkrēts ono sadzēries sikspārņu tinktūru sācis fantazēt kā Kivicu Liene, pastkastīte man tik pilna, visi tā raksta 😂😂😂😂😂
Mierz @ 30.03.2022 22:29
Es tev varu screenshot atsūtīt ja netici ;)
McSara @ 30.03.2022 22:27Šeit kāds konkrēts ono sadzēries sikspārņu tinktūru sācis fantazēt kā Kivicu Liene, pastkastīte man tik pilna, visi tā raksta ?????
Mierz @ 30.03.2022 22:30
Ok, iedod savu nr, atsūtīšu whatsapp
Mierz @ 30.03.2022 22:30
Ok, iedod savu nr, atsūtīšu whatsapp
tieši to pašu nodomāju. Jūs man esat sasūtījušas tik daudz vēstulītes, bet atbildēšu vēlāk vakarā vai rīt. 😁McSara @ 30.03.2022 22:27Šeit kāds konkrēts ono sadzēries sikspārņu tinktūru sācis fantazēt kā Kivicu Liene, pastkastīte man tik pilna, visi tā raksta ?????
Man padodas ierēkt par debīliem cilvēkiem, ar aprobežotu viedokli un skatīties kā vini ar putām uz mutes mēgina kaut ko asprātīgu pateikt pretī, bet nou wēj, nat tudēj
Dzidra Zupa @ 30.03.2022 22:30
Jā, jā. Uz vēstulēm atbildēs mazliet vēlāk, kad atgriezīsies no brauciena ar balto Škodu! ?????
Ļenkas istabas biedrs no Ģintermuižas! ?
tu tiešām nesaproti, ka par tevi te visi rēc, jo tā kā asprātīgi nesanāk, arī ne gudri pievērst uzmanību, tad centies izlīst ar trulumu.
Mierz @ 30.03.2022 22:39
Tu tiešām nesaproti ka es ierēcu un jau dazu lpp garumā necenšos vairs Neko ne pateikt, ne pierādīt jo vnk nau verc, ne tā auditorija...mēģināju bet ātri sapratu ka nop, nebūs, te ir pārāk intelekta neskarta auditorija.
šitam Maška gan jau arī atsukājusi. Baumo, ka viņam ir vesela sekta, kur sievietes appuišo šamējo. Zinot viņa slimos uzskatus un fanātiskos sekotāju pūļus, es pat nebrīnos, ka tā ir taisnība.Dzidra Zupa @ 30.03.2022 22:38mierZ, tu pazīsti šo personu?
Mierz @ 30.03.2022 22:35Interesanti, kapēc par Zedelnskiy netaisa dziesmas? Pat paši ukraine....
https://www.youtube.com/watch?v=gq1sVbQJQR0
Bjork @ 30.03.2022 22:43šitam Maška gan jau arī atsukājusi. Baumo, ka viņam ir vesela sekta, kur sievietes appuišo šamējo. Zinot viņa slimos uzskatus un fanātiskos sekotāju pūļus, es pat nebrīnos, ka tā ir taisnība.