Zinna @ 15.03.2022 09:20Kaut kā negribas ticēt, ka Ķīna palīdzēs Rus. Tai visādā ziņā ļoti izdevīgs Krievijas sabrukums.
skar jau, cenas ir augšā.Mezavavere @ 15.03.2022 11:15Sis viss karsh Baltijas valsts neskars?
man opis bija izsūtīts, jo bija robežsargs. Atbrauca atpakaļ ar veselības problēmām. Bet vismaz ārā tika.Bjork @ 15.03.2022 10:17
Kā pierāda, ka Ķīna nezināja par iebrukumu, tad skaidrs, ka par eksperti, kas specializējas Ķīnas un krievijas politikā, neko nesaprot un nezin. Es ceru, ka neies palīgā, es ļoti ceru.
Es esmu piekususi raudāt, pārdzīvot (cik patmīloši, manas bēdiņas salīdinājumā ar jebkura ukraiņa sāpēm un ciešanām, ne?), par to, kas notiek Ukrainā. Jā, es gribu, lai krievija kā valsts izjūt savas rīcības sekas. Ne tikai par Ukrainu, bet arī par latviešiem, kam nācās piedzīvot Sibīriju, piedzimt tur un būt "Padomju savienības ienaidniekiem".
Man neviens no maniem vecākiem netika nosūtīts, jo kaimiņš "it kā" nostučījis vienkarši, kas nākot sarkanajiem utainiem, kļuva par nevēlamiem ienaidniekiem, daļa bija cīnījusies par Latvijas brīvību, daļa ieņēma amatus, kad neatbilda ar utaino iedeoloģiju.
Un apbrīnoju to sievieti, kas iznāca vakar 1 krievijas kanāla tiešraidē, kuru noteikti pec tam tā nodauzīja un sacepa nepieskaitāmības vēsturi.
te drizak domaju vai nebumordes.Liveandletlive @ 15.03.2022 11:34skar jau, cenas ir augšā.
Bjork @ 15.03.2022 10:17
Kā pierāda, ka Ķīna nezināja par iebrukumu, tad skaidrs, ka par eksperti, kas specializējas Ķīnas un krievijas politikā, neko nesaprot un nezin. Es ceru, ka neies palīgā, es ļoti ceru.
Es esmu piekususi raudāt, pārdzīvot (cik patmīloši, manas bēdiņas salīdinājumā ar jebkura ukraiņa sāpēm un ciešanām, ne?), par to, kas notiek Ukrainā. Jā, es gribu, lai krievija kā valsts izjūt savas rīcības sekas. Ne tikai par Ukrainu, bet arī par latviešiem, kam nācās piedzīvot Sibīriju, piedzimt tur un būt "Padomju savienības ienaidniekiem".
Man neviens no maniem vecākiem netika nosūtīts, jo kaimiņš "it kā" nostučījis vienkarši, kas nākot sarkanajiem utainiem, kļuva par nevēlamiem ienaidniekiem, daļa bija cīnījusies par Latvijas brīvību, daļa ieņēma amatus, kad neatbilda ar utaino iedeoloģiju.
Un apbrīnoju to sievieti, kas iznāca vakar 1 krievijas kanāla tiešraidē, kuru noteikti pec tam tā nodauzīja un sacepa nepieskaitāmības vēsturi.
te drizak domaju vai nebumordes
Anchuk @ 15.03.2022 12:46
nevar zināt kas Utainajam prātā ienāks.
Teorētiski mēs esam NATO ,kas būtu mierinājums . Bet, ja metīs bumbu virsū, neviens nepaspēs atskriet palīgā, noslaucīs mūs līdz ar zemi.
neatceros, kurš teica un kur dzirdēju, bet sacītais bija, nezinu, kāds būs 3. Pasaules karš, bet zinu, ka 4.Pasaules karš būs karošana ar akmeņiem un nūjām.McSara @ 15.03.2022 12:48
Tad tas būtu oficiāls trešais pasaules karš un tad jau vairs nav nozīmes nekam! Tad mums visiem ir vienkārši kirdik
neatceros, kurš teica un kur dzirdēju, bet sacītais bija, nezinu, kāds būs 3. Pasaules karš, bet zinu, ka 4.Pasaules karš būs karošana ar akmeņiem un nūjām.
Dola @ 15.03.2022 13:20
Man liekas to pats putins ar teica..
Zinna @ 15.03.2022 09:20Kaut kā negribas ticēt, ka Ķīna palīdzēs Rus. Tai visādā ziņā ļoti izdevīgs Krievijas sabrukums.
Dola @ 15.03.2022 13:20
Man liekas to pats putins ar teica..
ceru, ka kritīs no savu biedru rokas, ar nodevībuMcSara @ 15.03.2022 13:28
Domājams, Putins līdz 4.pasaules karam diez vai izdzīvos, līdz tam viņš būs noindets! Neticu, ka viņš ilgi sēdēs savā tronī, daudz par daudz izlika likmes!
Bjork @ 15.03.2022 19:22Īstā krieveļu seja tepat Latvijā
https://twitter.com/realNepareizais/status/1503759557146906626?t=2MvYXoUcK12A6nljpTdKsQ&s=19
es ceru, ka pēc šitā tomēr daļai acis atvērsies. Lai arī daļa joprojām nezinu uz ko cer.blacke @ 15.03.2022 19:23
Nācu te to pasu ielikt. Normāli uzvilka šis.
Bjork @ 15.03.2022 18:11Interesanti, kāda attieksme viņam ir pret saviem bērniem, visu mūžu viņi nebūs spējīgi slēpties. Tēva nodarījums cilvēcei pārak liels, lai norobežotos. Katrs vāciets nesa Hitlera krustu, kuru vienoja tik kopēja tautība, vai radniecīgas sekas nošķirt vienam no otra, pasaules tolerance ir spējīga uz to?
Minelūše @ 15.03.2022 19:38
Man tas pats ienāk prātā. Putinam tak ir pāris pieaugušas meitas, manuprāt. Vai tiešām viņas atbalsta tēva vājprātu?