Miuce @ 10.03.2022 10:49Strādāju pirms kovida daudzus gadus tūrisma sektorā. Katrā tautībā esmu sastapusi gan jaukus, gan neciešamus klientus. Par ukraiņiem diemžēl varu pateikt tikai to, ka labāk viņus redzēju ejam, nevis nākam. Un 8 gadu garumā tie bija 100% visi sastaptie. Identiskas atsauksmes nāca no viesnīcu administratorēm, kurās tika izmitinātas grupas. Lecīgi, rupji, konfliktus meklējoši, iedomīgi, netīrīgi. Latvijas viesnīcās mūžīgā prostitūcijas problēma, brauca bariem kā tūristes, nodarbojās ar prostitūciju, recepcija cauru dienu klientus dzenāja. Savukārt vīrieši uzmācās, palaida rokas. Jūs tūlīt teiksiet, ka tādi ir arī briti un krievi, bet diemžēl ukraiņi 100% visi bija tādi, briti un krievi dažreiz. Un tie nebija oligarhi, bet gan parastais vidusslānis.
Neesmu krieviete un nekādu propagandu nelasu, bet bēgļu uzņēmējām iesaku būt uzmanīgām. Ja man būtu brīvas telpas, es tur labāk redzētu tos melnādainos, kas bija Muceniekos, nevis Ukraiņus. Ceru, ka forumniecēm ir citāda pieredze, es te tikai atstāstu savu un bijušā darba pieredzi.
Par latviešu un poļu sievietēm, arī ne to labāko runā vācieši Vācijā…
29090 @ 10.03.2022 11:23
Pastāsti, ko :D
Es no britiem esmu dzirdējusi 50/50 - gan to, ka latvieši ir daudz patīkamāki cilvēki par poļiem, kas bieži var būt rupji, gan arī tieši pretējo, ka no Polijas uz Lielbritāniju brauc daudz labāks kontingents nekā no Latvijas, kas esot pilnīgs vāks.
Un daudzu acīs latvieši tie paši slāvi vien ir.
Poļi vienmēr kopā, ja vienu abižosi, viņi visi sitīs pretī.
Latvieši dalās, ir, kas izdzirdot latviešu valodu, sāks runāt citā valodā savā starpā, lai tik neuzzinātu, ka latvietis vai arī gluži pretēji. 50/50 ir kas palīdzēs, ir, kas redzēs tikai konkurentu otrā latvietī.
manliekas ka no padomju laikiem.Khali @ 10.03.2022 12:07
Šis ir tieši tas, ko es tikko arī rakstīju.
Un es reāli nekad neesmu sapratusi, kāpēc poļi var būt tik saliedēti, bet latvietis labāk noindēs otru latvieti, nekā pietuvosies kaut nedaudz.
No kurienes reāli nāk tāda naidīga mentalitāte?
Khali @ 10.03.2022 12:07
Šis ir tieši tas, ko es tikko arī rakstīju.
Un es reāli nekad neesmu sapratusi, kāpēc poļi var būt tik saliedēti, bet latvietis labāk noindēs otru latvieti, nekā pietuvosies kaut nedaudz.
No kurienes reāli nāk tāda naidīga mentalitāte?
Poļi likās arī ļoti skopi (īpaši nedalās ar to kas viņiem ir) un vēra daudz intrigas par visu un visiem.
29090 @ 10.03.2022 11:23
Pastāsti, ko :D
Es no britiem esmu dzirdējusi 50/50 - gan to, ka latvieši ir daudz patīkamāki cilvēki par poļiem, kas bieži var būt rupji, gan arī tieši pretējo, ka no Polijas uz Lielbritāniju brauc daudz labāks kontingents nekā no Latvijas, kas esot pilnīgs vāks.
Un daudzu acīs latvieši tie paši slāvi vien ir.
vivii @ 10.03.2022 12:53
Pirmkārt, vāciešiem polietes un latvietes asociējas sextūrismu un bordeļiem. Jā, daudzi vācieši izmanto bordeļus un par to nekaunās, tāpēc zin kādas dāmas tur strādā.
Otrkārt, ar polietēm ir tā, jā viņas ir strādīgas, bet mēdz zagt, lamāties un izraisīt konfliktus.
Latvietes ir slinkas, vienmēr grib izdarīt mazāk un saņemt vairāk - šo esmu dzirdējusi no vāciešiem.
No savas pieredzes, es vairs neeju uz poļu veikalu :D jo tur tiešām visi bļaustās un lamājas tā ka riebjas :D
Par latviešiem, īsumā, atbrauc uz Vāciju un domā, ka visu noliks pie kājām, mūžīgi neapmierināti ar vācu likumiem, vienmēr uzskaita, ka redz Latvijā var šito, to, bet Vācijā nevar. Kad saku, ja jau tik slikti, ja jau tā riebjas te viss, ko nebraucat atpakaļ - klusē…
Vēl man nepatīk latviešu nepieklājība (gan te uz vietas, gan LV) mūžīgi prasīt - nu kā tu tur Vācijā dzīvo, cik pelni, kur strādā, cik un ko maksā utt.
Tie ir pirmie jautājumi , kad kādu satiec vai iepazīsties, piemēram, mani tas nekad nav interesējis un nekad neinteresēs!