Shadysunny @ 09.03.2022 22:46https://twitter.com/Ukraine/status/1501635351965798402?s=20&t=8YY6Ejb2Ou_wdUtJpZT2uw
Utainie okupanti ??
Vakarkleita @ 10.03.2022 07:50Sveikas.
Esmu jau 26.02 aizpildijusi pieteikumu kad begli vares dzivot pie mums… man pazinu loka aizpildija kādas 4 gimenes ko zinu.
Kapec visiem saka ka nav kur palikt, ja nevienam nezvana un nesūta uz mājām?!
Majas manuprat dzivot ir labāk. Tomer viss gaišs, silts, ediens… un cilveki ar ko parunāt. ?
Varbūt kada zina kā notiek tā dalisana uz ģimenēm?!
Esam Pierīgas gajonā.
Bjork @ 10.03.2022 08:20Man mamma arī aizpildīja, neko neesmu dzirdējusi, ka būtu zvanījuši, pilsētas, rajona centrs.
Vakar vīrene zvanīja uz viņu lauku pagastu daļa bēgļi iedalīti, no Donbasa, tjipa, ka gribējušas ukrainietes Bausku, nav apmierinātas, ka lauki, izvelīgas, uzmalējušās kā Lieldienu olas, riebīgas un piebilde, laikam jau ne par velti viņi tur dabūjuši. Es nesaprotu, tur notiek kāda propoganda tagad? Ea skaidroju, ka Donbassā pārsvarā krievi dzīvo un ka tie nav īstie ukraiņi, tad sākās, a es zinu vienu ukraini, kas dzīvo pagastā, slinks, ja ne sieva tad... es biju atkal šokā.
Pie tam šie pirmie bēgļi mazāk izjuta karu, bēga uzreiz, bet otrajā vilnī būs mazāk aizsargātie, bez paziņām ārzemēs, bez naudas, bez nekā un uz savas ādas jau izjutuši reālu karu.
Annija35 @ 10.03.2022 09:07
Man kolēģei draudzenei bij saskarsme tieši ar tiem pirmās dienas bēgļiem,kas nepiedzīvoju,to visu,kas notiek šobrīd Ukrainā.
Esot bravūrīgi un neapmierināti,ka esot izmitināti kkādā vienkāršā viesnīcā,lētais gals utml.,tusētāji un haļavšiki esot.
Es šokā klausījos visu.
Annija35 @ 10.03.2022 09:07
Man kolēģei draudzenei bij saskarsme tieši ar tiem pirmās dienas bēgļiem,kas nepiedzīvoju,to visu,kas notiek šobrīd Ukrainā.
Esot bravūrīgi un neapmierināti,ka esot izmitināti kkādā vienkāršā viesnīcā,lētais gals utml.,tusētāji un haļavšiki esot.
Es šokā klausījos visu.