Bjork @ 26.02.2022 01:57Palikt un cīnīties, tas ir goda jautājums, smags, bet goda. Vienmēr visur būs ne tikai zema IQ pārstāvji, bet arī gļēvuļi. Interesanti, ko darītu Latvijā esošie krievi, kas atrodas dienestā Valsts policijā un katru gadu apmeklē 9.maijā Uzvaras pieminekli. ?
No Ukrainas vīriešus nemaz nelaiž ārā. Nedrīkst pamest valsti.
Jacqueline @ 26.02.2022 00:25Ukrainā šobrīd nedrīkst izbraukt no valsts vīrieši vecuma grupā 18-60. Ja vajadzēs, karā jāiet būs visiem. Viņi netaisās padoties un pagaidām saka, ka turās un atkaujās. Redzēsim kā vēl viss eskalēsies. Bet cerams nebūs gadu-gadiem ilgas kaujas un nemieri??
Zinna @ 26.02.2022 10:11Iegāju FB, ziņās paskatījos komentārus. Tostarp arī latviešu sievietes, raksta, ka aizstāvības Putinam un, ka Ukrainu vada klauns un narkomāns (putina retorika). Koa?
ņemot vērā kā viņi krīt, diezgan skaidrs, ka tie nav rūdīti kaujinieki. Gan jau saprot, ka nav mācības, un daļa arī padodas/bēg pie pirmās iespējas..Silla @ 26.02.2022 10:33wtf vienīgais ko nesaprotu ir tie diversanti saka, ka ir teikts ka viņi piedalās mācībās , bla kas Tu pats neredzi kas apkārt notiek , kaaadas maaacibas. Vai arī vnk dirš
aicinu par tādām nosūtīt ziņas darba devējam. Jau divas tādas komentētājas profilu apskatot nodevu ziņas darba devējam.Zinna @ 26.02.2022 10:11Iegāju FB, ziņās paskatījos komentārus. Tostarp arī latviešu sievietes, raksta, ka aizstāvības Putinam un, ka Ukrainu vada klauns un narkomāns (putina retorika). Koa?
es daudzus jau paretināju, kad bija covid informācija, arī šajā situācijā informēju, ka visus fake news šērotājus bloķēšu un ziņošu.Shadysunny @ 26.02.2022 12:56Iegāju instagramā un paskatījos dažas krievu influenceres, ar kurām arī daža laba LV pilsone ir draugos. Reāli man ir kauns viņu vietā. Nikolas Osipovas draudzene Sofia Nikitchuk vakar bija ielaikojusi Baskova postu. Lera Zhuravlova šodien ielika storiju aizstāvot lielisko Krieviju. Reāli kauns un dusmas viņu vietā, vienkārši pretīgi cilvēki. Ja kāda zina, kur tādas var nosūdzēt, lai ieliek valsts melnajā sarakstā, lūdzu uzrakstat.
Mazaa15 @ 26.02.2022 13:10Es pareizi sapratu, ka Sofija stuzuk bēg un tiek vēl sūtītas ne glaimojoši teksti un apsaukāta? ?
protams, tie ir tie zemā IQ līmeņa cilvēki, kas tic batjkam. Gav_an arī saņem stulbus tekstus, visi ukraiņu influenceri, kas stāsta par to, kas notiek, tiek arī emocionāli sisti virtuāli. Es pat nezinu, kā pret šādu idiotismu cīnīties. 🤷♀️Dzidra Zupa @ 26.02.2022 13:19
Jā! Kaut kādas sievietes viņai arī esot uzbrukušas pie mašīnas. ?
Kā var būt tik akli cilvēki un neredzēt, kas notiek Ukrainā. Sievietes dzemdē metro stacijās kur patveras no gaisa uzlidojumiem. Drausmas. Cilvēki pamostas no sprādzienu skaņām, bumbas met uz dzīvojamajām mājām.
Shadysunny @ 26.02.2022 12:56Iegāju instagramā un paskatījos dažas krievu influenceres, ar kurām arī daža laba LV pilsone ir draugos. Reāli man ir kauns viņu vietā. Nikolas Osipovas draudzene Sofia Nikitchuk vakar bija ielaikojusi Baskova postu. Lera Zhuravlova šodien ielika storiju aizstāvot lielisko Krieviju. Reāli kauns un dusmas viņu vietā, vienkārši pretīgi cilvēki. Ja kāda zina, kur tādas var nosūdzēt, lai ieliek valsts melnajā sarakstā, lūdzu uzrakstat.
Dzidra Zupa @ 26.02.2022 13:19
Jā! Kaut kādas sievietes viņai arī esot uzbrukušas pie mašīnas. ?
Kā var būt tik akli cilvēki un neredzēt, kas notiek Ukrainā. Sievietes dzemdē metro stacijās kur patveras no gaisa uzlidojumiem. Drausmas. Cilvēki pamostas no sprādzienu skaņām, bumbas met uz dzīvojamajām mājām.
Dzidra Zupa @ 26.02.2022 13:32Skatos Twitter un Reddit lapās video, kur civiliedzīvotāji satiek Krievijas karavīrus ar tankiem, kuriem beigusies degviela. Civiliedzīvotāji prasa Krievijas karavīriem ko viņi šeit dara un kur dodas, viņu atbildes joprojām ir, ka viņi nezin kur dodas. Ēdamais beidzies, degvielas nav. ? Kaujinieki, intelekta neskartie!