Zaharova jau arī dzied citu dziesmu. Negrib gāzt Ukrainas valdību, gatavi sarunu ceļā panākt Ukrainas "neitralitāti", ko iesākumā vēlējušies panākt militāri un ka krieveļi liek būtiskas cerības uz nākamo sarunu kārtu un ka viņi nekad nav apdraudējuši un neapdraud NATO.Biete @ 09.03.2022 12:44Putinam raustās čuriņa par visu. Pietika japāņiem pieminēt Kuriļu salas, kad nupat Kuriļu salās reģistrētiem jauniem (no 01.01.2022) uzņēmumiem 20 gadu nodokļu atlaides Putins piešķir. Varēs teikt, ka redz kā viņš iegulda un investē, bet sliktais japānis grib atņemt.
Bjork @ 09.03.2022 12:55Zaharova jau arī dzied citu dziesmu. Negrib gāzt Ukrainas valdību, gatavi sarunu ceļā panākt Ukrainas "neitralitāti", ko iesākumā vēlējušies panākt militāri un ka krieveļi liek būtiskas cerības uz nākamo sarunu kārtu un ka viņi nekad nav apdraudējuši un neapdraud NATO.
Laikam ziņas nonākušas līdz putļeram. Tagad visas žurkas cenšās glābties
Ieva19 @ 09.03.2022 13:03Nopietni?
https://www.facebook.com/100064900411950/posts/331045922402086/?d=n
es ceru, ka tur nekādu darbojošos reaktoru nebija, kuriem nepieciešama dzesēšana. 😳Dzidra Zupa @ 09.03.2022 13:27
Marcipaaans @ 09.03.2022 13:39es ceru, ka tur nekādu darbojošos reaktoru nebija, kuriem nepieciešama dzesēšana. ?
ā ok, es domāju līdzīgi kā tao otrajā. Nu atslēdzot power, kupols jau nepazudīs?Dzidra Zupa @ 09.03.2022 13:52
Černobiļā joprojām ir radioaktīvie izmeši, kuri turpinās izgarot vēl 100 gadus. Stacijai uzlika miljoniem vērtu kupolu. Tāpēc tur ikdienā atradās darbinieki kuri visu procesu uzraudzīja. Ja tiks bojāts kupols, būs atkārtota radiācijas noplūde.
Bjork @ 09.03.2022 13:55Manī maldās divējādas sajūtas pret krieviem, jeb kā mēdzu nodalīt no krieviem krieveļus, bet daudzi krieveļi ir krieva ādā un ka tādu nav maz. Vandālisms ar Siguldas plakātu, posts, ka Ukrainas karogs kāpņu telpā norauts un maz Latvijā krievvalodīgo, kas putinu nosoda publiski. Kad prasīta bija, kur bija tad bija vācu inteliģence um tauta hitlera laikā, kāpēc nepretojās? Jo katrā vācietī bija mazs hitlers.
Arī ielās pat 1% neiziet, pat 0.001% krievijā.
es palasīju komentārus pie rakstiem, kur teikts, ka Barskis, Meladze, Brežņeva, Galkins, Potaps un citi nosoda krievijas rīcību un tv.ru vai kkas tur pārtrauc kaut kādu līgumu un komentāros tāds ļaunums pret viņiem, nepateicīgie, nodevēji, ka nahuj viņus nemaz nevajag, paši nožēlos.Dzidra Zupa @ 09.03.2022 13:58
Lielākā daļa krievu šobrīd uzvedas tā, it kā uz viņiem šīs sankcijas nekādu iespāidu neatstās. Tas ir tikai pagaidām. Bet kā tauta un nācija, viņa ir nožēlojama. Mediji, slaveni cilvēki krieviem stāsta kas notiek Ukrainā, kā krievi slepkavo ukraiņus, neviens netic. Makdonalds paziņo, ka iet prom no Krievijas tirgus, visi uzreiz notic un iet ieņemt rindas, lai paēst pēdējo maltīti Makdonaldā. Amorāli kropļi.
Bjork @ 09.03.2022 14:10es palasīju komentārus pie rakstiem, kur teikts, ka Barskis, Meladze, Brežņeva, Galkins, Potaps un citi nosoda krievijas rīcību un tv.ru vai kkas tur pārtrauc kaut kādu līgumu un komentāros tāds ļaunums pret viņiem, nepateicīgie, nodevēji, ka nahuj viņus nemaz nevajag, paši nožēlos.
Tā zvanīšana, atsauksmju atstāšana neko nedos viņiem. IG Potaps liek audioierakstus no krievu kareivju maridieru sarunām ar sievām krievijā. Komentāri....man glābt negribās krievijas iedzīvotājus, jo tikai paši var sevi izglābt, ja grib. Taisnība būs viņiem ļoti sāpīga. Bet citas izejas viņiem nav kā iet to skaudrāko un sāpīgāko ceļu, maksāt to cenu, ne jau par Ukrainu, bet par savu slinkumu, neizglītotību, vieglākā ceļa meklēšanu un acīmredzamā noliegšanu