joselyn @ 08.03.2022 22:52
Nav tas NATO- RU karš. Tu aizmirsti, ka Ukraina ir neatkarīga valsts, kur Krievijai nebija tiesību iebrukt.
Jacqueline @ 08.03.2022 23:01
Putins negribēja NATO pie savām robežām, tāpat arī, lai viņus iekļauj ES, tādēļ šis viss velkās jau 8-9 gadus, tagad viņam nekas cita neatlika kā iebrukt.
Jā, tas nav tiešs NATO-RU karš, bet pamatideja jau tur ir tāda.
lai aizsargātu Krieviju no kara, tajā vietā kur karš var rasties. Neatceros precīzi vairāk, bet tā Lavrovs (šķiet) teica 😁Minelūše @ 09.03.2022 00:06Ko Krievija no tā NATO tā raustās? Nu neaiztiks krievus neviens, ja paši netaisīs sūdus un nelīdīs svešās teritorijās. Tik daudz taču Putinam vajadzētu sajēgt.
viņš teica, ka uzskāka “speciālo militāro operāciju” jeb karu Ukrainā, lai novērstu jebkādu karu Ukrainā 😀Zinna @ 09.03.2022 00:16lai aizsargātu Krieviju no kara, tajā vietā kur karš var rasties. Neatceros precīzi vairāk, bet tā Lavrovs (šķiet) teica ?
joselyn @ 08.03.2022 23:24
Un sis ir tas lielakais absurds- man nepatik, ka kaiminam iet labi un man ir bail no vina jaunas draudzenes, tapec es drikatu vinam uzbrukt. Piniga h*
humānu iemeslu dēļ? Bļ*** šodien bērns nomira, jo viņam ūdens nebija ko padzerties. Humānisti..Shayk @ 09.03.2022 00:39