vivii @ 07.03.2022 17:06Īsumā, joks par to, ka Krievijā nav neviena krievu brenda, kas ražotu paketes…
“Jūs tikai iedomājieties, milijoniem asiņojošu sieviešu, kuras nevar nopirkt paketes… “
Īstenībā, šis ir traki, varēs taisīt paštaisītās paketes.
laiž, ja uzspiedīsi show details un iesi tālāk. Tikai Tevi brīdina, ka Tavus datus nozags 😀Jacqueline @ 07.03.2022 17:35
Mani nelaiž oficiālajā krievu propogandas ziņu mājaslapā?
Jacqueline @ 07.03.2022 17:35
Mani nelaiž oficiālajā krievu propogandas ziņu mājaslapā?
1) Ukraine military planning to blow up nuclear reactor in Kharkiv (as per TASS)
es jau iepriekš to ieliku. Un iedomājies, kas ar tiem cilvēkiem notiktu. Mūžam paliktu Krievijā. UA PM pateica, kas tas ir absolūts marazms kaut ko tādu piedāvāt. Gaidu, kad tās sarunas beigsies. Diez ko šodien pārrunāja…Bjork @ 07.03.2022 17:38Tikko lasīju interviju norvēģu lapā ar Norvēģijas bēgļu padomes ģeneralsekretāru, kas piedalās un piedalijies pie koridoru veidošanas un krievi gribējuši, lai koridori ved uz baltkrieviju un krieviju. Ukraina tam nepiekrita.
Jacqueline @ 07.03.2022 17:41
Par iepriekšējo bombardēšanu ar teica, ka to darīja paši ukraiņi, jo ukraina grib piesaistīt ātrāku reakciju no nato.
Tik ļoti nepaļautos Ukraiņu ziņām (konkrēti šajā gadijumā.)
Bija izpētīts šis krievu arguments un pierādījās, ka tomēr tās bija krievu raķetes, 2019.gada ražojuma, kuras Ukraiņiem nekādi nevarēja būt 🤷♀️Jacqueline @ 07.03.2022 17:41
Par iepriekšējo bombardēšanu ar teica, ka to darīja paši ukraiņi, jo ukraina grib piesaistīt ātrāku reakciju no nato.
Bjork @ 07.03.2022 17:38Tikko lasīju interviju norvēģu lapā ar Norvēģijas bēgļu padomes ģeneralsekretāru, kas piedalās un piedalijies pie koridoru veidošanas un krievi gribējuši, lai koridori ved uz baltkrieviju un krieviju. Ukraina tam nepiekrita.
Dzidra Zupa @ 07.03.2022 17:44
WTF?! Paši spridzinās, lai uz saviem cilvēkiem radiāciju laistu? ??♀️
Marcipaaans @ 07.03.2022 17:45Bija izpētīts šis krievu arguments un pierādījās, ka tomēr tās bija krievu raķetes, 2019.gada ražojuma, kuras Ukraiņiem nekādi nevarēja būt ?♀️
Jacqueline @ 07.03.2022 17:46
To pašu var teikt arī krievi. Es šajā gadijumā neredzu motivāciju to darīt krieviem.
2) There are US built biological warfare labs in Odessa and Kyiv (as per Lavrov)
krievi jau visu laiku apgalvo, ka ukraiņi paši visu bombardē un šauj uz mierīgajiem, viņi jau neko.Jacqueline @ 07.03.2022 17:41