šajā gadījumā man dusmas uz iestādēm, kas nenodefinēja fake news kā bīstamu valsts stabilitātei, sabiedrības iecietību pret šīm personām, kuras tic visām šīm muļķībām un uz sevi, kas varbūt dzirdot to sviestu, vienkārši atmeta ar roku, uzskatot, ka nav vērts ar muļķi strīdēties.Dzidra Zupa @ 25.02.2022 07:43
Tas ir briesmīgi, ka cilvēki tic Putinam un viņa pakaļlaižām nevis visas pasaules ziņām.
Palasīju komentārus zem Facebook rakstiem par Ukrainu, tik daudz cilvēku kuri netic, ka ir karš Ukrainā, tie pat nav Putina troļļu fermu darbinieki, reāli cilvēki, arī dažus latviešus manīju komentāros kuri atbalsta Putinu un tic, ka Putins šobrīd nevi karo, bet atbrīvo ukraiņus no viņu esošās diktatūras un nabadzības valstī.
Nezinu,kā ievietot bildi... Netālu no Černobiļas fiksēts paaugstināts radiācijas līmenis. Nu,vai nav idioti!? Ko pie vella viņi tur ir izdarījuši!??
Mc.Queen @ 25.02.2022 08:14
Krievi droši vien ieņēmuši Černobiļas elektrostaciju, jo drošs punkts no kura veikt apšaudes (laist raķetes) un pašiem nedabūt pretī. Jo ukraiņi neraidīs uz Černobiļu neko, lai neuzietu gaisā aizvērtie sarkofāgi.
Tā kā krievi Černobiļu ieņēmuši, droši tik piļī no turienes un pretī neko nedabū. Nezinu kā tur ir, spriedelēju, kāpēc pamestā Černobiļa bija tik ļoti vajadzīga, ka tā centās ieņemt...
Piļītvjau viņi var, bet jau parādās ziņas Par https://failiem.lv/u/gkx6uq73eradiācijas paaugstināšanos
tas ir viens no ceļiem uz galvas pilsētu no viņu vasaļu valsts -sauksim to tā. Un šobrīd tieši paši krievu armijnieki ir radiācijāMc.Queen @ 25.02.2022 08:26
Nav jau liela māksla kaut kur ne tur trāpīt. Kaut kāda doma jau krieviem ir, kāpēc tieši Černobiļā vajadzēja iebrukt.
Bjork @ 25.02.2022 09:53Ceru, ka neuzskatīs par vandālismu to, kas izdarīts Uzvaras piemineklim.
90jos jau gribēja Pērkonieši vai Pērkonkrusts apvienība uzspridzināt, bet neveiksmīgi, pēc tam nāca bites un Austiņa, kam bija Kremļa labvelība, piķis,slāvu nacionālistisku jūtu vadīti fallu pacēla jaunā gaismā, kā 9.05. Pielūgsmes objektu. Kamēr mūsu kangari bija pērkami un lišķojās, lai dabūtu grašus bīdot labvēlīgus likumus, uzturēšanās atļaujas apmaiņā pret siltām vietām RUS uzņēmumos Latvijā, daži kliedza, ka tas pie laba gala neved, bet viņi tika saukti par muļķiem,džihādistiem, zaķpastalām, jo tic, ka "krievi nāk!".ganeša @ 25.02.2022 09:58
Es vispar nesaprotu, kapec tas nav nojaukts jau sen.
Minelūše @ 25.02.2022 10:35Man grūti aptvert, kas par cilvēkiem veido to krievu karaspēku. Kā var vienkārši paklausīt pavēlei iznīcināt ne pie kā nevainīgus iedzīvotājus, graut viņu mājas??Kā pēc tam var gulēt naktīs, kad esi izdarījis tādu ļaunumu? Man drusku par daudz sirdsapziņas, lai to saprastu.
viņi ir armijā. Dezertēšana, pavēļu nepildīšana ir dzimtenes nodevība un represijas ne tikai pret kareivi, bet arī pret visu viņa ģimeni.Minelūše @ 25.02.2022 10:35Man grūti aptvert, kas par cilvēkiem veido to krievu karaspēku. Kā var vienkārši paklausīt pavēlei iznīcināt ne pie kā nevainīgus iedzīvotājus, graut viņu mājas??Kā pēc tam var gulēt naktīs, kad esi izdarījis tādu ļaunumu? Man drusku par daudz sirdsapziņas, lai to saprastu.
Minelūše @ 25.02.2022 10:35Man grūti aptvert, kas par cilvēkiem veido to krievu karaspēku. Kā var vienkārši paklausīt pavēlei iznīcināt ne pie kā nevainīgus iedzīvotājus, graut viņu mājas??Kā pēc tam var gulēt naktīs, kad esi izdarījis tādu ļaunumu? Man drusku par daudz sirdsapziņas, lai to saprastu.
Lula @ 25.02.2022 11:47Redzēju, kā Šlesers vakar kkur soctīklos rakstīja, ka Somija neiviesīs sankcijas, jo baidās no Krievijas un sargā sevi. Bļin meli!! Uzreiz iegāju Somijas ziņu portālos, un skaidri un gaiši rakstīts, ka atbralsta maksimāli stipras sankcijas.
Fuj nu tas ir pretīgs cilvēks! Cerams viņa atbalstītāji tomēr ar vien vairāk nāks pie prāta.
Dzidra Zupa @ 25.02.2022 11:52Lieliska krāsu toņu izvēle! ??????????????
Bjork @ 25.02.2022 12:03
Ceru, ka beigās arī nojauks to Soveta atraugu.
Vispār Zelenskis paziņoja, ka krievu mērķis Nr. 1 ir viņš un Nr.2 ir viņa ģimene, bērni tikai 9 un 17 gadi. Un Zeļenskis paziņoja, ka nepametīs Kijevu. Vispār smaga uzruna un vēl smagāka situācija ? Lūdz Rietumu palīdzību, jo šobrīd ir vieni.
Bet domāju, ka tikko kā NATO iejauksies, mūsu robeža tiks apdraudēta ne mazāk.
Bjork @ 25.02.2022 12:03
Ceru, ka beigās arī nojauks to Soveta atraugu.
Vispār Zelenskis paziņoja, ka krievu mērķis Nr. 1 ir viņš un Nr.2 ir viņa ģimene, bērni tikai 9 un 17 gadi. Un Zeļenskis paziņoja, ka nepametīs Kijevu. Vispār smaga uzruna un vēl smagāka situācija ? Lūdz Rietumu palīdzību, jo šobrīd ir vieni.
Bet domāju, ka tikko kā NATO iejauksies, mūsu robeža tiks apdraudēta ne mazāk.