Lūdzu nenes sviestu. tas neiet kopā ar taviem iepriekšējiem tekstiem. tev taču trūkst vīra uzmanības, lai viņš pieskatītu bērnu. viņam primārie ir draugi. kur tad ģimeniskums?sla @ 10.02.2022 15:03Ir jāaprec musulmani, un tad vienmēr būsi ģimeniska, nav jāstrādā, vīra nauda ir tava nauda! Un ja gadienā strādā, tad tā nauda paliek tikai tev, jo Islamā ir likums, ka sievietei nav jāuztur ģimene. Un pats galvenais, ka par cik tur ģimenes vērtības ir pats augstākais, vienmēr varēsi atvēlēt laiku vīram, jo tur radinieces palīdzēs ar bērna pieskatīšanu. Vari nodoties hobijiem, kā arī pavadīt laiku divatā ar vīru. Visur ir savi plusi un mīnusi, bet musulmaņu kultūra tiešām ir paredzēta tādām ģimeniskām sievietēm.
Lai puslīdz normāli varētu dzīvot trijatā un atļauties autores minētās ekstras kā manikīrs un ceļojums vismaz reizi gadā , ģimenes apgādnieka algai ir jābūt ap 2000 eur un uz augšu.
Marleena @ 10.02.2022 16:13
2000 eur ??? ?
Mans vīrietis pelna 4000 eur, un joprojām uzskata, ka nevar nodrošināt viens pats ģimeni, jo finanses nav pietiekoši lielas, lai to varētu atļauties.
Tāpēc es strādāju.
Cik tad jums ģimene liela? Mums uz abiem aptuveni 4k sanāk un nevaru sūdzēties: ceļojumi sanāk ar neplānotām lietām nav jāknapinās.
bumbu @ 10.02.2022 14:14Es būtībā domāju diezgan līdzīgi. Bet arī tomēr savādāk.
Vīrieša uzdevums brīdī, kad ienāk ģimenē bērns ir parupēties par sievieti. Un manuprāt, tas ir gan grūtniecības laikā, gan pēc tam līdz sieviete ir gatava atgriezties darba vidē. Un katrai šis noteikti atšķiras. Un vēl ir jāņem vērā bērns. Mēs savu meitu uz valsts dārziņu nevedīsim. Godīgi sakot, vēl neesam 100% izlēmuši kas un kā, bet kopš piedzima bērns, esmu ļoti daudz lasījusi, izglītojusies emocionālaja attīstībā. Un laist dārziņā 1,5 g vecu bērnu ir diezgan slikti. Protams, es šeit nevienu nenosodu, situācijas ir dažādas utt.
Man ir palaimējies, ka ar draugu esam vienās domās. Grūtniecības laiku sēdēju mājās un arī tagad, kad bērnam jau ir 1,6g turpinu tāpat. Un te ir jāpiemin, ka nē, es nesēžu uz pleciem kādam dirsu kasīdama. Es pirmkārt, ļoooooooti izbaudu laiku ar savu bērnu. Otrkārt, izbaudu laiku arī ar sevi un sāku sevi atrast no jauna. Uzdot jautājumus - kas ir tas ko es vēlos utt. Un treškārt, man ir ļoti atbalstošs vīrietis par kuru esmu pateicīga. Viņš nesagaida no manis perfektumu, tāpat arī es no viņa. Dazreiz māju uzkpoj viņš, dažreiz es, bet pārsvarā to daram kopā. Ar bērnu viņš pavada laiku ļoti daudz, arī izbaudam laiku kopā visi kā ģimene. Tāpat gan es , gan viņš veltam laiku saviem hobijiem, mācībām.
Un neuzskatu, ka tas ir kaut kas briesmīgs, ka es nepelnu naudu. Mums nauda ir kopīga. Nav tā, ka es prasu nezin ko. Dzīvojam, baudam laiku kopīgo, kas dots. Darbs nav galvenais dzīvē. Tas tevi nedefinē par slinku vai čaklu cilvēku. Turklāt, darbs ir arī darbs ar sevi, ar savu ģimeni, attiecībām, bērnu. Tas viss ir simtreiz svarīgāk.
Tur meitenei tiešām aizgājis prāts ķīselī!woman_wonderland @ 10.02.2022 16:06Lūdzu nenes sviestu. tas neiet kopā ar taviem iepriekšējiem tekstiem. tev taču trūkst vīra uzmanības, lai viņš pieskatītu bērnu. viņam primārie ir draugi. kur tad ģimeniskums?
Bet pēc tam lai nebūtu degradācija ir jāiet uz darbu.😀
Kurš saka ka kāda iet uz darbu ar sakostiem zobiem? WTF? Kas tu speciāli paliec stāvoklī lai nav jāiet uz darbu un ja jāatgriežas tad ar sakostiem zobiem?! Tad kāds nu kurai darbs tādā gadījumā! Ei nu tu pamēģini mierīgi grāmatu palasīt pa dienu ja tev būtu mājās piemēram divi 1gadnieki.. vai vienalga! Bērns prasa uzmanību, laiku, rūpes!Kairi @ 10.02.2022 17:21?
Tipiskās latvietes, kas ies rauties 9-21 par minimālo algu, teiciens! Nu kāda degradācija??? Domā, ka sieviete, kas izvēlas audzināt savu bērnu ilgāk par diviem gadiem, neiet ārā, nesocializējas, nelasa grāmatas? Vai arī degradācija nenotiek tikai tajā gadījumā, ja raujies pie kāda par kapeikām un tad nāc mājās ar manvissriebjas sejas izteiksmi?
Kairi @ 10.02.2022 17:21?
Tipiskās latvietes, kas ies rauties 9-21 par minimālo algu, teiciens! Nu kāda degradācija??? Domā, ka sieviete, kas izvēlas audzināt savu bērnu ilgāk par diviem gadiem, neiet ārā, nesocializējas, nelasa grāmatas? Vai arī degradācija nenotiek tikai tajā gadījumā, ja raujies pie kāda par kapeikām un tad nāc mājās ar manvissriebjas sejas izteiksmi?
woman_wonderland @ 10.02.2022 16:06Lūdzu nenes sviestu. tas neiet kopā ar taviem iepriekšējiem tekstiem. tev taču trūkst vīra uzmanības, lai viņš pieskatītu bērnu. viņam primārie ir draugi. kur tad ģimeniskums?
Tas ja tev ir zemi atalgots darbs nenozīmē, ka visām tā ir! Vīrs iet uz darbu un strādā un man nav viņam pa durvīm ienākot jādod bērns rokās. Mātes pienākums ir to darīt vairāk! Izklausās ka tev vispār nav bērnu un tu lieki atnāci piedirst šo tēmu.Kairi @ 10.02.2022 17:39Nu man žēl,ka tev tāds vīrs,kas ar to bērnu nevar paņemties vispār,ka tev iestājas degradācija no sava bērna???