Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Attiecības pašam ar sevi.

 
Reitings 234
Reģ: 16.08.2017
Kā Jūs dāmas/kungi esat paaugstinājušas savu pašvērtējumu? Varbūt tā ir kāda grāmata, ko esat lasījušas/ši, varbūt ir kādas metodes, ko pielietojat?
Šis darbs noteikti ir ar sevi. Bieži vien ir manāms aizvainojums galvā, kas rodas no netīšiem izteicieniem no citu puses, lai gan patiesībā iet runa par pašvērtējumu.
Vai Jums reāli ir kaut kas palīdzējis?
26.01.2022 18:16 |
 
Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Man tas auga, kolīdz sāku darīt to, kam citi neticēja. Kad izdodas, tad saproti, ka vari daudz vairāk, nekā citi stāsta.
Un vēl, kad nodedzini visus tiltus un tev vairs nav atpakaļceļa nekam, tad neatliek nekas cits, kā paļauties uz sevi. Un tad tu nedrīksti vairs kļūdīties. Tad arī rodas pašvērtējums.
26.01.2022 18:32 |
 
Patīk
Reitings 613
Reģ: 05.08.2020
Agrāk jaunībā mani ļoti iespaidoja citu sakāmais, jo man vienmēr patika atšķirties, eksperimentēt, mainīt vizuālo tēlu, īsāk sakot, aizrāva ņemties ap savu tēlu un to pilnveidot. Apkārtējiem tas šķita briesmīgi tolaik, gadiem tas palika kā iekšējs aizvainojums ,radās noslēgtība sevī un domās, ka vēlēties izkopt savu tēlu,ir slikti. Gāja laiks,pieaugu gan es, gan apkārtējie un nāca apziņa, ka dzīve ir pārāk īsa,lai tērētu laiku uz to,ko domā citi.Mans pašvērtējums ir atkarīgs tikai un vienīgi no manis,jo es dzīvoju sev, nevis citiem. Nekādas pamācības nespēšu dot, jo man pašai tas vienkārši notika no sevis saprotot,ka dzīve ir viena un īsa. Negribu atjēgties vecumdienās un saprast, ka neesmu realizējusies tā kā man gribas,jo esmu domājusi, ko citi padomās. Šobrīd esmu sajūsmā par visu,kas notiek ar mani un viss, kas mani interesē, ir mana izaugsme, no tā arī izveidojies tas,ka neinteresē citu dzīves un pilnīgi vienaldzīgi ir kā iet citiem cilvēkiem, tas neizraisa emocijas, jo esmu aizņemta ar savu dzīvi, nevis citu dzīvi
Dzīvē var sasniegt visu :) Tu pati vari būt viss,kas vēlies būt, neviens cits neko Tavā labā nedarīs, tikai Tu pati
Tu gribi vecumdienās saprast, ka savu dzīves lielāko daļu, ja ne visu, esi veltījusi bailēs no citiem vai tomēr atcerēties to kā kaut ko foršu?
26.01.2022 21:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits