sla @ 26.01.2022 14:22Ticu. Ne visiem galva ir viens. Protams, lielaka dala mani viriesu parstavju draugi domaja par vienu, bet bija ari dazi, kas bija normali, isti draugi, un pasiem sava dzive, attiecibas, tiem galva neienaca laist pa kreisi.
ŽaneteG @ 26.01.2022 14:47Pilnīgi normāli, ja ir pretējā dzimuma labi draugi. Gan man ir draugi-vīrieši, gan manam vīram ir draudzenes- sievietes. Es/mēs draudzējamies ar cilvēku kā tādu, nešķirojot vai sieviete vai vīrietis. Ja man kāds cilvēks ir patīkams, t.i., izveidojas labas attiecības, tad dzimumam nav nekāda nozīme. Tāpat kā vecumam nav nozīmes, visu izsaka cilvēka personība.
Un uz iepriekš minēto "vienam vai otram no zemapziņas sāks līst ārā vēlme par ko vairāk nekā tas piederas pie vienkāršas draudzības", nopietni? Tas ir kā? Komunicē ar personu no pretējā dzimuma un agrāk vai vēlāk sāks gribēties seksu? Varbūt tas ir kādā attiecīgā vecuma posmā/attiecīgu apstākļu sakritībā (vidusskolā?) kad nu tā vajag, kad ņems jebkuru, bet ne emocionāli inteliģentam cilvēkam, kurš ir pieaudzis. Zemapziņa/ instinkts mums neliek gulēt ar visiem.
Aldis15 @ 26.01.2022 14:51
Ja Tu būtu brīva, tad arī tāpat draudzētos?
Esot attiecībās neskaitās...
Aldis15 @ 26.01.2022 14:45
Tie kam ir savas attiecības ir pa visam kas cits... tur mierīgi var draudzēties...
Bet brīvs vīrietis un brīva sieviete - draugi.
Tikai tad ja vecis ir gejs, vai sieviete lezbiete.
ŽaneteG @ 26.01.2022 14:47Pilnīgi normāli, ja ir pretējā dzimuma labi draugi. Gan man ir draugi-vīrieši, gan manam vīram ir draudzenes- sievietes. Es/mēs draudzējamies ar cilvēku kā tādu, nešķirojot vai sieviete vai vīrietis. Ja man kāds cilvēks ir patīkams, t.i., izveidojas labas attiecības, tad dzimumam nav nekāda nozīme. Tāpat kā vecumam nav nozīmes, visu izsaka cilvēka personība.
Un uz iepriekš minēto "vienam vai otram no zemapziņas sāks līst ārā vēlme par ko vairāk nekā tas piederas pie vienkāršas draudzības", nopietni? Tas ir kā? Komunicē ar personu no pretējā dzimuma un agrāk vai vēlāk sāks gribēties seksu? Varbūt tas ir kādā attiecīgā vecuma posmā/attiecīgu apstākļu sakritībā (vidusskolā?) kad nu tā vajag, kad ņems jebkuru, bet ne emocionāli inteliģentam cilvēkam, kurš ir pieaudzis. Zemapziņa/ instinkts mums neliek gulēt ar visiem.
Annija35 @ 26.01.2022 15:23Kas nu kura izpratnē ir draudzība.
Ja tā draudzība ir,kad kaut kur nejauši satiekas un parunā par dzīvi vai kopīgos draugu pasākumos tiekas,tad tā arī ir vnk draudzība.
Bet,ja cilvēks kurš ir attiecībās, bieži pavada laiku ar kādu pretējā dzimuma "labāko draugu/draudzeni",kafijošas utml.tikšanās,man šķistu tā vairs ne visai vienkārši draudzība.
Es esmu 100% pārliecināts ka viņš gribētu ar Tevi ko vairāk, ja Tu viņam dotu tādu iespēju.Sisenis @ 26.01.2022 15:51Man pašai gadiem jau viens vīriešu kārtas pārstāvis ir draugs. Tā kā jā, ticu.
Aldis15 @ 26.01.2022 16:00Es esmu 100% pārliecināts ka viņš gribētu ar Tevi ko vairāk, ja Tu viņam dotu tādu iespēju.
Piem. Tavs draugs ļauti jums abiem divatā braukt uz jūru sauļoties, kamēr viņš pats darbā?