Es veicu operaciju Maurina klīnikā tieši paris dienas pirms pirmā lockdown,bija lāzeroperacija vienai kājai izmaksāja 800€ plus konsultacijas pirms un pēc ,ka ari garas kompress zekes kopā uz kadiem 1100€ man skiet !
Attieksme bija loti laba,loti personiska,operėja Maurins,vēlāk del tā emergency lockdown bija peksni jālido prom ,ātrāk kā ietteicamajā laikā pēc operacijas,sazvaniju arstu,jo tika iedots nr,pēc operacijas ,ja ir kadi jautajumi un delj tā lockdown man tiešam bija jautajumi jo vajadzeja ASAP lidot prom,kas sakuma nebija planots ,dakteris atbildeja uz visiem maniem jautajumiem,zvaniju škiet pēc operacijas kadas 3 reizes,plus mani vel pienēma tieši pirms izlidošanas ,Lai parliecinatos,ka tiešam ir droši lidot tik ātri ,īsāk sakot loti labs serviss,man tas ir svarīgi ,ja es par kaut ko maksāju vēlos attiecīgi labu servisu un Maurina klīnikā tiešām viss bija loti labi !
Savādāk man kaitina tie arsti ,kam tā jau maksā ,bet vini ir asi un rupji savā attieksmē pret pacientu,bez maz vai ko Tu te atvilkies!