Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mājokļa kredīts, praktiskie padomi iegādājoties dzīvokli

 
Reitings 2
Reģ: 20.01.2022
Sveikas,
Varbūt kādai ir pieredze hipotekārā kredīta ņemšanai dzīvokļa iegādei? Kā izvēlējāties banku, kam pievērsāt uzmanību? Vai ir kāds ņēmis jaunā speciālista ALTUM atbalstu -vai vispār ir izdevīgi? Kādus praktiskus padomus varētu ieteikt pērkot dzīvokli, kam pievērsāt uzmanību, kas atklājās laika gaitā, kādi ir jūsu pieredzes stāsti. Būšu pateicīga ikkatram par ziņu.
20.01.2022 14:24 |
 
10 gadi
Reitings 52
Reģ: 12.07.2011
Nesen panemts kredīts.
Ta ka esam gimene ar bērnu izvelejamiea ALTUM kredits nemts Swedbankā,jo esmi klients. Izskatiju ari Citadeli,bet ta piedavaja lielakus procentus.
Ir loti daudz plusi nemot ALTUM. Tas,ka vajag mazaku pirmo iemaksu,realaak to sakrat,tikai ta pareja summa,kas bez ALTUM butu vajadziga sadalas uz menesa maksajumu. Bet uzskatu ka tas jebkiura gadijuma labāk,nekā īrēt.
Kam jāpievērš uzmanība? Dzivokla stāvoklim,ja bus remontejams,bus lielāks čakars. Plus jaskatas vai dzivoklis kuru noskatiji nav kredita,jo tad ari cakars. Vel ja dzivoklim vajag vertējumu,tad labak nemt bankas vertrtaju,jo tas vertes pec bankas kriterijiem,izdevigak pircejam. Daudz tadu knifu. Bet tā mana pieredze.
20.01.2022 14:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits