Sveiki! Jā, man ir depresija! Medikamenti nevar visu "izārstēt". Ar sevi ir jāstrādā papildus. Gadu lietoju antidepresantus, bet galvā tāds juceklis. Jā, tev ir vēlme celties un darīt, bet ko? Ko tev darīt, lai sakārotu savu prātu? Varbūt, kāds teiks - parunājies ar kādu. Bet šis nav tas gadījums - nedz vecāki, nedz vīrs īsti nesaprot, ko nozīmē šī diagnoze. Šķiet, vienreiz uzklausīju, tad jau laikam pietiks. Ar visu noslēgtību, esmu pazaudējusi visus draugus. Lasu grāmatas, kuras sniedz motivāciju, bet ar to nepietiek. Esmu dzirdējusi, ka vienam pārvarēt depresiju ir daudz grūtāk. Tāpēc nolēmu meklēt atbalsta grupas. Jāsāk socializēties. Kāds pārsteigums, to nemaz tik daudz nav, kā biju iedomājusies! Internets uzrāda, kādas sanāksmes pirms vairākiem gadiem. Vai tiešām šādu atbalsta grupu nav? Ko dara cilvēki līdzīgā situācijā, kā es - gribas satikt cilvēkus, parunāt, apmainīties domām, bet nav tev apkārt neviena, kurš tevi saprot?Ja kāds zin, kādu atbalsta grupu, lūdzu, dodiet ziņu! Ja kāds jūtas, kā es - bez atbalsta, arī dodiet ziņu, meklēsim kopā 😀