Snowqueen @ 12.01.2022 23:48Sveikas, nesen esmu izmācījusies par čakrām, ja interesē iegūt interesantu un noderīgu infomāciju par sevi vai kādu sev tuvu cilvēku, dodiet ziņu privāti :) infomāciju, kas nepieciešama - dzimšanas datums (konkrēts laiks nav nepieciešams šoreiz)
Lula @ 13.01.2022 15:28Klau, bet kā kaut ko par čakrām var noteikt pēc dzimšanas datuma? Čakras nelasa klātienē?
Šeit nevienam nekas interesē konkrēti pa lietu un vari speciāli necelt šo tēmu augšā. ByeSnowqueen @ 14.01.2022 14:51Man radās jautājums, vai Jūs esat nedaudz jocīgas vai kā?
Diskusijā ierakstīts, ka piedāvāju Jūsu intereses gadījumā uzzināt noderīgu informāciju un ja interesē var uzrakstīt privāti. Ieliku forumā, jo domāju, ka šeit ieiet pietiekoši daudz cilvēku, un varbūt tiešam kādam interesē. Ja neinteresē nekas konkrēti par lietu, tad vajag aiztaisīties un neko nerakstīt. Es pat neprasīju diskusijā, cik, Jūsuprāt, tas ir noderīgi vai nenoderīgi, jo tā jau ir mana daļa, un, kur ierakstīt par to, ka piedāvāju šo iespēju, tā ir mana daļa!
Snowqueen @ 14.01.2022 14:51Man radās jautājums, vai Jūs esat nedaudz jocīgas vai kā?
Diskusijā ierakstīts, ka piedāvāju Jūsu intereses gadījumā uzzināt noderīgu informāciju un ja interesē var uzrakstīt privāti. Ieliku forumā, jo domāju, ka šeit ieiet pietiekoši daudz cilvēku, un varbūt tiešam kādam interesē. Ja neinteresē nekas konkrēti par lietu, tad vajag aiztaisīties un neko nerakstīt. Es pat neprasīju diskusijā, cik, Jūsuprāt, tas ir noderīgi vai nenoderīgi, jo tā jau ir mana daļa, un, kur ierakstīt par to, ka piedāvāju šo iespēju, tā ir mana daļa!