Naktsputns @ 13.01.2022 15:06Atļaušos iemest šajā grupā - vai kāda var ieteikt dupsim labus vingrojumus? Mājas apstākļos. Arī es kādreiz gāju uz zāli, bet tagad esmu pārtraukusi, jo negribas braukāt šurpu turpu, kā arī padārgi maksāt katru mēnesi 45 euro, ņemot vērā, ka es uz zāli aiziet varu max 2 nedēļā...
Kādreiz mēģināju taisīt pietupienu izaicinājumu, bet šķiet, ka bez svariem nekāda efekta nebija... es gan visas 30 dienas netaisīju, laikam kādas 20, bet rezultātā tikai sāpēja kājas, bet izmaiņas vizuālas nebija...
kabans @ 01.02.2022 11:58Vingrošanai no video ir viens loti lieols minus .. tehniskais izpildijums... tas nebus notekti ok ja neesi jau pieredzejusi vingrotaja.. un attiecigi ja nav tehniskais progres sbus bremzets vai vispar tas nebus.. vai vel sliktak iedzivosies traumas
kabans @ 01.02.2022 11:58Vingrošanai no video ir viens loti lieols minus .. tehniskais izpildijums... tas nebus notekti ok ja neesi jau pieredzejusi vingrotaja.. un attiecigi ja nav tehniskais progres sbus bremzets vai vispar tas nebus.. vai vel sliktak iedzivosies traumas