miss_grape @ 10.01.2022 15:07Lai arī ieraksts aizdomīgs (autorei ieteiktu plānot savu laiku), mani pieci centi:
Uzturēt sevi formā, kā arī kvalitatīvi skaistumkopšanas pakalpojumi patiesi ir dārgi un laikietilpīgi.
Uzskatu, ka sievietei nav jāvar dzemdēt, riskēt ar savu veselību&dzīvību, strādāt un uzturēt pieaugušu vīrieti.
Ja sievietei blakus ir vīrietis, viņa strādā tad, ja to vēlas un ja no tā gūst prieku un piepildījumu.
Annija35 @ 10.01.2022 15:11Snowsnowwhite jau pazuda no foruma,dzēsts profils.
Annija35 @ 10.01.2022 15:11Snowsnowwhite jau pazuda no foruma,dzēsts profils.
Lula @ 10.01.2022 15:13
Man interesē, kā katra sieviete varētu atrast sev vīrieti, kas pelna vismaz 1500 mēnesī, lai abus var uzturēt. Ja sievietēm pēc definīcijas nav jāstrādā, tad, manuprāt, mums pasaulē nav pietiekami daudz vīriešu, uzturētāju. Kā arī - ko darīt, ja sanāk izšķirties? Pati bez naudas un izglītības, varētu būt baigi bēdīgi
miss_grape @ 10.01.2022 15:36
Sieviete, protams, ka drīkst strādāt. Studēt un veidot karjeru, realizējot savus talantus, ja tādi ir. Vai dzemdēt, ja to vēlas. Viss notiek pēc viņas brīvas izvēles, nevis spiestā kārtā.
Latvijā patiesi diemžēl ir maz vīriešu, kas var atļauties uzturēt.
Škiršanās gadījumā skumji, ja sieviete nepadomāja precoties noformēt savu drošību juridiski.
Naktsputns @ 11.01.2022 14:12Uzskatu, ka sievietei ir jāstrādā. :)
Kaut vai tāpēc, ka tu nezini kā dzīvē var sanākt, saiet kopā, izšķiras... un sieviete ir bez kapeikas aiz dūšas. Un tad pacieš vīriešus, kas kāpj uz galvas, vardarbību, emocionālo teroru, jo iet nav kur.. finansiālais neatkarībai jābūt.
Tad, kad sieviete jau apprecās un juridiski nokārtots viss, piedzimst bērns, tad jau kādu laiku var nestrādāt. Man māsīca apprecējās, piedzima mazais, gadu auklējās ar to, piedzima otrs, sēž ar to mājās un vīrietis neiebilst, jo vajag atpūtu. Viņa ņemas ar mazajiem, tuvākajā laikā neplāno strādāt. Man tas liekas pilnīgi ok paņemt brīvu, ja vīrietis var uzturēt, jo primāri sieviete ģimenē gatavo ēst, uzkopj, rūpējas par bērnu un tas jau ir smagi, vēl darbs.. var emocionāli izdegt. Es nesaku, ka sievietes loma dzemdēt un pie pavarda sēdēt, vienkārši pēc novērojumiem man zināmās ģimenēs - visvairāk mājas pienākumus uzņemas sieviete un bērnus audzina, tāpēc tādā situācijā, jā var būt tā, ka sieviete nestrādā