paskatījos ig to Tanyu , tas ir tas,ko apmēram vēlos :) un ja godīgi tad pašai gribas teikt, ka nesliecos uz vienu konkrētu stilu, protams, nevilkšu trakās krāsainās drēbes , neizskatīšos kā emo vai arī kā tagad jaunieši ģērbjas tā kā no 90 izlīduši 😁 to negribu. Krāsas vienkāršas , neuzkrītošas. Zinu, ko gribu, atradu idejas. Ko tālāk? Vienkārši meklēt tagad tādas drēbes? 😀Bathoria @ 07.01.2022 19:31Ak, kā es Tevi saprotu! ? Man ir izveidojies savs stils, kas patīk, taču vismaz reizi gadā nomainu lielu daļu no savas garderobes - sekoju līdzi trendiem, taču cenšos izvēlēties to, kas piestāv. Ir arī dažas mantas, kas garderobē uzkavējas ilgāk, jo kļuvušas mīļas, taču pārsvarā paliek tikai aksesuāri un somas. Kādu stilu Tu vēlies? Kas Tev patīk? Kāda ir Tavu apģērbu krāsu gamma? ☺️ Es, piemēram, iesāku ar universālu bāzes apģērbu iegādi - balts/melns krekls, klasiskā piegriezuma bikses, bītlenes, blūzes. Man patīk klasiskais stils + kāda odziņa (košāks aksesuārs, kurpes, žakete), kas padara tēlu sievišķīgu, bet ne vulgāru. Šobrīd iedvesmojos no Instagram @tanyakompanenko - patīk, ka parāda, cik daudz dažādu variāciju var izveidot no dažiem apģērba gabaliem, rāda jau gatavus komplektus. Vēl patīk @lipkine Telegram kanāls (viņas Instagram profilā) - tas gan vairāk luxury, taču ir arī dažādi budžeta varianti.
pastaigāt un palaikot, nočekot, kuru firmu der uz auguma utt. Es, piemēram, zinu kuros veikalos vienmēr ko atradīšu, kuros varu pat neiet, jo lai arī man, piemēram, vizuāli patīk, nav piemērots fasons/garums utt manam augumam.Silla @ 07.01.2022 22:05paskatījos ig to Tanyu , tas ir tas,ko apmēram vēlos :) un ja godīgi tad pašai gribas teikt, ka nesliecos uz vienu konkrētu stilu, protams, nevilkšu trakās krāsainās drēbes , neizskatīšos kā emo vai arī kā tagad jaunieši ģērbjas tā kā no 90 izlīduši ? to negribu. Krāsas vienkāršas , neuzkrītošas. Zinu, ko gribu, atradu idejas. Ko tālāk? Vienkārši meklēt tagad tādas drēbes? ?
Silla @ 07.01.2022 22:24Varbūt kāda var ieteikt veikalus no kuriem pasūtīt drēbes? Neesmu no Rīgas, tāpēc visi labie veikali iet gar acīm ?
Silla @ 07.01.2022 22:05paskatījos ig to Tanyu , tas ir tas,ko apmēram vēlos :) un ja godīgi tad pašai gribas teikt, ka nesliecos uz vienu konkrētu stilu, protams, nevilkšu trakās krāsainās drēbes , neizskatīšos kā emo vai arī kā tagad jaunieši ģērbjas tā kā no 90 izlīduši ? to negribu. Krāsas vienkāršas , neuzkrītošas. Zinu, ko gribu, atradu idejas. Ko tālāk? Vienkārši meklēt tagad tādas drēbes? ?