Mīlināšanās

Reitings 244
Reģ: 06.01.2022
Sveikas!
Vai jūs ar savu vīrieti tuvo cilvēku kompānijā mīlināties, dodat bučas, skūpstus, maigojaties?
Biju paziņu kompānijā. Viens pāris visu laiku nu tik saldi viens pret otru izturās. Mīļo mūsu visu priekšā to savu draudzeni, bučo, glauda, saka visādus komplimentus. Tā meitene arī visu laiku mīlinās, bučas dod. Pārējie tik noskatās.
Es tajā laikā sajutos pat neērti.
Nesaprotu, vai tas ir tieši normāli , vai jau galējības. Jo man neko tādu draugs nedara. Un nezinu, vai gribētu.
Kā ir jums?
06.01.2022 21:56 |

Patīk
Reitings 2093
Reģ: 22.05.2019
Sintijauzava @ 06.01.2022 22:36
Mums 30+,esam kopā 13 gadus,divi bērni un kad esam
tusiņos,vienmēr pielādējamies,sajūtoties atkal
jauni un rotaļīgi.Sūkties nesūcamies,bet rokās ejam visur,kad esam ārpus mājas,bučas dodam no rītiem un vakaros satiekoties,ja esam stipri iereibuši tad jā,varbūt aizmirstam par visiem citiem un aizraujamies,nolienam kaut kur stūros,bet nekad nebiju iedomājusies par citiem.Mums draugi kopš pirmssākumiem un visi zina,ka mēs vienkārši tādi esam.Neteiktu ka baigie dvēseļu radinieki,bet mīlinamies daudz un visur.Kaut kā jocīgi sēdēt otram blakus un neapķerties vai neielīst klēpī.Sekss mums arī bieži ir diezgan publiskās vietās,bet nē-ne tāpēc ka esam perversuļi un ķeram kaifu no citu acīm.Mājās bērni,sadzīve,nav daudz laika divvientulībām.Man jau liekas ka pieaugušiem cilvēkiem jādomā par sevi,ne citiem.Katram tās iespējas savādākas.Mums mājās bērni kā dadži,kam neiebilstam,bet ārā mēs atkal esam viens otram.Tiesa,atpūšamies arī atsevišķi katrs ar saviem draugiem,tāpēc varbūt negribas visu vakaru tikai ar citiem runāties

Tas ir forši,ka pāris spēj šādi arī pēc ilgāka laika kopā būšanas 🙂
Šeit ir redzams,ka pie attiecībām strādā,lai tās sagādātu prieku un baudu.
Neko traku vai nosodošu šādā variantā neredzu.
Bet ir arī protams redzēti pāri,kuri nezin robežas un ir tā traki saldā mīlināšanās,laizīšanās utml.lietas,tas gan nešķiet ok un savā ziņā tā ir arī necieņa pret citiem,kas tobrīd tur atrodās,var tak nolīst kaut kur.
07.01.2022 07:31 |

Patīk
Reitings 395
Reģ: 28.03.2020
Pati esmu bijusi gan vēsās, gan diezgan kaislīgās attieksmēs publiski un draugu / tuvinieku lokā, bet nedomāju gan, ka pāris, kurš mīļojas un bučojas citu cilvēku klātbūtnē dara to, lai izrādītos. To dara viens otram un, ja ir jūtas, ko izrādīt, tās izrāda vienalga, kā, protams, cik vien iespējams, ar mēra izjūtu, atrodoties citu klātbūtnē.
Bet, ja tas ir tuvu cilvēku loks, man neliekas nekas dīvains, redzot divus skūpstoties. Mīlestība notiek. :) Es sāktu uztraukties, ja kautos un strīdētos - lūk, to gan ļoti vajag izvairīties darīt citu cilvēku klātbūtnē.
07.01.2022 09:02 |

Reitings 2675
Reģ: 26.12.2021
Annija35 @ 07.01.2022 07:31

Tas ir forši,ka pāris spēj šādi arī pēc ilgāka laika kopā būšanas ?
Šeit ir redzams,ka pie attiecībām strādā,lai tās sagādātu prieku un baudu.
Neko traku vai nosodošu šādā variantā neredzu.
Bet ir arī protams redzēti pāri,kuri nezin robežas un ir tā traki saldā mīlināšanās,laizīšanās utml.lietas,tas gan nešķiet ok un savā ziņā tā ir arī necieņa pret citiem,kas tobrīd tur atrodās,var tak nolīst kaut kur.

Piekrītu katram vārdam:) un prieks par sintijarauza.
07.01.2022 09:19 |

Reitings 2675
Mēs esam tie, kas mīļojas, iedod buču,..noteikti ne vienmēr, bet kad sagribas un tad nav svarīgi vai esam ciemos pie draugiem vai pie vecākiem. Mēs abi vienkārši esam uz pieskārieniem vērsti, tā ir mūsu mīlestības valoda :)
Bet spilgi atceros, ka draudzene, kad bija rozā briļļu periods skūlstījās ar savu jauno draudziņu man pie pleca-koncerta laikā (tātad pie vēl kādiem 5 svešiem pleciem😁) - tas gan lika justies neerti un nepiemēroti😁
07.01.2022 09:24 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Sintijauzava @ 06.01.2022 23:01
Bet meitenes cik jums gadu?Man 35,vīram 37.Mēs jūtamaies jaunāki un foršāki nekā 10 gadus atpakaļ.Vai šim nebija jābūt tam vecumam,kad jāļaujas un vienkārši jābauda,ka tas otrs vēl patīk un neguļat katra zem savas segas?Arī tas laiks pienāks!Varbūt pēc gada katrs savu taku iesiet.Gadi tik atri paiet,darbos mēs visi esam ieturēti un tēlojam penzionārus lai neizlektu,bet diezin vai kāds 60 gados pēkšņi sāks staigat rociņās vai mīļi buču iedot visu priekšā.Es tā gribu.Gribas ticēt,ka vīrs arī nekļūs par kautrīgu opi kuram bail,vai draugs ar pirkstu neparādīs.tie mīļie ieradumi ļoti ātri pagaist.Vienreiz neiedevi roku,otreiz un trešajā tā roka liksies neērta un vispār vairs netiks dota.Īpaši jaunajām meitenēm.Neklausieties.Baudiet savas attiecības,jo mūsdienās,diemžēl,viņām bieži īss mūžš.Tad lai vismaz ir krāsainas.Ja mājas prom no acīm esiet balodīši,tad viss okey.Bet ja vienkārši ne šur ne tur un vēl neērti,ka nedod Dievs kādu bučojoties ieraudzīsiet.Priekš kam?!Jūs primāri esiet viens otram un tikai tad citiem.Un naivi domāt ka kāds mīlinas tikai citu dēļ.Beidziet...Vīriešus par uz fočēšanos pierunāt nevar,kur nu vēl teātri

Primāri es esmu sev, tad savai otrajai pusītei un tad, varbūt, citiem.
Ja tev tas pašai labpatīk un tu neesi no tām, kas banāli mīlinas ik ka 10 minūtēm, ka ar ne tevi, ne tavu cilvēku nevar parunāt normāli kā ar cilvēku, tad viss kārtībā.
Es nesaku ka iedot fiksu buču, apķert uz kādu brīdi vai iedot otram roku ir nepiemēroti. Visam ir robežas.
Vienkārši redzēt, kā otrs cilvēks morāli, atvainojos, iz**āž viens otru, nevienam nav vajadzīgs.
07.01.2022 10:06 |

Patīk
Reitings 1762
Reģ: 24.05.2019
Man šķiet, tāda publiska mīlināšanās piestāv tikai tīņiem, kuriem nav, kur no***ties. Vai ilggadējie pāri ķer baudu no tā, ka uz viņiem skatās (fetišs). Nespēju iedomāties, ka diendienā pavadot kopā, sānu pie sāna, ar regulāru seksu un bučiņām, man gribētos iziet ārā un laizīties tieši savu draugu vai vecāku priekšā, ar kuriem jau tā reti tiekamies. Divatā publiskā kādā brīvā gaisotnē, piemēram ceļojumā vai bārā, jā, ok. Bet ne to cilvēku priekšā, ar kuriem mēs mērķtiecīgi gājām tikties.
07.01.2022 11:18 |

Reitings 46
Skūpstīties vecāku klātbūtnē vispār liekās kaut kāds cringe un totāla neciena pret vecākiem...Kā∂s tā tiešam dara/ ir darijis?
07.01.2022 11:34 |

Reitings 104
Reģ: 24.11.2021
Iedot būču, turēt roku, apskaut ir okey. Bet ja tur jau bez maz vai aiziet soft priekšspēle ar rokas likšanu zem kleitas , tad tādas lietas nav jāredz sabiedrībai.
Mēs savās attiecībās tādas lietas neizrādam citiem, bet man nav problēmu redzēt kādu citu kurš to izrāda.
07.01.2022 11:56 |

Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
TimeToDream2 @ 06.01.2022 23:11
Pārlieku liela mīlināšanās liekas tīniska un ir sajūta, ka pārim trūkst uzmanības, ja viss jāizrāda tik atklāti.
Mēs viens otru mēdzam saņemt aiz rokas, uzlikt roku uz pleca, kājas, apskaut aiz vidukļa un iedot nelielu buču.

Piekrītu. :)
Kad izveidoju savas pirmās attiecības, gribējās pasaulei rādīt, ka man ir draugs un kāds skaists un labs! Tad liku bildes, publikā speciāli liku galvu uz pleca, apskāvu, pieglaudos, devu bučas un teicu, lai dod man. Bet nu skūpstīties publikā neskūpstījāmies un tā kaislīgi neuzvedāmies.
Tagad tās attiecības pajukušas un šīs attiecības, kas tagad man ir neesmu publiskojusi nemaz. Zina daži radi, vecāki, pāris draugi, bet tāpat atrodas kāds, kurš pasaka - jūs gadijumā neesat kopā? Jo nu nekur neliekam un es arī neprasu apskāvienus, bučas utml publikā, jo jūtos pārliecināta par attiecībām un izrādītes vairs nav luste.
07.01.2022 12:06 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Varbūt pa kādai bučai. Mēs gan esam kopā ilgi, un arī draugu lokā nav jaunu pārīšu. Neviens baigi publiski nemīlinās.
07.01.2022 13:39 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Man mīlināšanās nesaistās ar izrādīšanos citiem. Prieks manis tā ir jutu izrādīšana savai otrai pusei, kas man ir nozīmīga. Vecāku priekšā vienīgi gan ne.
07.01.2022 14:31 |

Reitings 2675
Jums vecāku priekšā kauns iedot otram buču? 😁 es nerunāju par skūpstīšanos.
07.01.2022 17:37 |

Reitings 79
Reģ: 13.07.2019
Nē, mēs citu cilvēku kompānijās nemīlinamies. Mēs jau tāpat ikdienā divatā regulāri ejam ārpus mājas paēst, iedzert aliņu, pastaigajāmies u.c. tāpēc draugu, ģimenes kompānijas pievēršamies viņiem nevis viens otram
07.01.2022 20:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits