Mc.Queen @ 07.01.2022 09:42Shayk, man patika tas Wishful Hudas pīlings. Lietoju jau 2 gadus pāris reizes nedēļā (kad atceros) un uzreiz maiga āda kā bēbim. :D
Pasūtīju Armani Luminous Silk tonālo, bet jau kuro dienu Douglas neizsūta pasūtījumu.? Gribu ātrāk iztestēt un vai būšu uztrāpījusi pareizi toni.
Lula @ 07.01.2022 12:38
Nav čakarīņš sūtīt tonālo internetā, un tikai saņemot saprast, vai tonis der?
Mc.Queen @ 07.01.2022 09:42Shayk, man patika tas Wishful Hudas pīlings. Lietoju jau 2 gadus pāris reizes nedēļā (kad atceros) un uzreiz maiga āda kā bēbim. :D
Pasūtīju Armani Luminous Silk tonālo, bet jau kuro dienu Douglas neizsūta pasūtījumu.? Gribu ātrāk iztestēt un vai būšu uztrāpījusi pareizi toni.
Mežone @ 07.01.2022 14:10Varbūt kāda var ieteikt kādu foršu, vieglu dabiska izskata BB krēmu? ?
Stephaniee @ 06.01.2022 19:54
kur pērc? esmu dzirdzējusi labas atsauksmes
Ljoti viegls ir Dermaceutic Derma Defense DD krems. Facebook Dermaceutic Latvija ir plashi apraksti par vinju produktiem. Madaras CC viegls noteikti nav. Diezgan pasmags un patrekns.Mežone @ 07.01.2022 14:10Varbūt kāda var ieteikt kādu foršu, vieglu dabiska izskata BB krēmu? ?
Mežone @ 07.01.2022 14:10Varbūt kāda var ieteikt kādu foršu, vieglu dabiska izskata BB krēmu? ?
Ziemeljmeita @ 07.01.2022 15:08Ljoti viegls ir Dermaceutic Derma Defense DD krems. Facebook Dermaceutic Latvija ir plashi apraksti par vinju produktiem. Madaras CC viegls noteikti nav. Diezgan pasmags un patrekns.
Lula @ 07.01.2022 15:17Izklausās, ka vairākas no jums visu pērk ārpus Latvijas, vai ne? Bieži kāds piemin produktus, kas mums te uz vietas nemaz nav.
Es googlēju un saprotu, ka vienīgā cerība nopirkt ir Amazon vai Asos ?
Shayk @ 07.01.2022 15:29
Es parsvara visu perku Cultbeaty, so to no Lookfantastic vai Feelunique. Atkariba kur izdevigak.
Charlotte Tilbury parasti perku pa taisno no vinu majas lapas.
Asos, laikam, tev vis ertak sanak sutit uz LV. ?
Man tas Dermatologica Microfoliant ari loti patik. Es nesen nopirku lidzigu produktu no Babor - Enzyme Cleanser, ari loti patik.
Foreo Luna ari varu ieteikt, kaut gan nelietoju katru dienu.
Shayk @ 07.01.2022 15:29
Es parsvara visu perku Cultbeaty, so to no Lookfantastic vai Feelunique. Atkariba kur izdevigak.
Charlotte Tilbury parasti perku pa taisno no vinu majas lapas.
Asos, laikam, tev vis ertak sanak sutit uz LV. ?
Man tas Dermatologica Microfoliant ari loti patik. Es nesen nopirku lidzigu produktu no Babor - Enzyme Cleanser, ari loti patik.
Foreo Luna ari varu ieteikt, kaut gan nelietoju katru dienu.
Jautaja pec viegla. Esmu lietojusi gan Madaras,gan Dermaceutic. Dermaceutic tiesham ir ljoti viegls. Madaras CC ari ir labs,bet tas ir smagaks(man par smagu) un sedzoshaks. Un man nepatik ta smarza. Uzklajot uz sejas,ta ir jutama. Ta pat ir ar Madaras tonejoshiem sejas lidzekljiem. Man ta smarza ari ir par smagu,bet es esmu ljoti jutiga uz dazadiem aromatiem. Dermaceutic nav ari izteiktas smarzas. Ljoti laba kosmetika,nav testeta uz dzivniekiem.Lula @ 07.01.2022 15:16
Interesanti, katram savs, man tieši Madaras liekas foršs ar to, ka ir mitrinošs un drusku arīs sedzošs :)
Man ir diezgan sausa āda, varbūt tāpēc patīk, ka ir tāds eļļaināks
woman_wonderland @ 07.01.2022 16:11Man Madaras CC vispār neliekas ne treks, ne eļļains :D bet nu jā,es viņu nelieku pilnā kārtā pa visu seju katru dienu
https://www.madaracosmetics.com/lv/anti-pollution-toni-korigejoss-krems-spf15-gaisswoman_wonderland @ 07.01.2022 16:11Man Madaras CC vispār neliekas ne treks, ne eļļains :D bet nu jā,es viņu nelieku pilnā kārtā pa visu seju katru dienu