Hey!
Vēlējos aizskart tādu tēmu kā attiecības ģimenē. Šajā nedēļas nogalē biju pie mammas ciemos un tā vietā, lai gūtu pozitīvas emocijas... tikai vairāk satraucos un pabojāju nervus. Brālis sēž mātei uz kakla, 25 gadi, nestrādā, visu laiku prasa naudu mašīnas uzturēšanai, mācībām(studē neklātienē) un izklaidēm, šantažē māti....regulāri iedzer...es jau viņai teicu, ka tādu cilvēku jāpasūta un jāpārtrauc kontaktu, bet viņai laba sirds un saka, ka miesīgais dēls, nevar tā... jāpalīdz... es saprotu, bet man šķiet tas galīgi debīli kāpt uz galvas vecākiem.. un arī tā kā brālis ir mantinieks uz tēva mantojumu, kas ir dzīvoklis, kur dzīvo māte... tad gluži dzīt prom viņa negrib, jo viņam ir tiesības legāli tur uzturēties....un mammai nav tādas naudas, lai samaksāt viņam daļu no dzīvokļa vērtības....
Varbūt kāds te jurists ir vai cilvēks ar sajēgu par tādām lietām - vai var izlikt cilvēku no dzīvokļa, ja viņam tas pienākas mantojumā? Jo man žēl skatīties kā viņai jāmokas... un pati viņa tikai uzticās brāļa solījumiem, ka viņš sāks strādāt, atmetīs dzeršanu... bet nekas nenotiek... viens labums, ka es to neredzu, jo dzīvoju ar draugu Rīgā...