Šeit uzreiz prātā nāk Alise. Labi, viņa laikam reizē arī savu OF reklamē, bet arī pirms tam jau tādas bildes bija bieži. Pieļauju, ka tur ir kopā gan uzmanības trūkums, gan zems pašvērtējums, kuru cenšas pacelt, pievēršot sev citu uzmanību un lasot glaimojošus komentārus par savu ārieni. Man par tādām sievietēm mazliet nāk smiekli. Un to es saku kā sieviete, kurai nav nekas pret kailumu vai erotiska rakstura bildēm, bet ar norunu, ka bildes ir baudāmas, erotiskas un jutekliskas, ne vienkārši prasta bilde ar pliku dibenu. Kā labu piemēru tā uz ātro varu minēt Agniju Griguli. Manuprāt, skaista sieviete ar skaistu augumu. Bildēs, ja arī izrāda savu augumu, tad viņai tas sanāk seksīgi, erotiski, jutekliski, bildēm ir laba kvalitāte, noformējums, pie katras detaļas ir piedomāts, līdz ar to viņas kailbildes ir baudāmi skatīties, jo viņai nenoliedzami ir savs šarms. Alisei tas viss sanāk prasti, banāli un vairumā gadījumu pat smieklīgi, jo cauri spiežas tas izsmisīgais mēģinājums visiem parādīt, ka "esmu dieviete, esmu baigi seksīgā". Tā nu var teikt, ka viss atkarīgs no tā, kādas ir bildes un kā konkrētā sieviete spēj pasniegt savu kailumu.