Aldis15 @ 03.01.2022 19:43Sievietei vajag naudu, uzmanību, izsugsmi, nākotnes plānus, dāvanas, un ko tik vēl ne....
Vīrietim pietiek ar seksu.
Annija35 @ 03.01.2022 20:32
Naudu vajag gan sievietei,gan arī vīrietim,kā bez naudas dzīvot?ko ēdīsi,ko vilksi mugurā?
Ir normāli,ka cilvēki vēlas izaugsmi dzīvē,nevis dzīvot uz vietas,kur nekas nemainās dienu no dienas.
Un ir arī normāli,ka kādam viss apmierina dzīvē un negrib neko mainīt, katram ir izvēle kā dzīvot.
Vīrietim pietiek ar seksu?-nu nezinu gan,ar seksu vien attiecības nevar noturēt,uz kādu brīdi varbūt,bet ne ilgtermiņā.
Cilvēki ir dažādi,atrodi līdzīgi domājošu un dzīvo laimīgs?
Bet ja man nevajag gatavot ēst, tīrīt māju, mazgāt zeķes - to es pats varu izdarīt :)Silvera @ 03.01.2022 20:47
Kāds pieprasījums, tāds piedāvājums. ?
Aldis15 @ 03.01.2022 20:53Bet ja man nevajag gatavot ēst, tīrīt māju, mazgāt zeķes - to es pats varu izdarīt :)
Tad kāds ir jūsu pienesums attiecībās?
Sex un love
Elisa_M @ 03.01.2022 12:34Lasu un šķiet, ka Jums šķiršanās bijušas salīdzinoši ātras, vieglas. Es savu izšķirošo soli velku un velku garumā jau ilgu laiku. Kopā esam divarpus gadus, taču vairs nav nedz tās dzirksteles, nedz sakrīt nākotnes plāni attiecībā uz ģimeni. Kopā vienkārši pavadām laiku, to jūtu gan es, gan viņš.
It kā jā, vēlos turpināt attiecības, taču no otras puses jāliek sev pašai saprast, ka dzīve nebeidzas un cilvēks jāpalaiž.
Un vispār, dāmas. Nekad nenolaidiet savas latiņas. Pat ja tas īstais kavējas un pat ja liekas, ka prasības ir par augstu.
Hjugo Boss @ 03.01.2022 21:26
Nu nu.. lai nevar prasīt no otra, to ko pats nevari dot pretī...bet vispār prasīgas sievietes nevienam nepatīk.
Nu nu.. lai nevar prasīt no otra, to ko pats nevari dot pretī...bet vispār prasīgas sievietes nevienam nepatīk.
Aldis15 @ 03.01.2022 20:42
Manu naudu precīzāk, priekš sevis lai pelna pati*
Ar seksu un lovi pilnībā pietiek - tas ir pats galvenais.
Ko tad jūs vēl citu varat piedāvāt?
Ja vīrietis nav gatavs un nevēlas neko dot sievietei,tad jebkura vēlme tiks uztverta kā prasība
Hjugo Boss @ 03.01.2022 21:57
Jo mazāk sieviete no vīrieša kko prasīs, jo vairāk vinam gribēsies dot...vismaz man tā ir