Mani krāpa, non stop un izmantoja to, ka mājas viņam ir mīloša un saprotoša draudzene ar vakariņam, kura studē/puslodzi strāda un ārā tikmēr viņš izklaidējas "ar draugiem", un dažādam sievietēm, kuras vairāk par kājas plati neprata nošarmēt.
Sākumā neko nenojautu, vēlāk viss šķita jau divaini - izturēšanas, agresija pret mani, pazemošana mūsu draugu acīs. Mūsu kopējie draugi spēlēja viņam līdzi, jo viņi bija viņam naudu parāda. [nauda viņam nebija problēma citu acīs, bet mājas es biju tā, kas 80% saimniecības un mēbeles pirka.
Long story short - Man pateica vienā dienā ka es varu savāk savas mantas un tīties prom.
(es jau 4 nedēļas pirms šī, sapratu visu un sāku meklēt aktīvi citu dzīves vietu, kad atradu viņa vēl nebija gatava, tāpēc es gaidīju, kad izremontēs un būtu pati savākusi mantas)
Drāma bija liela, lielākoties tās divas nedēļas, kad izvācos , dzīvoju pie vecvecākiem, jo negribēju , kaut kādu "anger sex" un "pašaut vaļā emocijas" kuras viņš izbaudija uz 100 % vēl pieredzēt.
Kad izvācos no dzīvokļa, viņš palika ar vienu dīvānu un 1 krēslu - viss ko biju mūsu kopdzīvē sagādājusi bija mans. Viņš pat bija gatavs visu atpirkt, lai nav jāsagādā pašam.
Un beigās, kad pateicu, Ardievu - mans viņš pateica, ka viņš būs tas, kas pateiks, kad viss beigsies.
Emocionāli biju pieķērusies un atkarīga no viņa, bet tam var tikt pāri, man tie bija 4 mēneši un šis cilvēks man kā nebijis. Protams viņš pēc tam mani meklēja, atrada kur dzīvoju, meklēja kontaktu un utt. Bet jā, viss ir iespējams.