Piekrītu, ka tas ir vienkārši kauns, ego iedragāšana, ka neesi gana labs/a priekš kāda, tāpēc arī cilvēks cenšas ''aizbēgt'' no otra pēc atraidījuma, lai nav sāpe sirdī...
Es vispār kādreiz biju flirtētāja. Īpaši studiju sākumā. Man patika dažādos draugu tusiņos, bārā uc. paflirtēt. Un bieži vien es to darīju just for fun. Es, protams, pieļāvu domu, ka ''ja nu atsauksies, izveidosies attiecības'', tāpēc gluži jau nespēlējos ar citu jūtām... Man patika justies iekārotai, patika uzmanība, tas cēla ego, bet jā, ir gadījies apdedzināties.
Sāpīgs bija viens atgadījums. Iepazinos ar čali, iepatikās, sarunas viegli vedās, biju tajā vakarā iedzērusi pāris glāzes vīna(vienmēr, kad iedzeru, tad man ir drosme un no introverta varu kļūt par kompānijas dvēseli :D), puisis likās ieinteresēts, bet kaklā nekārās, man patika toreiz nepieejamie, tāpēc patika, ka viņš tāds it kā nāk pretī, bet ne līdz galam... bija interesanti, tajos laikos vēl lietoju Snapchatu, atradu viņu tur, sākām snapot(nekas perverss nebija, ja kāda padomāja :D), viņš man atbildēja uz snapiem, es viņam, tā virtuāli komunicējām, viņš bija baigi aktīvs un man, protams, rozā brilles uz acīm un idealizēju viņu kā tādu mačo, misteru perfekto, lidinājos pāris metrus virs zemes, ka TĀDAM džekam interesēju un jau iztēlojos visas attiecības, kuras nebija sākušās...sāku izteiktāk flirtēt un tā, jo likās, ka varbūt vienreiz kaut kas sanāks, es varu pirmā spert soli, nevis gaidīt no puiša... un tad, kad izrādīju lielāku aktivitāti, džeks pēkšņi kluva vēss, pārtrauca komunicēt snapchatā, instagramā nelaikoja jaunāko bildi, neskatījās strorijus... bet es tāpat centos uzturēt kaut kādu saskarsmi, komunicēt...nu un pēc pāris dienām viņš atsūta pēkšņi random snapu, kur viņs uzņēmis selfiju ar kādu meiču un uzraksts ''beidzot satikos ar savu mīļumiņu''... nu jā, lieki piebilst, ka man tas likās vispār wtf, jo sākumā viņš arī flirtēja pretī un ja viņš laika gaitā(kamēr flirtējām) atrada meiteni, varēja vienkārši pateikt, nevis pazīmēties šādā pastulbā veidā veidā..... pēc šī gadījuma es vairāk tā izteikti neizrādu simpātijas, cenšos pirmā nebāzties un vēroju otru, labāk sagaidu tiešas zīmes, ka interesēju un, kad puisis pats uzaicina, nevis pati izteikti flirtēju... jo nu tā sajūta, kad saproti, ka neinteresē ir gana sāpīga, grūti tad ar to cilvēku jebkā komunicēt, jo ir sajūta ''es bāzos, mani atšuva, neesmu gana laba''