Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neizskaidrojamas skumjas un tukšuma sajūta

Reitings 54
Reģ: 14.12.2021
Man laikam ir Ziemassvētku depresija. Ir pārņēmušas neizskaidrojamas skumjas un tukšuma sajūta. Vispār varētu teikt ka nekas manī neizraisa emocijas un viss liekas bezjēdzīgas un gaistošs. Vispār nesaprotu cepšanos šajā forumā par izskatu, sexu un vel kaut kādām influencerēm. Man nekas nerūp. Un vispār sajūta ka nāve tuvojas. Baidos no tuvienieku nāves, un savas arī. Kaut kā tie pārs desmiti gadu kas atlikuši liekas tāds nožēlojams sīkums. Vai Jums arī tā ir?
19.12.2021 23:48 |

Patīk
Reitings 471
Reģ: 01.03.2015
Sveika kāpēc tev tās sajūtas? Kas ir iemesls tam? Vai kaut kas slikts ir noticis kādā citā gadā uz Ziemassvētkiem???? Meklē pozitīvo un plusus, pieraksti visu labo dienasgrāmatā, ej biežās pastaigās garās, mēģini uzturēties starp pozitīviem cilvēkiem, noziedo, kam ļoti grūti vai tas ir dzīvnieks vai cilvēks nav svarīgi, apēd ko ļoti ļoti garšīgu to,kas tev garšo, jaunais tīģera gads visiem būs labāks ❤Sūtu tev daļiņu no savas enerģijas, sūtu tev gaišas domas,mieru, labas sajūtas un atceries tu neesi viena ❣❣❣❣❣
20.12.2021 00:02 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Kādus vitamīnus dzer? Kad analīzes pēdējo reizi nodevi?
20.12.2021 00:46 |

Reitings 54
Neko nedzeru izņemot D vitamīnu. 2019. gada decembra beigās. Laikam pēc kovida, jo analīzes uzrādīja, ka neesmu dzīva.
20.12.2021 01:12 |

Reitings 737
Avrelija Alksne @ 19.12.2021 23:48
Man laikam ir Ziemassvētku depresija. Ir pārņēmušas neizskaidrojamas skumjas un tukšuma sajūta. Vispār varētu teikt ka nekas manī neizraisa emocijas un viss liekas bezjēdzīgas un gaistošs. Vispār nesaprotu cepšanos šajā forumā par izskatu, sexu un vel kaut kādām influencerēm. Man nekas nerūp. Un vispār sajūta ka nāve tuvojas. Baidos no tuvienieku nāves, un savas arī. Kaut kā tie pārs desmiti gadu kas atlikuši liekas tāds nožēlojams sīkums. Vai Jums arī tā ir?
cik ilgi tev ir šādas sajūtas?
20.12.2021 08:25 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits